Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ada artık her lojmanı hesabını yapar oldum, gidişatım iyi değil. İlacımı içmiyorum unutmasam da içsem. Yatarken içiyordum ne güzel

eflal bu nokta çok kötü
ben ilk 98 kilo ile başladıgımda 6 ögün yerdim
3 meyve+3 süt 5 ekmek
zamanla azaldı ögün sayım

glisemin endeks girdi işin içine
kh degerleri girdi
meyveyi zararlı gördüm, sütü fazla gördüm
ekmek desenn öcü oldu
utanmasam her lokmanın besin degernini ölçecek noktaya geldim
ve bütün gel gitleirm bu yüzden :(

keşke bu kadar bilmeseydim

eflal bu nokta çok kötü
3 meyve+3 süt 5 ekmek

kh degerleri girdi
ekmek desenn öcü oldu
ve bütün gel gitleirm bu yüzden :KK43:

Banu aynen o noktadayım. Aslında ara öğünlü aynı aus gibi beslenmek istiyorum. Ama şimdi bu beslenmeye dönersem artı çıkarım diye korkuyorum. Listede olmasam deniycem ama liste olunca salı dan başlıyor benim paranoya gerginlik :(

Ciğeri de çok severim ada. Tavuk ciğeri de olur mu?
Zaten en yararlisi tavuk cigeriymis sende bir gun tavuk cigeri ye diger gün dana cigeri ye hemen toparlarsin..ben cook usurdum artik üşümüyorum elim sicacik haftanin 2 gunu ciger ve hergun kuruuzum yiyorum... yogurt ayran tuketimine dikkat ediyorum cayi azalttim gun boyu 4 kucuk bardak... eskiden kupa kupa demli icerdim simdi açık iciyorum...

İnsan tam da burada tıkanıyor ne yazacağını bilememek....

Hayırlısı be canım :KK36:
Bir gün bir bakmışsın oluvermiş :KK60:
Sen severim:KK74:
Günaydın 06:15 te sürünerek uyandım , ama yinede yaptım lesile mi :halay:
Bitmedi su hafta ya :KK43:

Ben sabah maratonuna kosayim :spor::spor::spor:

Dayanamadım tartildim tartı feci:KK57:
Vay sabah lesliesi tamamdırrrrrrrrrr

Dayanamayıp tartılmış ya hem de bir gün kalmışken :D

Tartıyı boşver banu yanlış yoldan döndün mü döndün kaçamağın devamı yok :) kaçamak sana yaramıyor bacım
Aymayan Günden Günaydın
Sisli bir Ankara sabahi :KK43:
Acayip sisli zor kullanıyorum arabayi
Yol Arkadaşımi bekliyorum
Sizlere bii Günaydın bırakayım ♡♡♡♡
O nasıl bir sis yahu:KK57:
Oooo kaptanim gece bı efkarlanmusiz
Ama yeni gün başladı
Sukredecek okadar şey varm
Puslu Ankara sabahına
Pırıl pırıl olan bir günaydın

Yaa bende tutardım hatta bir sürü ajandam vardır çalışırken boş kaldığım zamanlarda yazardim

Canım 2 gündür soğan kurunu yapıyorum sanki iyi geliyor teşekkürler canım
Günaydın kuzum aynen öyle :KK36:
@MiuLego begum75 begum75 Cısta olsa costa olsa yazacağız demiştik değil mi :KK37: Sabah ki tartı harika ama korkmayın :KK68:Regli şişkinliği de gitti hala kilolu gibiyim ama geçecek hedefim büyük :rolleyes:

Sabah ; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:10 - 1 kepçe yoğurt çorbası + yarım porsiyon etli mantar sote + 2 ymk kaşığı bulgur pilavı
Ara; 15:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 20:00 / Kayınvalidenin doğum günü hani kv yani hani büyük insanlar :rolleyes: - 1 kase anca kısır + 2 ymk kaşığı kuskus yoğurtlu + 3 ad.yaprak sarması ufak - pastadan yemedim :cool:

begum75 begum75 sporum 1 saat tempolu 150 point :KK60:
Akşama kadar ne var ki cıs lık diyordum kiiii

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Doğum günleri insanın düzenini mahvediyor
Bugğn sporunu yap yine minnağım emi
Günaydınlar uykusuzluk ve yorgunluktan bitap düşmüş bir Nil var benden içeri :confused:

