harikasınnnnnnnnnnYarın ve perşembe ıspanak ve pazı yapcam hafif olsun diye.. akşamda eşime kıymalı makarna yaptım ye kız bi kaşık akşam yemek yemedin bişey olmaz dedi.. bendeeee.. yemem acıkmadım dedim ama içimden de tabi son zamanlarda sıkça tekrarladığım gibi acı yok raki dayan diyerek suyumu içtim![]()
bizi yolumuzdan kimse döndüremezzzzzzzz

kahvaltısı yok diye biliyorum vaytım benBiliyorsun muzaffer detoksundan agzimin payını aldım bu bende işe yararsa belki banu da yarar bakalım mı bir sabah kahvaltısı var mu yoksa tüm gün pattis yoğurt mu
balık kültürüm hiç yok ne desem yalan olur.. mantık masadan doymadan kalkmak olurdu bende:)Kizlar simdi bisey sorcam bi porsiyon balik kac gr olmali yani ben aksam hamsi yiyorum ama hamsileri sayamiyorum cok yedim gibi geldi gerci salata da coktu.normal olani ne kadardir.
@MiuLego
gece sporuuuuÜzmem tabiki de. Uykumu kaçırıyo uyusam da bişey anlamıyom. İçince gece sporu yapılır ama o da yok şükür, ondan zayıflayamıyom ben
![]()
höffff hala geldi gece sporu bitti

Oooo miu yardımcı arıyor başvuru yapın bakayım sopasiz giderseniz kabul etmez ha![]()