- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
benimde öyle oluyor erkenden şişiyor ama tam vaktinde geliyoray karnımın şişi beni ssinir etti ya
rreglim erken gelicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde öyle oluyor erkenden şişiyor ama tam vaktinde geliyoray karnımın şişi beni ssinir etti ya
rreglim erken gelicek
slm canım nasıl gidiyor diyet sporSelamlar sevgiler saygılar
Sabah alarmmım çalmamışUyandığım da çok geçti bugün niyetli değilim.
İnşallah yarın devam![]()
Olur tabi canım. Bende 56- 57 olsun istiyorumbencede 5 maş olsunTriplimelek Megi olur mu ne dersin. hedefte belirleyelim. 12. ocak 2018 bitirelim. benim hedefim
57.9 kg![]()
benimde öyle oluyor erkenden şişiyor ama tam vaktinde geliyor
Bugün uyanamadımTriplimelek Megi kuzum nasıl gidiyor, niyetli misin, bende haftaya başlamak istiyorum pazartesi salı perşembe haftada 3 gün tutmak istiyorum, sırf uyuyup gece uyanamazsam
Simdilik çok iyi canım inşallah böyle devam edeceğim.slm canım nasıl gidiyor diyet spor
cok tesekkur ederim miuşum cicegeeeemmmHayır zaten olmayacak da demeyeceğiz
Allah en foğru zamanda verecek ki cocom
Çooook da güzel bir anne olacaksın sen
Hihyahahahaha bu iştahla nabacağuk acabaaa
Vücut mu? Cümle alem şok olduk burada aus
Ay ne güzel habeeeer aynen devan yakamoz
Ayyy ksin çoook seveceğim bişey he afiyet olsun adacımmm
Tamam yazdım yazdım bi köşeden izliyorum
Ece aynen yahu tamamen destekliyorum![]()
Insallah balımHer an herşey olabiliirr![]()
sevindim canım , bende başladım bu sefer nisanda bu iş bitecekSimdilik çok iyi canım inşallah böyle devam edeceğim.
Sende başladın değil mi?
Spor da yapıyorsun süperrr
bişey yemiyorsun ki seni şişirecek şeylerde yemiyorsun bencce regli şişkinliği o
ya degişik bi şişlik var anlamadımm
böyle olunca iki üç gün erken geliyor
ama tabi yediklerimdende şiş olabilirrr
bişey yemiyorsun ki seni şişirecek şeylerde yemiyorsun bencce regli şişkinliği o![]()
hımmmm olabilir ozaman ama bence regli wc var mı
kız iki akşamdır kaçamak var diyoreeeeeeeeeeee![]()
hımmmm olabilir ozaman ama bence regli wc var mı
yağdan olabilir devam et bence bırakma
wc düzenli bu hafta anlamadım ama neden
yag içiyorum ondan sanırım
Dün en son ara 21.00 falandık yemekten sonra tatlı niyetine yedim. Geceleri çöm acıkıyorum atıştırmalık birşeyler gerekiyor ne yesem ki?en son ara kaçta? incirin tanesi 60 kalorison ara biraz fazla olmuş 200 kcal
incir istiosan gündüz ye balım
![]()
Ayy inşallah canım mmsevindim canım , bende başladım bu sefer nisanda bu iş bitecek)
evet bırakmak yok canım burdan birbirimize destek olup fit olacağız insallahAyy inşallah canım mm
Asla bırakmak yok![]()