Eki Görüntüle 2079054
Bu hafta :KK34:Salı hatta çarşamba gününe kadar da böyleyim :mad:Çok yoğunum ya herkes benim gibi mi :KK64:
Eki Görüntüle 2079055
Hahahahahhaha :D
Oyy kaptanım nasıl güzel ve hüzünlü yazmışsın öyle sana yanında olup sarılmak istedim şuan:KK74::KK60:
Gel gel sarılalım:KK74::KK74::KK74::KK74:
Jillianla aplayla bulusmaya gidiyom antepli hatun
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Yaaa kzkandim sankim:KK17:
Kalk kalk sen de leslieye

Mırtin boş durmuyosa sana oturmak haramdır:KK53:
Kızlar Gunaydin dun sinemaya gittik aksam yazamadım regl cok fazla geliyor sinemadan sonra müthiş bas donmesi oldu 9 gibi de sezdim kaldım sanırım insallah sadece regl dendır bi kac kere oldu dun mide bulantısı da eslik ediyor bayılacak gibi oldum korktum baya

Dunku menu

Sabah 2 dilim tb ekmegi 2 tereyağlı yumurta 3 zeytin

Ogle 1 kase brokoli corbası

Ara 15 fındık

Ara 1 kibrit kutusu peynir eklenmiş salata 1 bardak ayran (bunu arkadaşlarım hamburger yerken yedım)

Aksam fırında tavuk gogus ve karnabahar 2 bardak ayran
Spor yok maalesef su 3 lt @MiuLego
Harikasın makbuş menğ süper :) hamburgere hayır diyip sağlıklı beslenmişsin işte bu!

Geçmiş olsun ve de çook:KK19:
Gü-nay-dın:rapci:
dün akşam üst dolabın birinden valiz indireyim didim belimi incitmişim. Kalkamadım yerimden sabah. İşe de gidemedim... Ne kadan güzel ya:KK51:
Ahaaaaa
Geçmiş olsun ipdem kimin gözü kaldı da nazarı değdi acep :skandal:
Bu nasıl bir sallamadır öyle yaaa:KK57::KK57:

Başlarda öyle sık karşılaşılıyo ama ilerledikçe azalıyo.ama bence nefes kesici bi dizi.ama ben yalnız izledim.benim zayıflama koçum o.ilk 20 kiloyu onla verdim eliptik te izlerken.

Ney istediydin Gülüm.iş mi aşk mı....aşksa söyle halledelim işse bende kelim ilacım yok.benim bu hayattan anladığım her ne iş yapıyorsan yap mutlu olduğun şeyi yap.kim ne der kime ne kadar ilgi göstermem lazım acaba kırılır mı diye diye bi bakmışsınnsen bitmişsin.biraz bencil olacan kendini nereye koyarsan o kadar değer görüyorsun hayat boş gez eğlen coş.bende mesela evde şu anda kendimi geliştiriyorum farz ediyorum ki çalışıyorum bilg.programlarının uygulamalatını çalışıyom Videolar izliyom.excelde 30 faktör varmış mesela bilmiyodum onları öğrencem.kafam dağıldı şükür yani
Yok ya ikisi de değil.. azcık iş de.. aşk la işim olmaz aşk için üzülemem de.. başka şey.. aman geçti gitti :KK19:

Kendinle ilgili ne güzel haberler verdin nasıl sevindim heee:KK60:
Oy miucum ilk defa böyle efkarli gördüm seni.Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah içini ferahlatsin
Amin kuzum iyiyim ki:KK60:
hahhaytttt canım ızgara gelecek elimi bile sürmem :KK70:eeee evde yemek derdi olmayınca vuracam kendimi sporaaaaa :KK70::KK70::KK6::KK6::spor::spor::spor: haaaaa bu arada sabah aç karnına 30 dakika tempolu yürüyüş yaptım ...:KK15::KK15:

bitti mi spor asla öğle spora devam bebeğimmm :KK15::KK15:

sen regli oldun mu ? şiştin mi iyice ?:KK53::KK53::KK53:
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:Sabah yürüyüşü aç karna en sevdiğimmmmmm
Noldu sana o_O Gunaydin :KK200::KK200::KK200:
İyiyim makbuşum arada geliyorlar

Sonra bakıp şükrediyorum:KK200:
Hayırlı sabahlar 7.takım.
Rüyamda yemek ve tartı ile uğraştım, gece açlıktan baş ağrısı ile yatınca :confused: bir kahvaltı yapıyorum ki rüyamda hunharca :KK70: sabah halsiz ve üşüyerek kalktım.
Normal beslenince kilo veremeyecekmiş gibi geliyor artık bana:KK17:
Kıyamam ya :anne:oyyyyyyyy:KK200:
Normal beslenince de kilo verirsin eflalim bişeycik olmaz:KK60:

