Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendime çok kızıyorum artık nefsim ya harbi semerim eksik
Demekki bir sonraki grup ankaralilar ve olmayanlar grubu olacak @MiuLego ben bu hafta telli ve sefer den hangisinde olacagim beni disliyon mu yoksaanam bir ankaralı daha geldi aramızaaaaankaralılar olarak takımı ele geçirdik
ben de voleybol :)
uzuuun yıllar oynadıktan sonra antrenörlük yaptım.. şimdi de y. lisans bakalım![]()
dur diyorum artık çünkü kendimi aptal gibi hissediyorum bu yüzden ha hasta olsa bir şeyi olsa eyvallah gezmiş gezmiş geldi bende de karnini doyurdu bide kocasının yemeğini istemek ne yaEstağfurullah kuzum..
İyi niyetli olmak güzel birşey asıl semeri eksik olan senin iyi niyetini kullananlar..
Ama dur demen gerekiyor ruhunun sağlığı için.![]()
ay ben de çok hanımlı beyli konuşurum, bi bayan benden ürktüğünü çok soğuk durduğumu söylemişti
![]()
Ne dışlanması katılmak istiyorum yarışa hangi tk istiyorsan adına yaz miu ya etiket yap balım isteyen katılacak istemeyen katılamayacak çünküDemekki bir sonraki grup ankaralilar ve olmayanlar grubu olacak @MiuLego ben bu hafta telli ve sefer den hangisinde olacagim beni disliyon mu yoksa![]()
Bende aksine tartı olmayınca o kadar sakinim ki yılbaşına kadar tartılmadan mı devam etsem dedım bugunYarın tartima kavusacagim bir daha tövbe saklatmak falan tartisiz olamiyorum![]()
@eflalim çarşamba sporun varmıydı?
cakil80 senin sadece cumartesi sporun var...
@Sarayca
Nefs
@nar_cicegim senin hiçsporun yok sanırım
kızlar sizin sporlarınız ne alemde??![]()
Ben diyet moduna giremiyorum bir türlü zaten ben günde 1 kere tartiliyordum şimdi bomboş hissediyorum yarın tartı ne diyecek eksi mi artı mi korumayı becerdim mi beceremedim mi aklımda tonla soruuuuuuuuuBende aksine tartı olmayınca o kadar sakinim ki yılbaşına kadar tartılmadan mı devam etsem dedım bugun
dur diyorum artık çünkü kendimi aptal gibi hissediyorum bu yüzden ha hasta olsa bir şeyi olsa eyvallah gezmiş gezmiş geldi bende de karnini doyurdu bide kocasının yemeğini istemek ne ya
@MiuLegoMenu paylasayim hemen
Sabah 2 yumurtalı mantarlı omlet 1 dilim tb ekmegi domates salatalik
Ogle 6 yk kadar kuru borulce yemegi 4 yk yogurt
Ara 2 minik kuru incir 1 kahve fincanı sutlu kahve
Aksam 150 gr tavuk gogus fırında ve karnabahar
Ara 1 bardak kefir
Spor 20 dk egzersiz ust gövde
Su 3 lt olur en az
gönlündekini görursun insallah canım bu arada o sana gelen misafir de baya saygısız yani sınır oldum okurkenBen diyet moduna giremiyorum bir türlü zaten ben günde 1 kere tartiliyordum şimdi bomboş hissediyorum yarın tartı ne diyecek eksi mi artı mi korumayı becerdim mi beceremedim mi aklımda tonla soruuuuuuuuu
Gecmis olsun kızına cnmValla cok komik olmus .. bu hasta halimle iyu güldüm :))
Rahatladin mi iyi geldi mi konusmak10 gündür sabah eşimle konuştuk çiçeğim ama ben biraz ağır konuştum galiba hatta fazla ağır oldu otur biraz dusun dedim çıktım odadan