Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego kaptan mortim nerde haber aldin mi

geldi bildirdi kilosunu sen kazandın ortiiimmm
aaaaaaaaaa size ne anlatcam kıyafet diyince
bugün iş yertine gelirken kızılayda ( ankaraın merkezi )
bi magazaya girdim iki ttane bluz biri bogazlı , digerri önü damla şeklinde açık
aldım deneme kabini için yukarı çıkıyordum koştur koştur

sen düş, merdivene yapış:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
ayyy bi kalkışım var
ddizim bir acıdı aman tanrım dedimmmm
ama bişiy yokmuş gibi dogru kabine gittimmmm
anammm dizimi tuttummm gözümden yaş geldiiii acıdan:rolleyes:
dedimm bi cam olsa şurdan çıksammmm

aşagı inerken şimdi millet diycek aaaaa merdivene yapışan kız diye:ıslık::ıslık::ıslık::ıslık:

neyse bluzda olmadı tabi
söz vermiştim kendime iyiceee zayıflayana kadar bişiy almıycam
diyeee , çarpıldım sanırım:KK70::KK70::KK70::KK70:
geçmiş olsun canım.
bende almak istemiyorum ama öyle az kaldı ki kıyafetim, bu 2 hafta çok asılıp

kilommmm 70,900 çok almışım bir haftada aldım hemde çünkü yedim biliyorum benim hatam... üstelik bugün reglinin üçüncü günü .....turşu çok yedim bide suyunu içtim ödem oldu farkındayım yöresel yağlı yemekler yenildi.... pişmanmıyımmm çoookkk :sinirli::sinirli:elimde olmadan gelişti böyle kendime ayrı yemekler yapamadım .... ve herşeyden bol bol zıkkımlandım ve sıfır spor....artık bitti ben 69 seneler sonra ilk defa görmüştüm kaybetmek istemiyorum tekrar 69 görecem haftaya inşallah sonra gelsin hedef 58 :KK66:)

@MiuLego senin emeğine layık olamıyorum farkındayım ama artık bitti bu msj favorilerine ekle vur yüzüme yüzüme emiiii :KK11::KK11::KK11:
Canım benim üzülme :KK19:
anlaşmıştık bak yine yeniden başlayacağız :KK5:

bi magazaya girdim iki ttane bluz biri bogazlı , digerri önü damla şeklinde açık

ayyy bi kalkışım var

aşagı inerken şimdi millet diycek aaaaa merdivene yapışan kız diye:ıslık::ıslık::ıslık::ıslık:

neyse bluzda olmadı tabi

Kizilayda nerde? Bi söyle bakim hele:KK59:

Zanlımca kalmaz bu hafta 7-8 ayın acıni cikaracagım.bunu duysa yeter ona :deli:

Oyyy ben kiyamadim 8 ay az değilmiş :nazar:

Hele sen başladı mı sporuna diyetine de bakalım işten başka bişey düşünmeyen hatun
Bu hafta başladım inşallah ablam umutla
tamam canım morti olalım ama bi şartım var az gelmeyeceksin elinden geldiği kadar buraya yaz emi ben sessiz mortileri sevmiyorum sende bana sataş emiiii...

aynen bende 6 ları kaybetmek istemiyorum canım.. haftaya ikimizde şu pis 7lerden kurtulalaım 69,900 olsa bizim olsun olsun ;:KK66:))

gerçi sen regli olacakmışsıın yersin şişersin iyice regliyi bahane edip tatlıda yersin şişim diye sporda yapamazsın ayyy yetişemiyorum dersin bugünde yiyeyim ne olacak dersin kazanan kim tabikiiiii ADAAAAAAAA yaşasın kötülük :KK53::KK53::KK53:yemene bakkk annemmmm ilk o 69 ları ben görecemmmm puhahahahahah :KK45::KK45::KK45:

yarış başladı bileeeee :KK6::KK6:

ben kaçar işlerimi halledeyim yine gelirim Ahu060812 Ahu060812 gözüm üstünde haaaa haberin olsunnn çok yeee tıka basa 6lara geçerken sana el sallyacam :KK24::KK24: ablan star canımmmmm :KK15::KK15::KK15:
Ben ortalıklarda yokken fazla havalara çıkmışsın canımcım yalnız fazla havalanma yüksekten düşmeni istemem mortim..yeme içme bitti artık her lokmada aklımdasın :15:

ayyy bi kalkışım var

neyse bluzda olmadı tabi
oy kıyamam yahuuuuuuuuuuuuuuu:D

Hayirli cumalar :KK200: her birinizi ayri ayri operim :KK200:

