- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız senin vurduğun yerden güller çıkar benim minnakımmm vur vur hak ettimSen kendini biliyorsun adam ama söz verdim kaptana az furacağım affetBundan sonra güzel olacak inşallah
Eki Görüntüle 2076544
Tebrikler harikasın canım
Tebrikler cocom
Ekledim kuzum![]()
Tamam yazdım canımO kac verdi bilmiyom ama ben iyi verdim
Canim annemdeyim temizlik yapiyorum mesajini yeni gordum bana fiks hergune 50puan yaz cuma haric
Tebrik ederim canım harika gidiyorsunEn başta 74.4 sonraki hafta 73.0 bisonraki 72.1 şimdi 71.2 akşam yapmıştım kilo bildirimimi kuzum
Tebrikler çok iyi kuzumEvet internetim az kaldı onun icin gecmisede bakamiyorum ama @Antepia27 etiket gelirse bakarim
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Yuzde %1.19
Sonuctan beni haberdar edin he bekliyom
kız senin vurduğun yerden güller çıkar benim minnakımmm vur vur hak ettim![]()
Tebrik ederim canım benim
aynen bende öyle kuzum ya,geliyorum canıma artık buralardayım kilom psikolojime yansıyor valla çok mutsuz oluyorum...
tebrikler hemşom
tebrik ederim ortimEvet internetim az kaldı onun icin gecmisede bakamiyorum ama @Antepia27 etiket gelirse bakarim
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Yuzde %1.19
Evet internetim az kaldı onun icin gecmisede bakamiyorum ama @Antepia27 etiket gelirse bakarim
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Yuzde %1.19
Kosu da bitti
Bu hafta onerilerini goz onunde bulundurup bomba gibi gelecegim Allahin izniyle kaptanicem
@MiuLego
Büyük geldi ama 34 yok bulamadimBegendim güzel canimbelinin iceligini daha cok begendim
![]()
Güzel.mi ya çok kararsiz kaldim
Büyük geldi ama 34 yok bulamadim
Benim tarz olarak çok tercih ettiğim modellerden değil canım ama sana yakışmışEki Görüntüle 2076585 nasıl acil fikir