Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eflal bunu bu kadar kafaya takıp uykularını kaçıracak kadar psikolojini bozması yanlış,diyet sağlık demek,hem fiziksel hem ruhsal,halan gelirse gelsin en kötü sabit çıkarsın,haftaya çoşturursun buraları,bu kadar takıntı etme
belkide kafana takılan başka şey vardır bilemem ama bunları sorun etmemelisin

yapalım kuzum :KK9:
Yok begüm kilo için değil hamilelik şüphesi yedi bitirdi beni :( ondan kaçtı uykum. Yoksa diğeri için elimden geleni yaptığım için içim rahattı :KK51::KK51:

Gunaydin guzel hatunlar:KK200:

Dünkü kilo:61
Bugünkü kilo:60.3
Fark:0.7
Yüzde: 1.15
(Bi bakiverin doğru mu hesaplamışim:KK76:)

@MiuLego mium seni etiketliyoruz galiba

tebrikler canım

Eki Görüntüle 2076467
geçen hafta : 83.1 kg
bu hafta : 79.0 kg
fark: 4,1 kg
yüzde : 4,9

tırnaklarımı bile kesemedim siz ayaklara bakmayın.@miulego
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

vavvvv tebrikler maşallah

Geçen hafta : 66.4
Bu hafta 65.6
Giden _800

:ıslık::ıslık::KK23:cok beklenti içine girmişim
Sanırım beğenmedim
Cumartesi 65.8 di ctesiden bu yana 200 nasıl gider :KK43:

masum harika bir sonuç tebrikler

Günaydın Kızlar @Shut Up maşallah yaa şahanesin tebrik ederim
Öhöm öhömmm @MiuLego
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 72.8
Bu hafta : 71.7
Giden : 1.1

tebrik ederim gayet güzel bir sonuç.

geçen hafta:57
bu hafta: 57,3:KK42:
fark:+300 gram
@MiuLego

üzülme kız 300 gr için üzülmene değmez, haftaya daha iyi verirsin sen

Benim kilom sabit
51.1
Neden boyle oldu ki :KK43: cok dikkat etmisdim oysa. Bol -bol da spor yaptim
Uzuldum gercekten
:KK43:
@MiuLego

canım kilon az zaten, bence kas yaptığın için kiloya yansımamış olabilir.

herkese gunaydin
ben geldim kaptanlikla ilgili bir tartisma ciktigindan beri buraya adim atmadim. bana da bahane gerekti galiba:KK43:
arilarim aldi basini gitti surekli basa sarmaktan biktim:KK43:
geldim burdayim ins.
biraz spor yapip gunel kilomu paylasacagim

hoşgeldin canım, gel sürekli başa saranlar olarak birbirimizi takip edelim

@Makbule007 cakil80 cakil80 sen ben. Bonus Bonus başka kim varsa bu günden itibaren başlayalım, birbirimizi takip edelim

Eki Görüntüle 2076506

Geçen hafta ki kilo : 64.2
Bu hafta ki kilo : 63.7
Fark: 500
% : 0.78

tebrik ederim canım

Geçen hafta:72.1
Bu hafta:71.2
Fark:0.9
@MiuLego

tebrik ederim

Senin onu yapacağına inanıyor :deli:

Hadi bismillah kuzum hayırlı olsun durmak yok :KK55::KK36:55 rakamını görmüş insansın sen :KK19:

kesin öyledir, haftaya o puanı görmem lazım begüşümün yüzünü kara çıkartacak değilim.@begum75

Selam güzeller 4 aydır yazmamışım buraya. @Ausencia aeben aeben ve herkese :KK200::KK200:
Çocukların ikisi de okullu oldu bu yıl, ben de işe başladım. 40 gün kadar oldu kayınvalidemi kaybettik maalesef.
Kilo olarak aynı konumdayım, 6 ay sonra kontrole gel dedikten sonra bu ay gittiğim hoca sana nasıl olmuş da bu dozda ilaç vermişler tabiki kilo alırsın diyerek şaşırdı ve ilaç dozum arttırıldı tekrar
Benden gelişmeler böyle. Herkes iyidir inşallah. Kaptanım bebişin hayırlısıyla gelsin inşallah
İnna lillah ve inna ileyhi raciun ...

Elifim başınız sağolsun canım :(...
Rabbım makamını cennet eylesin , bu dünyada çektikleri günahlarına kefaret olsun inş ...

Paşalarımı öp benim yerine :60:

Yok begüm kilo için değil hamilelik şüphesi yedi bitirdi beni :KK43: ondan kaçtı uykum. Yoksa diğeri için elimden geleni yaptığım için içim rahattı :KK51::KK51:
halam gelir artı çıkarsam diyemi uyuyamadı bu kız,o kadar psikoloji bozuluyosa gidişat kötü dedim:KK35:
ama şimdi anladım durumu:KK45:
o zaman gözün aydın,eksi gelmesinden daha mutluluk verici olmuştur bu hala:halay:

gönlümden kopmuş 1100 vermişim nolmuş yani:deli::KK12::KK70:

bu arada 110 yazınca 580 yaptı puan,başka hangi gün var 100 puan sporun?
Ahahha şimdi de azaldı puan :KK70:
Eki Görüntüle 2076510 :KK200:
Gecen haftaki kilom 67.1
Bu haftaki kilom 65.9
Aradaki fark 1.2
Mezününiyetimi istiyorum :KK73:
Harikasın canım tebrik ederim :KK9::KK73:Hedefin mi 65 :21:
kesin öyledir, haftaya o puanı görmem lazım begüşümün yüzünü kara çıkartacak değilim.@begum75

Aynen öyle kuzum haftaya o puanı tutturacaksın eminim:KK71:aynı grupta olursak yarışalım :KK8: @MiuLego Miuma mesaj iletiyorum :mapus::KK45:

oy begüşüm de ağlıyor anam duygusallığa bak hele sabah sabah:anne:

birazdan kilomu görünce :KK67:böyle yaparsın ama bana:110:

üzülme kız 300 gr için üzülmene değmez, haftaya daha iyi verirsin sen

@Makbule007 cakil80 cakil80 sen ben. Bonus Bonus başka kim varsa bu günden itibaren başlayalım, birbirimizi takip edelim

ya sarayca geçen haftada aynısı oldu,pazar ne rakamı görüyosam cumaya o kalıyo,hafta içi onca yaptığım spor nereye gidiyo canım ona sıkkın:KK12:

aynen öyle yüzümü kara çıkarma hadee bakalım o sporlar yapılacak:KK76::spor:

Kilo oranın çok az canım o yüzden fazla gidecek kilon olmadığı için spor vücudunu şekillendiriyordur merak etme çok normal :KK9:
Evet canim. Vucudum gercekten sekillendi. Hani belki kas oranim da artiyor ya o yuzden kilom da inemiyor diye dusunuyorum. Ama 50 kilo olacam hic yoksa :KK59:

Back
X