Kilom 99,7

Çok fazla gayretli degildim bir ogun dogru bir ogun yanlis olunca hep dengelemekle ugrasmis oldum.
Kac gundur kizlarin regl durumunu okurken benimkini unutmusum dun ansizin geldi.

Triplimelek Megi Triplimelek Megi cok uzun surmez zaten bitince hemen basliyorum oruca seninki bitmistir sanirim.

Herkesi cok tebrik ederim tek tek yazmiyim bir masallah birakiyim :nazar: matematik61 matematik61 o misafirlerle en cok sana masallah diyesim geldi :KK200:

Listeler beni bekler gelemezsem ordayimdir mium :KK200:

Hamburger ödülü yap yine kendine spor yaparsın kovarsın gelenleri ama ben senin yerinde olsam hedefimin 1 tık altında mezun olurum çünkü alışma sürecinde hemen 1 kg geliyor gibi neredeyse :KK53:
Yok kuzum asıl sebebi ben bir şeyden baskı hissedersem yapsamda bu baskıdan kacarım burda hergün menü mecburi ister istemez yazmalıyım artık bu baskı sıkttı...hergün zaten aynı 2 k.k penir 2 dilim ekmek v.b bu beni geriyor yoksa ne kacamak var hayatımda nede farklı bir sey sadece biraz sakin ilerlemek istiyorum ilk geldigimdede yazdım ben degişikligi severim monoton hayat beni tıkkar bu kilomada yansıyor
Şimdi ben artık menü yazmıyacagım benim hergünüm aynı desem kaptamlarımızın aldıgı sorumluluga derst ve yeni gelen arkadaşların bundan etkilerim çünkü onlar işin en başındalar benim gibi bir örnek görmelerini istemiyorum sonucta bu işin en başta olmakla finalde olmak farklı şunuda düşünüyorum en büyük başarısı disiplin ve karşılıklı güvendir. Artık kürkü sıyırdım biraz inziva vakkti..

Yok kuzum asıl sebebi ben bir şeyden baskı hissedersem yapsamda bu baskıdan kacarım burda hergün menü mecburi ister istemez yazmalıyım artık bu baskı sıkttı...hergün zaten aynı 2 k.k penir 2 dilim ekmek v.b bu beni geriyor yoksa ne kacamak var hayatımda nede farklı bir sey sadece biraz sakin ilerlemek istiyorum ilk geldigimdede yazdım ben degişikligi severim monoton hayat beni tıkkar bu kilomada yansıyor
Şimdi ben artık menü yazmıyacagım benim hergünüm aynı desem kaptamlarımızın aldıgı sorumluluga derst ve yeni gelen arkadaşların bundan etkilerim çünkü onlar işin en başındalar benim gibi bir örnek görmelerini istemiyorum sonucta bu işin en başta olmakla finalde olmak farklı şunuda düşünüyorum en büyük başarısı disiplin ve karşılıklı güvendir. Artık kürkü sıyırdım biraz inziva vakkti..
her gün menü yazmak bu kadar zor bir şey miydi efser?

ilginç.

Tek tek alintilayamadim tebriklere teşekkür ederim kilo verenleri cok tebrik ederim:KK200:
Bonus Bonus sagol canım. Misafirlige gitmeye korkardim onu atlattim ama eve misafir gelmesi de zormus epey yaptiklarimin tadina bile bakmadim esim de pisbogazdir guvenmiyorum ona her seye guzel der :D zor oldu o yuzden.

Back
X