Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar Gunaydin dun sinemaya gittik aksam yazamadım regl cok fazla geliyor sinemadan sonra müthiş bas donmesi oldu 9 gibi de sezdim kaldım sanırım insallah sadece regl dendır bi kac kere oldu dun mide bulantısı da eslik ediyor bayılacak gibi oldum korktum baya

Dunku menu

Sabah 2 dilim tb ekmegi 2 tereyağlı yumurta 3 zeytin

Ogle 1 kase brokoli corbası

Ara 15 fındık

Ara 1 kibrit kutusu peynir eklenmiş salata 1 bardak ayran (bunu arkadaşlarım hamburger yerken yedım)

Aksam fırında tavuk gogus ve karnabahar 2 bardak ayran
Spor yok maalesef su 3 lt @MiuLego

Bu nasıl bir sallamadır öyle yaaa:KK57::KK57:
Anam bi diziye bakalım dedik memikten totodan başka bişe yok.game of thronesu öve öve bitiremedikleri o yüzdenmiş demek. Rüyama girmeseler bari:KK53::KK53::KK53:
Başlarda öyle sık karşılaşılıyo ama ilerledikçe azalıyo.ama bence nefes kesici bi dizi.ama ben yalnız izledim.benim zayıflama koçum o.ilk 20 kiloyu onla verdim eliptik te izlerken.
Bazen hayat ne biçim de zor geliyor.. bazen insanlar çok acımasız.. bazen en güçlülerim nasıl da zayıf olduklarını görüyorum.. güçlü görünmek için aslında nasıl da çabaladıklarını.. bazen insan çoook güçlü olmak istiyor.. herkese yetebilmek.. olmuyor sonra.. mümkün mü? Değil.. dağ gibi insan minnacık kalıyor olmayınca..

Hayat çok garip.. ya birilerine yaranmak için türlü taklalar atanlar göze girip istediğini elde ediyor. Ya da dayısı amcası sağlam olanlar.. ya da parası çok olanlar.. adalet ahlak duygusu ne kadar azalmış ya.

Keşke bazı üzüntüleri tek bir dokunuşla dindirebilsek.. yetmiyor gücümüz işte..

Bu hayatta bir şeyi çok istemiştim .. aşırı çok.. olamadı kader :)

Hayat felsefem hep şu oldu o yüzden.. huzurumuz olsun da.. kalan herşey halledilir Allahın izniyle:KK200:
Ney istediydin Gülüm.iş mi aşk mı....aşksa söyle halledelim işse bende kelim ilacım yok.benim bu hayattan anladığım her ne iş yapıyorsan yap mutlu olduğun şeyi yap.kim ne der kime ne kadar ilgi göstermem lazım acaba kırılır mı diye diye bi bakmışsınnsen bitmişsin.biraz bencil olacan kendini nereye koyarsan o kadar değer görüyorsun hayat boş gez eğlen coş.bende mesela evde şu anda kendimi geliştiriyorum farz ediyorum ki çalışıyorum bilg.programlarının uygulamalatını çalışıyom Videolar izliyom.excelde 30 faktör varmış mesela bilmiyodum onları öğrencem.kafam dağıldı şükür yani

ada81 ada81 yeni bir Arnavut ciğeri tarifi aldım boooool yağda kızartıyosun harika oluyo..akşama öyle yaparsın şöyle bide sıcak lavaş göndereyim bol soğan.dür dür ye..
hahhaytttt canım ızgara gelecek elimi bile sürmem :KK70:eeee evde yemek derdi olmayınca vuracam kendimi sporaaaaa :KK70::KK70::KK6::KK6::spor::spor::spor: haaaaa bu arada sabah aç karnına 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım ...:KK15::KK15:

bitti mi spor asla öğle spora devam bebeğimmm :KK15::KK15:

sen regli oldun mu ? şiştin mi iyice ?:KK53::KK53::KK53:

Hayırlı sabahlar 7.takım.
Rüyamda yemek ve tartı ile uğraştım, gece açlıktan baş ağrısı ile yatınca :confused: bir kahvaltı yapıyorum ki rüyamda hunharca :KK70: sabah halsiz ve üşüyerek kalktım.
Normal beslenince kilo veremeyecekmiş gibi geliyor artık bana:KK17:

Hayırlı sabahlar 7.takım.
Rüyamda yemek ve tartı ile uğraştım, gece açlıktan baş ağrısı ile yatınca :confused: bir kahvaltı yapıyorum ki rüyamda hunharca :KK70: sabah halsiz ve üşüyerek kalktım.
Normal beslenince kilo veremeyecekmiş gibi geliyor artık bana:KK17:
kuru üzüm ye eflalim çook etkili inan kan yapıyor ve halsizlik gidiyor ama düzenliii yeeee hergün ben yiyorum....

kuru üzüm ye eflalim çook etkili inan kan yapıyor ve halsizlik gidiyor ama düzenliii yeeee hergün ben yiyorum....
Ada artık her lojmanı hesabını yapar oldum, gidişatım iyi değil. İlacımı içmiyorum unutmasam da içsem. Yatarken içiyordum ne güzel

Anam bi diziye bakalım dedik memikten totodan başka bişe yok.game of thronesu öve öve bitiremedikleri o yüzdenmiş demek. Rüyama girmeseler bari:KK53::KK53::KK53:

Aboo kocaciimle başlayalım diyoduk izletmeyim bariii:KK20:

Sakın bulaşma deneme bile aman diyimm
Nalet bişey

Aynen aynen

Ben 4 yıldır sosyal içiciyim yanıma sohbeti tatlı içen olursa içerim olmazsa evde karton karton sigara olsa aklıma gelmez içmek (: bak senle bi kahve patlatsak iyi içerim haa öyle seziyorum :kahve::KK14:

Gü-nay-dın:rapci:
dün akşam üst dolabın birinden valiz indireyim didim belimi incitmişim. Kalkamadım yerimden sabah. İşe de gidemedim... Ne kadan güzel ya:KK51:

Geçmiş olsun kuzum yaa

Back
X