Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kalbim seni unutacak kadar zalımsa ellerim onu parçalayacak kadan asildir:deli:
yok bu böyle değildi:deli:
Neyse konuyla alakası yoktu ama sonuç olaraktan toparladım ula. Haftaya Cuma 55 lerde gelmezsem ıslak banyo terliğine çorapla basayım inşallah:deli:

tımım afilli sözlerinle beni yumuşatmaya çalışma kalp hırsızı :süslü:

Yarasın ausuna di miiiiiiiiiiiiiiii :deli::deli::deli::deli:

canım benim bunun bir standartı yok ... yusufta sadece 6 aldım ... kilo düşükse anne de 11-17 arası normal deniliyor .
Ama ilk aylar pek alınmıyor sorun orda :))

bi umuuuut :ıslık:

yoooooooooooooooooooooooook handeyi sefere koymuşsunnnnnnnnn tırstım :rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70:

canım bulgur sağlıklıdır ... seni şişiriyorsa ..cumaya yakın günlerde yemeyeceksin ... akşam yemeyeceksin o kadar ve tabii tabak tabak yemiyeceksin

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: işte psikolojik bir rahatlatış :KK68:
Tamam ablacim kusuruma bakmayin bu hafta bidaha olmaz

canım benim bunun bir standartı yok ... yusufta sadece 6 aldım ... kilo düşükse anne de 11-17 arası normal deniliyor .

yoooooooooooooooooooooooook handeyi sefere koymuşsunnnnnnnnn tırstım :rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70:

canım bulgur sağlıklıdır ... seni şişiriyorsa ..cumaya yakın günlerde yemeyeceksin ... akşam yemeyeceksin o kadar ve tabii tabak tabak yemiyeceksin

Ben iştahsızlaşıyordum :KK14:

Tamam mium,pirinc yasak o zaman.bulgur da kilo yapmaz derlerdi yalanmis megersem
pirinç yasak.. bulgur kilo yapmaz dediğim şeylere dikkat edersen..

bu hafta hiç sporun yok.. hiç sıfır!

yakıştı mı? o yüzzden kilo gitmemiş olabilir mi he??????????????

cnm dün yazmıştım aslında dur bulayım mesajlardan

bende buluyorum ya her beden
ama biraz magaza ile ilgili canım

ay ausum sen başarırsın hele bi atlat şu zamanları , gebeligin ikinci dönemine geç daha dikkat edersin cnm

ay nebilem ya hiç acıkmadımki merak ettigim için yedim
sabahta aynı saatte kahvaltı yapıcam çünkü erken kalkıp lesile
sonra kahvaltı hazırlanıp 10 da kuzenimle buluşcam kahve içiicezz
sonra 1 gibi diger kuzenler gelecek, yemege gidicez

kız geçtim 2. dönemdeyim işte . 4.aydayım ..pzt 16.hafta

Hadi bakalım şu 4-5-6 yi geçsin

sen ne güzel artı geliyon öyleeeeeeeeeeeeeeeeee:KK73::stop::stop::KK73::KK73::KK73::KK73::KK74:

:ıslık:

Çok güzel geliyorum diye geliyorum zaten yoksa eksiyim biliyorsun :confused:

Gecmisi yarı okuyabildim yarısi kaçtı gitti
Ve lütfen ama lütfen kimse üstüne alınmasın bi konuda sadece ve sadece fikrimi ve kendi düşüncemi beyan etmek istiyorum ben mezun olali 1 ay olacak ve ben bir aydır hergun ama hergun bu tk yazdım muhabbet ettim yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım
Çünkü ben basardim onlarda basarsin istedim korumada olduğum halde hep menü verdim ki korumada ki arkadaşlara ve kendime bi hata yapmissam nerde yaptığı bulmak için verdim
Listede menü vermek çok önemli cuma günü tartıda gorecegin rakamın sebebi o menü yeni gelen arkadaşlar a ornek o menü ve herkes tek başına olsa ben diyet yapıyor menumde benim sorunum dese o zaman tk olmanın anlamı yok bu benim fikrim

Yeğenime yarasın daha iyi olur :confused:

İnşallah kaptan yardımcısı olduğum dönem zayıflamaya gelirsin. Ona hazırlık yapıyorum:KK53:
Hamile pilatesine başlıyor idin?
Daktırın ne dedi spor işine ?
Sen işini bilirsin Ausum...
Güzel şeyler yiyorsan ne mutlu minik kuşa:KK36:

Bence her gün bir tane hatun görevlendirelim ondan kopya çekelim:deli: Aynı geçmişi neden hepimiz okuyoruz kiii:deli:
Hem geçmiş dediğin kir pas tozsa neden geriye dönelim... :deli:
Soğuktan beyin kortekslerimin arası buz doldu ne dediğimi bilmiyorum portim:deli:
Cuma günleri şart bence bu hatunlardan :)) urfada soğuk iğde oraları düşünemiyorum bile :KK43:

Gecmisi yarı okuyabildim yarısi kaçtı gitti
Ve lütfen ama lütfen kimse üstüne alınmasın bi konuda sadece ve sadece fikrimi ve kendi düşüncemi beyan etmek istiyorum ben mezun olali 1 ay olacak ve ben bir aydır hergun ama hergun bu tk yazdım muhabbet ettim yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştım
Çünkü ben basardim onlarda basarsin istedim korumada olduğum halde hep menü verdim ki korumada ki arkadaşlara ve kendime bi hata yapmissam nerde yaptığı bulmak için verdim
Listede menü vermek çok önemli cuma günü tartıda gorecegin rakamın sebebi o menü yeni gelen arkadaşlar a ornek o menü ve herkes tek başına olsa ben diyet yapıyor menumde benim sorunum dese o zaman tk olmanın anlamı yok bu benim fikrim
minnoşum sen rahat ol.. keyfine bak sen .. kıyamam la sana.. minicik kilosuyla da heryere de yetişir.. yerim seni:KK74:

Ya kızlar sizin bedenlere bakıyorum birde benimkine valla deli olucam ya. Yarın lc ye gidip sırf deneme yapıcam kaç beden olacak diye sinir bastı bana :KK43:

Lc de rahat rahat 38 giyersin .. Small giyersin hiç kasmadan sıkmadan ...

pirinç yasak.. bulgur kilo yapmaz dediğim şeylere dikkat edersen..

bu hafta hiç sporun yok.. hiç sıfır!

yakıştı mı? o yüzzden kilo gitmemiş olabilir mi he??????????????
Uzun yürüyünce ayağımda değilde ayak parmaklarimda bi kramp oluyo geçende carsiya gitmistim ondan biliyorum.bu hafta söz veriyorum Allahin izniyle pazartesi gitcem spor salonuna

İnşallah kaptan yardımcısı olduğum dönem zayıflamaya gelirsin. Ona hazırlık yapıyorum:KK53:
Hamile pilatesine başlıyor idin?
Daktırın ne dedi spor işine ?
Sen işini bilirsin Ausum...
Güzel şeyler yiyorsan ne mutlu minik kuşa:KK36:
kaptan olduğum dönem demek istedin demi:rolleyes:

Back
X