Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Begüşüm çok mantıklı benden bundan sonra sıfırları farklı renk yapayım :deli::KK200:
:KK200::KK15:Hadi sende gel de beraber yarışalım haftaya :KK60:
Eki Görüntüle 2076506

Geçen hafta ki kilo : 64.2
Bu hafta ki kilo : 63.7
Fark: 500
% : 0.78

Berbat bir gece geçirdim, uykum kaçtı dön dön dön uyuyamadım. Halam gelmedi diye. Tartıya çıkmadan önce geldi çok şükür :KK42: o ihtimal beni yedi bitirdi . Olursa napıcam nasıl olacak diye düşüne düşüne sabahı ettim :KK42:
Kıyamam ya işte tartı sorumluluğu budur :KK9::KK37:Haftaya daha da fazladır o eksi emin ol :KK71::KK9::KK73:
Geçen hafta:72.1
Bu hafta:71.2
Fark:0.9
@MiuLego

Tebrik ederim canım çok güzel :KK9::KK73:

Berbat bir gece geçirdim, uykum kaçtı dön dön dön uyuyamadım. Halam gelmedi diye. Tartıya çıkmadan önce geldi çok şükür :KK42: o ihtimal beni yedi bitirdi . Olursa napıcam nasıl olacak diye düşüne düşüne sabahı ettim :KK42:

eflal bunu bu kadar kafaya takıp uykularını kaçıracak kadar psikolojini bozması yanlış,diyet sağlık demek,hem fiziksel hem ruhsal,halan gelirse gelsin en kötü sabit çıkarsın,haftaya çoşturursun buraları,bu kadar takıntı etme
belkide kafana takılan başka şey vardır bilemem ama bunları sorun etmemelisin

Begüşüm çok mantıklı benden bundan sonra sıfırları farklı renk yapayım :deli::KK200:

yapalım kuzum :KK9:

:KK200::KK15:Hadi sende gel de beraber yarışalım haftaya :KK60:

Kıyamam ya işte tartı sorumluluğu budur :KK9::KK37:Haftaya daha da fazladır o eksi emin ol :KK71::KK9::KK73:

Tebrik ederim canım çok güzel :KK9::KK73:
Temem:KK19::KK19:

Aksamin menusu
Peynirli pogaca
Mercimekli borek
Kurabiye
Tavukgogsu
Ekler
Patates salatasi

Bunlara melul melul bakip sekersiz cay icen ben..:cry::cry:
gece bunu gördüm Berna.. kalpten gidiyodum yeminle.. yedin sandım yaaa :mad:

sonra alttaki yazıyı okudum.. oh dedim ama sana saydırıyodum yazarken şarhjım bitti kapandı :D

1 günde 700 gr iyi vermişsin :nazar:
Ben yüzdeyi 1.14 çıkardıma ama çok ta fark yok:KK45:
Tebrik ederim :KK9:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:KK9::KK9::KK9:
:nazar::nazar::nazar: Maşallah canım,ilaçla da olsa güzel eksi
Bu hafta bireysel derece bizim :halay::halay:

Ayyy teşekkür ederim kontrol etmişsin, hesap makinesi yukarı yuvarlamış olabilir bi ayarlarina bakiyim:super:

Benim ki öyle tuttu o yüzden kızımı yaptığım günü unutmam:KK53:

Gününü bilirim diyorsun ha:KK70:

20171207_094107.webp :KK200:
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum :KK73:

Back
X