- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Yok diye biliyorum ama yine de işte belli de olmaz kiSende de şüphe var mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok diye biliyorum ama yine de işte belli de olmaz kiSende de şüphe var mı![]()
Hayır sinir olmadım kıskanmadım da yani neden kıskanayım kiDeliii Doktoru kendisine şikayet etmişbenim sancılarım toplasam yarım gün sürmüştür
dogum zante başladımı yarım saatte dogum olmuş olur
hatta doguma gitmeden evin tamamıni temizleyip öyle gidiyordum birde öyle salaklıklarımda vardır.
Oğlumda eşim il dışından cagırdım sancım var eve gel dogum başladı artık dedim eşim eve geldi evi temizlemişim son ütü kalmış ben sancı girdimi oturuyorum gectimi geri kalkıp ütüye devam ediyorum adam ne dogumu hani sanci diyor bana kızıyor yürü düş önüme şurda dogurursam görüsün dogumu dedim gittik direk dogumhaneye aldılar 15 20 dakikada dogdu üstelik 3.9 kiloydu tosunumtabi adam neye uğradıgini sasırdi inanmadigi icin
![]()
O kalay onun yüksek tozu varBiliyorum kuzum sancı çektim bendesuni sancı da. Süni sancı da çok kolay gelmişti bana. Son dk girdim sezeryana, kalp atışı düştü benim paşanın.
Inşallah canım sonu güzel hayırlı olsun.Demek ki çoğumuzda olan bişeymiş...
Ben alışkınım babama direnmeye beyaaa. O değil derdim. İlla ki herşeyde karşımda durur. Sonunda olacaksa neye yoruyor diye kızıyorum.
Önyargılarını kenara bıraksa kafa yapısı olarak herşey olarak bana uygun olduğunu görecek.
Kültür olayı bende de çok önemlidir. Ama bu süreçte ailesini de onu da o kadar inceledim ki. Öyle seviyorum diyip peşinden gitmedim açıkçası... Ailesi nasıl diye çok baktım. Çünkü aile çok önemliydi... Karşı taraf hiç sıkıntı etmedi bunu etnik köken mezhep farklı evet ama lafı bile edilmedi. En sert gördüğüm babasıydı. O bile sorun etmedi. Tanıştığımız günden beri kabulendiler hemen beni.
Bakalım sonu güzel olur inşallah
Aminnn canım amiiinnnnOnun da hakkında hayırlısı olsun. Çok ama çok üzüldüm
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin ona kendi gibi güzel evlatlar
Kız bunun nesi kısnilırkiHayır sinir olmadım kıskanmadım da yani neden kıskanayım ki![]()
Karnım çok şişti iki gündür indi . Nasip. ..Hakkında hayırlısı olsun. Stresten de gelmiyor olabilir. Bekleyince gelmez ya o nalet. Ben de şişim 2 gündür. Karnım belim sancılarda...Bakıyorum daha 10 gün var ama erken olacak sanırsam
Ayyy efserbenimki sezeryandı ama bende evimi temizledim bir haftalık yemeğimi pişirip öyle gittim
![]()
Kız bunun nesi kısnilırki![]()
Biliyim biliyim kuzum sancım 100 ü geçiyordu. Ebeler yüzüme baktılar tuhaf tuhaf. Ne oldu dedim korktum. Sancın yok mu dedler, e var dedim. Niye bağırmıyorsun dediler@igdedali canim ne oluyor bilmiyom deli gücü geliyor sanki o an evi yalayıp yutum
O kalay onun yüksek tozu varbirde 5 dakikada bir giren sonrada dakkikaya cıkoyor birde
![]()
Anlat anlatSize ilk dogum görümcemde gelmişti onu bir anlatsamkadının uydurdugu sancı hiyayelerini bogazına dizdim
![]()
Yok kız ben aileme bunla evlenecem dedim babam gelsin tanışalım dedi yemeğe aldik babam iyi cocuk dedi bir hafta sonra ailesi geldi istedi .yani cok kolay oldu gerci ben 29 yasinda evlendim babam evde kalirim diye mi düşündüŞimdi evlilik ile ilgili yazdığınız mesajlardan çıkardığım şu : Eğer aileler hemen ikna olup veriyorsa o evlilik b. sarıyor tıpkı benimki gibiyok direnirlerse gül gibi evlilik oluyor
![]()
A ha adaYok kız ben aileme bunla evlenecem dedim babam gelsin tanışalım dedi yemeğe aldik babam iyi cocuk dedi bir hafta sonra ailesi geldi istedi .yani cok kolay oldu gerci ben 29 yasinda evlendim babam evde kalirim diye mi düşündü.. cok şükür simdilik bi sıkınti yok...
İlk dogum haberim yok birseyden hastanedeyiz artık sancilarin arası giderek kısalıyor abla cabuk ebeyi cagır ben istemsiz ıkınıyorum karnımda baskı var buraya doguracam diyor aaaa dedi iki sancilik iş degil o daha akşama dogurdun dedi bana başladı dogum hikayelerini anlatmaya ßurdan gitcek burdan cikacak baktım susmuyor kaltım ebeye dogru gitim beni masaya al bu agrı akşama kadar cekilmez bu kadın aksama diyor dedim gel bir bakalım dedi yatış o yatış yarım saatte benim işlemler tamamla deli kadın o durumdaki kadina bu anlatılırmı görümcem en son gördugumde böyleydi
![]()
Esim bizimkilerle tanısırken babamin ilk tepkisi su"demek umit dedikleri sensin"Yok kız ben aileme bunla evlenecem dedim babam gelsin tanışalım dedi yemeğe aldik babam iyi cocuk dedi bir hafta sonra ailesi geldi istedi .yani cok kolay oldu gerci ben 29 yasinda evlendim babam evde kalirim diye mi düşündü.. cok şükür simdilik bi sıkınti yok...
Senin harekete koptumİlk dogum haberim yok birseyden hastanedeyiz artık sancilarin arası giderek kısalıyor abla cabuk ebeyi cagır ben istemsiz ıkınıyorum karnımda baskı var buraya doguracam diyor aaaa dedi iki sancilik iş degil o daha akşama dogurdun dedi bana başladı dogum hikayelerini anlatmaya ßurdan gitcek burdan cikacak baktım susmuyor kaltım ebeye dogru gitim beni masaya al bu agrı akşama kadar cekilmez bu kadın aksama diyor dedim gel bir bakalım dedi yatış o yatış yarım saatte benim işlemler tamamla deli kadın o durumdaki kadina bu anlatılırmı görümcem en son gördugumde böyleydi
![]()