Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo vermek hoşuma gidiyor bunun yanında yarışmak daha çok hoşuma gidiyor. :KK53: 160 boyum 54 kilom :KK45: nasılsa yeneceğim evet ama işte heyecan olsun :KK53::KK53:
54 iyi değil mi ya:nazar::nazar:, 50 mi olacaksın, bir zamanlar ben senden daha az geliyordum hatırlar mısın:KK42: şimdi 10 kg fazlayım:110:

Dogumdan sonra inatla yeni kiyafet almadim ben bu kiloda kalmicam dedim ama yazin artik mecburen biseyler almam gerekti.Bari bi kot alayim her seyle giyerim dedim ama cok para da vermek istemedim.Kotonda bi tane buldum en buyuk bedeni 32 beden yuksek bel dedim toparlar biraz. Kabine bi girdim resmen kendimi icine tikistirdim fermuari ziplaya ziplaya cektim.Hatta bi gun sikistim da dedim tuvalete gidene kadar patlayacak heralde :KK70: Neyse bu kadar gevezeligi niye yaptim.Ben artik o pantolonu dugmesini fermuarını acmadan giyip cikarabiliyorum:KK68:

Oyyy benimde öyle pantolonlarım var 32 beden, bende gircem onlara:halay:

seferoğulları tellioğulları grupları son çağrımdır..

katılmak isteyen söylesin ya da bir kaç hafta sussun :)

Spor grubuysa bunlar ben de gircem yarışmam lazim:KK53:

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z gelelim sanaaaaaaaaaaaaaaa

kuzucum vayt bahsetmiş..
sen de haftalardır buradasın liste nasıl önemli anlamışsındır..

listede istikrar çok önemli.. ben bir hafta -2 geleyim sonra da -0.2 geleyim.. bu olmaz mesela.. istikrar.. her hafta maksimum özen ile hedefe koşmaca.. bu zaten seni de hedefine çabuk yaklaştırır..

Ama emziriyorsun.. korkum o.. hani dediğğim gibi baskı olur bir şey olur.. yersin.. olmaz!

sen zaten sağlıklı besinleri menünden eksik etme.. sadece şuanki düzenini koru bana yeter.. spor şuan yok ama ileride olur.. sıkıntı yok.. ama her hafta en az -800 isterim.. net!..

misafir geldi.. misafire gittim.. ısrar vardı yedim.. vay çok bunaldım.. kabul etmem.

gelemedim kaç gündür cümlesi duymak istemem.. listedeysen hep gözümün önünde olacaksın..

çünkü listedeki herkesin sorumluluğu olacak üzerinde..

şehir dışı seyahat tatil vs olur mu çok? tartını götürüp diyetine devam etmek durumundasın.. bu konuda da anlaşalım..

listeye girersen 2 ay izin hakkın da yok.. bunu da belirteyim..

anlatabildim umarum..

bunlar okey dersen.. evelAllah her hafta maksimum dikkatimle istikrarla diyetime devam ediyorum burdayım listede benim de tuzum olsun dersen..

alıcam listeye..
ne diyorsun?
Canım dediğim gibi burda doğru düzgün kimsem Yok ayda yılda bi misafir gelir en son geçen akşam geldiler kaçamak hiç olmadı
Tatil dersen malum iki çocukla zor oğlum zaten okula gidiyor yarı yıl tatilinde memlekette olurum orada da zaten baskül var annemde kalıyorum çünkü
Ben kendime güveniyorum bu düzende devam ederim
Gün içerisinde çok giremiyorum zaten bunu bildirmiştim ama günlük muhakkak menü ile buradayım genel olarak bütün arkadaşları takipteyim
Karar senin canım son olarak tek söyleyeceğim daha önce de söylediğim gibi hedefe gelmeden bu yoldan dönmem ben Allah izin verirse

Canım dediğim gibi burda doğru düzgün kimsem Yok ayda yılda bi misafir gelir en son geçen akşam geldiler kaçamak hiç olmadı
Tatil dersen malum iki çocukla zor oğlum zaten okula gidiyor yarı yıl tatilinde memlekette olurum orada da zaten baskül var annemde kalıyorum çünkü
Ben kendime güveniyorum bu düzende devam ederim
Gün içerisinde çok giremiyorum zaten bunu bildirmiştim ama günlük muhakkak menü ile buradayım genel olarak bütün arkadaşları takipteyim
Karar senin canım son olarak tek söyleyeceğim daha önce de söylediğim gibi hedefe gelmeden bu yoldan dönmem ben Allah izin verirse
Annendeki baskül olmaz aynı baskül olacak :)

Gün içinde daha çok girersin belki :kahve:

Kilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3

:KK12::KK12::KK12::KK43::KK43::KK43:

Bugün hep pc başındayım sırf kaçırmayayım diye konudayım farketmişsindir kaptanım :deli::KK70::KK60: Begüş ve ben :rolleyes:kara olan aynı ben :KK70: begum75 begum75

Eki Görüntüle 2076602

Tellioğullarından Nil ve pampası Begüm :rapci: begum75 begum75

ayyy yerim seni yaaa:KK19:
images
ne güzel kediler bulmuşsun öyle
upload_2017-12-8_15-46-28.webp
sana şarkı hediye ediyorum:KK75:

:KK200::KK200::KK200:

Kilo vermek hoşuma gidiyor bunun yanında yarışmak daha çok hoşuma gidiyor. :KK53: 160 boyum 54 kilom :KK45: nasılsa yeneceğim evet ama işte heyecan olsun :KK53::KK53:

Sana göz koyim mi? Benim olcan mi? Ama ben 158 e 60.3 üm hızlı veririm. kabulleniyon mu beni böyle yoksa bu kiz hizli verir deyip korkcan mi benden:cool:

Spor geubu değil bu kuzum.. spor grubuna alcam seni zaten :)

Al beni mium bu kilolarda karda kışta ortada koma beni:KK60:

Maşallah canım çok güzel ya :halay::kk77:
Kek yemeyeli çok oldu browniem aklıma geldi :KK53:
Harikasın canım tebrik ederim:KK9::KK73:
:KK12::KK12::KK12::KK43::KK43::KK43:

ayyy yerim seni yaaa:KK19:
images
ne güzel kediler bulmuşsun öyleEki Görüntüle 2076622 sana şarkı hediye ediyorum:KK75:

:KK200::KK200::KK200:

Oyy ballı çörekim teşekkür ederim :KK37::KK36::KK60:

Back
X