Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anam bir ankaralı daha geldi aramızaaaa:rolleyes:ankaralılar olarak takımı ele geçirdik :confused:

ben de voleybol :)
uzuuun yıllar oynadıktan sonra antrenörlük yaptım.. şimdi de y. lisans bakalım :rolleyes:
Demekki bir sonraki grup ankaralilar ve olmayanlar grubu olacak @MiuLego ben bu hafta telli ve sefer den hangisinde olacagim beni disliyon mu yoksa:oops:

Estağfurullah kuzum..
İyi niyetli olmak güzel birşey asıl semeri eksik olan senin iyi niyetini kullananlar..
Ama dur demen gerekiyor ruhunun sağlığı için. :KK66:
dur diyorum artık çünkü kendimi aptal gibi hissediyorum bu yüzden ha hasta olsa bir şeyi olsa eyvallah gezmiş gezmiş geldi bende de karnini doyurdu bide kocasının yemeğini istemek ne ya

Demekki bir sonraki grup ankaralilar ve olmayanlar grubu olacak @MiuLego ben bu hafta telli ve sefer den hangisinde olacagim beni disliyon mu yoksa:oops:
Ne dışlanması katılmak istiyorum yarışa hangi tk istiyorsan adına yaz miu ya etiket yap balım isteyen katılacak istemeyen katılamayacak çünkü

Bende aksine tartı olmayınca o kadar sakinim ki yılbaşına kadar tartılmadan mı devam etsem dedım bugun
Ben diyet moduna giremiyorum bir türlü zaten ben günde 1 kere tartiliyordum şimdi bomboş hissediyorum yarın tartı ne diyecek eksi mi artı mi korumayı becerdim mi beceremedim mi aklımda tonla soruuuuuuuuu

dur diyorum artık çünkü kendimi aptal gibi hissediyorum bu yüzden ha hasta olsa bir şeyi olsa eyvallah gezmiş gezmiş geldi bende de karnini doyurdu bide kocasının yemeğini istemek ne ya

Evetttt canım artık dur de lütfen.
Sen akıllı bir hatunsun enerjini çocuklarına eşine ve kendine harca..:KK19::KK19::KK19:

Menu paylasayim hemen

Sabah 2 yumurtalı mantarlı omlet 1 dilim tb ekmegi domates salatalik

Ogle 6 yk kadar kuru borulce yemegi 4 yk yogurt

Ara 2 minik kuru incir 1 kahve fincanı sutlu kahve

Aksam 150 gr tavuk gogus fırında ve karnabahar

Ara 1 bardak kefir

Spor 20 dk egzersiz ust gövde

Su 3 lt olur en az
@MiuLego

Ben diyet moduna giremiyorum bir türlü zaten ben günde 1 kere tartiliyordum şimdi bomboş hissediyorum yarın tartı ne diyecek eksi mi artı mi korumayı becerdim mi beceremedim mi aklımda tonla soruuuuuuuuu
gönlündekini görursun insallah canım bu arada o sana gelen misafir de baya saygısız yani sınır oldum okurken :oha::oha:

Komşu dedikodu yazayım.sitede son durum komsumun gelini 9 aydır diyetisyen kontrolünde kilo veriyordu geçen hafta tatile gitmiş eşiyle orada 1 kilo almış bunu goren diyetisyen şok diyet vermiş 5 gün boyu sadece brokoli ve karnabahar diyeti vermiş
Sonu şuan hastanedeymis serum yiyormuş ve doktora sorduğu tek soru
Serum kilo yapar mi:deli::deli:
Buradan anlaşılacağı gibi benden takintilisi da varmış :deli:

Back
X