- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Istiyormus sozde bilmiyorum benim eşim kadar avrat kılıklı bi adam daha yok piyasada gercekten.narin bedeni narin psikolojisi incinir hasbamCanim esin cocuk istemiyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istiyormus sozde bilmiyorum benim eşim kadar avrat kılıklı bi adam daha yok piyasada gercekten.narin bedeni narin psikolojisi incinir hasbamCanim esin cocuk istemiyor mu ?
Neden acsiz yemedin mi yemek kalk yoğurt yeAçım vayt. Garip haller içindeyim.
Ben var yersenAçım vayt. Garip haller içindeyim.
Canim istese boyle davranmaz gibi geldi bana belki hazir değil bahaneler uyduruyordur..Istiyormus sozde bilmiyorum benim eşim kadar avrat kılıklı bi adam daha yok piyasada gercekten.narin bedeni narin psikolojisi incinir hasbam
Demek ki esin biraz duygusal balım sabret olmadı aşılama yaptıracak canimIstiyormus sozde bilmiyorum benim eşim kadar avrat kılıklı bi adam daha yok piyasada gercekten.narin bedeni narin psikolojisi incinir hasbam
Bi yandan hak veriyorum sonuçta hiç tanımadığı birine kızlarını veriyolar. Ama sevginin önünde de dağ durmaz. Hep babalar pürüz çıkarıyo zaten anneler hep daha ılımlıBenim babamda vermem derdi gelsin bi iyice dovim tekrar gelmeye cesareti varsa veririm derdi. Ben kız veremem derdi
Canim olan sana oluyor gercekten. Cok haklisin ama sakinlesmeye calis. Artik olan olmus. Kendini incitme daha fazlaPislik yaaa vallahi sinirden ağladım.ben mecbur muyum arkadasim madem senin böyle bi sorunun var aşılama yaptırsaydik dedim boşuna mi kullandim ilaclari ben.dün ite kaka oldu neymis psikolojisi sartlandirinca olmuyormuş istegi.yaaa sen ne pislik bi insansın ben keyfimden mi istiyorum.yaa bu hayatta bi evlat istedim oda olmadi.her türlü seyi yaptim denemedigim ilac milac ebeler kurler hepsini tek basima ugrastim.ama adamin keyfine gore olacakmis hersey.nefret ediyorum herseyden yaaa bıktım bıktım bu ayimda bosa gitto
O ilaclari bosuna ictim o igneyi bosuna vuruldum.sinirden evi birbirine kattim.korktu özür diledi ama neye yarar.sen beni mahvettin bike re.ben devamli ilac iicip duracak miyim senin keyfine gore dedim ağladım.tutacagi varsa da tutmaz artik zaten bu kadar sinir stresten sonra.köpek yaaa Allahindan bulsun beni bu hallere soktu ya pislik
Ayyy cayida ne özledim beeeeGel sana çay yapım canın sıkılıyor belli
Canım istemiyor hiçbişey. Yatarken pul biber yoğurt yapacağım.Neden acsiz yemedin mi yemek kalk yoğurt ye
Hosgeldin canim :) nihayetHolaaaaaaa
Eve yeni girdiiiimmmm
Hava buz gibiydi çok zevk aldım
Geçmişe gidem de gitmedenigdedali ve
Whiteblacklife in bisürü bildirimi var galiba kocaman öpemmm
![]()
üstüne biraz daha çikolata sosu dökmeye izin varsa olurBen var yersen![]()
Regl gelmedi senin de demi benimde gelmedi geleydi iyiydi darim bende çok sisimCanım istemiyor hiçbişey. Yatarken pul biber yoğurt yapacağım.
süslüDoguma gitmeden once saclarima iri dalga masa yaptırdım.. sonra ful makyaj ve kirmizi ojelerimi sürdüm aksam saat 19.30 daydi doğum.. ama anestezi uzmani isaret parmagimdaki ojelerimi sildirdi![]()
Pislik yaaa vallahi sinirden ağladım.ben mecbur muyum arkadasim madem senin böyle bi sorunun var aşılama yaptırsaydik dedim boşuna mi kullandim ilaclari ben.dün ite kaka oldu neymis psikolojisi sartlandirinca olmuyormuş istegi.yaaa sen ne pislik bi insansın ben keyfimden mi istiyorum.yaa bu hayatta bi evlat istedim oda olmadi.her türlü seyi yaptim denemedigim ilac milac ebeler kurler hepsini tek basima ugrastim.ama adamin keyfine gore olacakmis hersey.nefret ediyorum herseyden yaaa bıktım bıktım bu ayimda bosa gitto
O ilaclari bosuna ictim o igneyi bosuna vuruldum.sinirden evi birbirine kattim.korktu özür diledi ama neye yarar.sen beni mahvettin bike re.ben devamli ilac iicip duracak miyim senin keyfine gore dedim ağladım.tutacagi varsa da tutmaz artik zaten bu kadar sinir stresten sonra.köpek yaaa Allahindan bulsun beni bu hallere soktu ya pislik
senin canın mı sıkkın ördeğimCanım istemiyor hiçbişey. Yatarken pul biber yoğurt yapacağım.
kız vermemişsin menü işte nasıl yorum vereyim delirme@MiuLego sen benim menülerime niye yorum yapmıyosun bakıyım
bak dünkinide vermedim daha
yoksa sen beni sevmiyomusun
Yok ya gelmedi hala karnım şiş pıtır pıtır sesler geliyor bide şimdi :) geleydi rahatlardık vallahiRegl gelmedi senin de demi benimde gelmedi geleydi iyiydi darim bende çok sisim