Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim babamda vermem derdi gelsin bi iyice dovim tekrar gelmeye cesareti varsa veririm derdi. Ben kız veremem derdi
Bi yandan hak veriyorum sonuçta hiç tanımadığı birine kızlarını veriyolar. Ama sevginin önünde de dağ durmaz. Hep babalar pürüz çıkarıyo zaten anneler hep daha ılımlı

Pislik yaaa vallahi sinirden ağladım.ben mecbur muyum arkadasim madem senin böyle bi sorunun var aşılama yaptırsaydik dedim boşuna mi kullandim ilaclari ben.dün ite kaka oldu neymis psikolojisi sartlandirinca olmuyormuş istegi.yaaa sen ne pislik bi insansın ben keyfimden mi istiyorum.yaa bu hayatta bi evlat istedim oda olmadi.her türlü seyi yaptim denemedigim ilac milac ebeler kurler hepsini tek basima ugrastim.ama adamin keyfine gore olacakmis hersey.nefret ediyorum herseyden yaaa bıktım bıktım bu ayimda bosa gitto
O ilaclari bosuna ictim o igneyi bosuna vuruldum.sinirden evi birbirine kattim.korktu özür diledi ama neye yarar.sen beni mahvettin bike re.ben devamli ilac iicip duracak miyim senin keyfine gore dedim ağladım.tutacagi varsa da tutmaz artik zaten bu kadar sinir stresten sonra.köpek yaaa Allahindan bulsun beni bu hallere soktu ya pislik
Canim olan sana oluyor gercekten. Cok haklisin ama sakinlesmeye calis. Artik olan olmus. Kendini incitme daha fazla

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle yazdığını bir alıntıda gördüm kuzum..

sinirlenmekte çok haklısın.. kızmakta..

ama sinirlenince geçmeyecek be balım.. dur sakin ol.. bi kahve yap kendine hadi.. bi otur bizle sohbe muhabbet emi.. bak sinirlenince adamın ruhu duymuyor hiçbirşey de düzelmiyor.. sen önemlisin.. kıymetlisin.. özelsin..

senin keyfinin yerinde olup olmadığını umursayan insanlar var:KK200:

Doguma gitmeden once saclarima iri dalga masa yaptırdım.. sonra ful makyaj ve kirmizi ojelerimi sürdüm aksam saat 19.30 daydi doğum.. ama anestezi uzmani isaret parmagimdaki ojelerimi sildirdi:KK70::KK70::KK70:
süslü :KK70:

Pislik yaaa vallahi sinirden ağladım.ben mecbur muyum arkadasim madem senin böyle bi sorunun var aşılama yaptırsaydik dedim boşuna mi kullandim ilaclari ben.dün ite kaka oldu neymis psikolojisi sartlandirinca olmuyormuş istegi.yaaa sen ne pislik bi insansın ben keyfimden mi istiyorum.yaa bu hayatta bi evlat istedim oda olmadi.her türlü seyi yaptim denemedigim ilac milac ebeler kurler hepsini tek basima ugrastim.ama adamin keyfine gore olacakmis hersey.nefret ediyorum herseyden yaaa bıktım bıktım bu ayimda bosa gitto
O ilaclari bosuna ictim o igneyi bosuna vuruldum.sinirden evi birbirine kattim.korktu özür diledi ama neye yarar.sen beni mahvettin bike re.ben devamli ilac iicip duracak miyim senin keyfine gore dedim ağladım.tutacagi varsa da tutmaz artik zaten bu kadar sinir stresten sonra.köpek yaaa Allahindan bulsun beni bu hallere soktu ya pislik

üzülme tatlım yaa. düşüncesizlik etmiş.

Back
X