Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu yazdıgımı okuyomda ne salakmışım ya otur sancını cek salak:işsiz: Zaten inanmıyacak:KK51: birde öküz beni mubüsle doguma götürdü :KK53:zaten ben adımıni o yüseklige atasam cocuk dogar demiyor taş arabasından farkı yoktu :KK70:
Ayyy efser:KK70: benimki sezeryandı ama bende evimi temizledim bir haftalık yemeğimi pişirip öyle gittim ;)

Ben geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...

İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.

@Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...

Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?
İğde Allah kalbinize ferahlık versin. Ben eşimle onları tanıştırmak istediğimi söylediğimde babam annem tanımak dahi istemediler. Bana da öyle şeyler söylediler ki. Önyargılar herkes ne derler... Kültür farklılığı.. falanlar filanlar. Zorlu geçecek bu dönem. Sınanacaksınız. Sen ailen ve onun arasında kalıp sıkışacaksın. Birine yönelsen diğerini bırakacaksın gibi gelecek. Ne aile bırakılır ne kalbin körelir. Ben böyle iki sene geçirdim. Hayatımın kayıp iki senesi. Dile kolay. İki sene. Ben sevmekten vazgeçmedim. Eşimde. Dua et iğdem. Ben hep hakkımda hayırlsıı olsun babamın kalbi yumuşasın diye dua ettim. Çok ayrıntı var iğde iki seneyi bikaç kelimeye dökmek haksızlık bana göre. O yüzden Allah kalbine ferahlık versin. Sevginiz bağlılığınız sınanıyor. Kolay olmayacak zor çok zor olacak. İnşallah ilerisi buna değecek. Üç kişilik bir dünyam var şimdi. Canım eşim canım kızım canım kendim:) minnak bir dünyam. Ailem o geçen zaman için çok pişman. Ben inanıyorum ki sevginin önünde hiçbirşey duramaz. Bu kuru kuruya söylenen bir cümle dümdüz bir cümle gibi ama bana hissettirdiği çok derin. Allah hakkında hayırlsını versin.

Kesinlikl öyle canım :super:
Ben hep evliliğimizle ilgili. Düzelsin sorunlar bitsin vs diye dua ediyordum. Bu ara Allahım eşim kıymetimi bilsin hem de burnu sürterek bilsin diyorum. Çok canımı yaktı çünkü.
Ne kadar fedakarlık yaparsan o kadar kıymetsiz oluyorsun net.
Akşam geldi , elinde telefon yüzümüze bakmıyor, çocuklara durun susun. Şalter attı benim. Hadi çocuklar uyuycaz dedim. Tabi onlar babaya hasret yok dediler. Götürdüm. Söylendim de. Elinde telefon bilmem ne diye. Çocuklar da beni bıraktı yanına gittiler. Hem suçlu hem güçlü gelin yavrum gelin diyor!
İyi dedim aldım telimi gittim yatak odasına açtım dirilişi telden yattım izledim. O da çocukları uyuttu.
Gelmiş birde napıyorum diye bakıyor.
Sabah sırnaştı hayret! Burnu sürtüyor gerçekten galiba :KK53:
Kaçan kovalanir sözünü hep begenmisimdir.

Annene çok iş düşüyo babanı en iyi annen işler çünkü,sen önce anneye çalış canım anne iyice ikna olsunki babayı da ikna edebilsin.Benim anama aşk sevda de aboo dünyayı yıkar gözü çok karadır en son boşarım lan seni bu kızın mutluluğu için dedi :KK70: :KK70: Annen kilit nokta iğdecim :)
anam asla yapamaz gulüm. Direkt babama değil de bi amcamın eşiyle konuşmuş. Amcam aradı geçen gün. Meseleyi benden dinledi. O konuşacakmış bir de. Bekliyorum

Benimde ikinci boyle oldu ya o kadar hızlı ilerledi ki anlamadım hatta bazen dalga geçiyorum su eskiler eşikte dusmus falan derler ya herhalde ucunu coxugumjz olursa bende ayağımı atarım duser :rolleyes:
3 de öyle oldu en zoru 3. Dü guya hastane 9 girdim 2 bucukta dogum oldu bana süni sancı verdiler hemsıreye dedim bu sancıyla dogum olmaz bunu ben evde cekerim hele hel biz senle bir dogum haneye gitek dedim :KK70:dr geldi hasta böyle diyor dedi tamam dedi gitik cocugun kafası dogum yolunda degilmis yoluna soktular yarım saatte iş tamam :rolleyes:dr diyor fizyolijik zorluklarda yapacak bir sey yok ama dogumda hasta bize yardım etmezse herseyi zora sokuyolar didi :rolleyes:

3 de öyle oldu en zoru 3. Dü guya hastane 9 girdim 2 bucukta dogum oldu bana süni sancı verdiler hemsıreye dedim bu sancıyla dogum olmaz bunu ben evde cekerim hele hel biz senle bir dogum haneye gitek dedim :KK70:dr geldi hasta böyle diyor dedi tamam dedi gitik cocugun kafası dogum yolunda degilmis yoluna soktular yarım saatte iş tamam :rolleyes:dr diyor fizyolijik zorluklarda yapacak bir sey yok ama dogumda hasta bize yardım etmezse herseyi zora sokuyolar didi :rolleyes:
Heytt be aslan hatun :KK9:

İğde Allah kalbinize ferahlık versin. Ben eşimle onları tanıştırmak istediğimi söylediğimde babam annem tanımak dahi istemediler. Bana da öyle şeyler söylediler ki. Önyargılar herkes ne derler... Kültür farklılığı.. falanlar filanlar. Zorlu geçecek bu dönem. Sınanacaksınız. Sen ailen ve onun arasında kalıp sıkışacaksın. Birine yönelsen diğerini bırakacaksın gibi gelecek. Ne aile bırakılır ne kalbin körelir. Ben böyle iki sene geçirdim. Hayatımın kayıp iki senesi. Dile kolay. İki sene. Ben sevmekten vazgeçmedim. Eşimde. Dua et iğdem. Ben hep hakkımda hayırlsıı olsun babamın kalbi yumuşasın diye dua ettim. Çok ayrıntı var iğde iki seneyi bikaç kelimeye dökmek haksızlık bana göre. O yüzden Allah kalbine ferahlık versin. Sevginiz bağlılığınız sınanıyor. Kolay olmayacak zor çok zor olacak. İnşallah ilerisi buna değecek. Üç kişilik bir dünyam var şimdi. Canım eşim canım kızım canım kendim:) minnak bir dünyam. Ailem o geçen zaman için çok pişman. Ben inanıyorum ki sevginin önünde hiçbirşey duramaz. Bu kuru kuruya söylenen bir cümle dümdüz bir cümle gibi ama bana hissettirdiği çok derin. Allah hakkında hayırlsını versin.
Demek ki çoğumuzda olan bişeymiş...
Ben alışkınım babama direnmeye beyaaa. O değil derdim. İlla ki herşeyde karşımda durur. Sonunda olacaksa neye yoruyor diye kızıyorum.
Önyargılarını kenara bıraksa kafa yapısı olarak herşey olarak bana uygun olduğunu görecek.
Kültür olayı bende de çok önemlidir. Ama bu süreçte ailesini de onu da o kadar inceledim ki. Öyle seviyorum diyip peşinden gitmedim açıkçası... Ailesi nasıl diye çok baktım. Çünkü aile çok önemliydi... Karşı taraf hiç sıkıntı etmedi bunu etnik köken mezhep farklı evet ama lafı bile edilmedi. En sert gördüğüm babasıydı. O bile sorun etmedi. Tanıştığımız günden beri kabulendiler hemen beni.
Bakalım sonu güzel olur inşallah

Sanci öyle olmuyor sancı girdimi ayata durman imkansız oturman lazım yoksa dizlerinin üzerine düsersin :deli:ama annemin nashatini dinledim
Biliyorum kuzum sancı çektim bende ;) suni sancı da. Süni sancı da çok kolay gelmişti bana. Son dk girdim sezeryana, kalp atışı düştü benim paşanın.

anam asla yapamaz gulüm. Direkt babama değil de bi amcamın eşiyle konuşmuş. Amcam aradı geçen gün. Meseleyi benden dinledi. O konuşacakmış bir de. Bekliyorum
ay iyi olur inşallah .Sırayla herkes devreye girer artık,kendi günlerim canlandı gözümde tekrar.iyi düşün iyi olsun kuzum hakkında hayırlısını versin rabbim :KK200::KK200:

Ayy iğde olmasın :KK43: Allah hasret çekenlere nasip etsin. Hap içtim ama beklemedeyim :KK43:
Hakkında hayırlısı olsun. Stresten de gelmiyor olabilir. Bekleyince gelmez ya o nalet. Ben de şişim 2 gündür. Karnım belim sancılarda...Bakıyorum daha 10 gün var ama erken olacak sanırsam

Back
X