Herkese Yeşilçay vaadi verdim demi
Ustune ciss coss yiyene ustune sopa ikramı yaptım
Ben yok muyum ben çok fenayim ya hepsi benim suçum şuan kendimi begüm hissettim begum75 begum75 miu acar konuları sonra atar begusum ustune

arkadaş yürüttüğüm naamıma bak hele:bicak: kın kın kınadım kendimi:KK11:

ya bu konulara girmesek diyodum hani ya:KK17::ıslık:

@nehirnil111 im gelmiş minnoşum .... eküri nerde bakem begum75 begum75 begüşüm Eki Görüntüle 2078627

Ayyyy kızlar size kedi bakarken gördüm şunu

Eki Görüntüle 2078628 @malipina :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK200:ausum

begum75 begum75 bayadır karşılaşmıyoruz begümüm, ben mi göremiyorum, yoksa gelmiyor musun

2 gündür gelemedim sarayca çok yoğunum,bugünde öyleyim de bi bakıp çıkayım dedim,öpemde gidem dur:KK60:

az kalsın göremeyecektim bu mesajı tüm bildirimlere bakınca gördüm, :KK200:

nefs bu gün yazacaktım sana, sen önce yazdın, hiç karşılaşamıyoruz:KK200:, bekle kız 55 olunca daimi morti ilan edeceğim seni @nehirnil111 ve begum75 begum75 gözüme kestirdim sizi, az kaldı 1-2 ay sonra oralardayım.:halay:

gel yavrum gel,sen 1-2 aya kalmazsın merak etme

geldiimmm:KK33:
@nar_cicegim hiç görmedim ..

@suspushanimcim göremedim ...

begum75 begum75 begüşümü göremedim ...

upload_2017-12-14_10-12-34.webp

aus merak etmiş dediler koşarak geldim:KK19:

kalp göndereceklerim var ifindimmmmm

@aeben adaşım :KK37:

@Ausencia ana kraliçeeeee:KK36:

begum75 begum75 :KK200: ve @nehirnil111 :KK200: minnaklarım

@Bonus :KK67:

upload_2017-12-14_10-14-30.webp
:KK200::KK200::KK200: mium nilişkom

Kocaman kocaman kalp :KK200::KK200::KK200: begum75 begum75 Ballı çörekime de :KK15:
Eki Görüntüle 2079053

images

Soldaki ben :deli:

nilişkomm:KK200::KK36:

eflal bu nokta çok kötü
3 meyve+3 süt 5 ekmek

kh degerleri girdi
ekmek desenn öcü oldu
ve bütün gel gitleirm bu yüzden :KK43:

Bende onu diyecektim .diyet modunda bilincinde olmak çok güzel de zamanla Allah korusun benim bi arkadaşım şu manken hastalığı var ya çok aşırı zayıflama ondan olmuştu psikolojik destek gördü. Dikkat edin kendinize kızlar kilo bu sonuçta alınır verilir

Aboo kocaciimle başlayalım diyoduk izletmeyim bariii:KK20:

Ben 4 yıldır sosyal içiciyim yanıma sohbeti tatlı içen olursa içerim olmazsa evde karton karton sigara olsa aklıma gelmez içmek :-) bak senle bi kahve patlatsak iyi içerim haa öyle seziyorum :kahve::KK14:

Geçmiş olsun kuzum yaa
Keşke ben de sosyal içici olaydım ay en özendiğimmmmm

Normalde aklıma gelmesin ama nadiren keyif için yakayım

Buluşunca artık içek
Kız senin işin gücün yok mu
Var kuzum da bu hafta yıllık izin aldım ben;)

hmmmm

çivili mi bekliyon annem sen kalkmak için

oyyyy
oyyyyyyyyyyyyyyyy

çıkaram mı çiviliyi

elektrik de verem mi

yok ya kalkarsın kesin hemencik:KK19:

Dün adamla kavga edince yatak odasında kitap okudum, kapattım kendimi kaldı kuzu spor yapmadim:olamaz:

Zaten en yararlisi tavuk cigeriymis sende bir gun tavuk cigeri ye diger gün dana cigeri ye hemen toparlarsin..ben cook usurdum artik üşümüyorum elim sicacik haftanin 2 gunu ciger ve hergun kuruuzum yiyorum... yogurt ayran tuketimine dikkat ediyorum cayi azalttim gun boyu 4 kucuk bardak... eskiden kupa kupa demli icerdim simdi açık iciyorum...
Canım normalde ben ilk oğluma hamile kaldığımdan beri üşümez oldum ateş basıyor tam tersi. Ama böyle şok yapınca oruç tutunca yani aç kalınca hemen üşüyorum, başım dönüyor halsiz kalıyorum, işin tuhafı bu durum bana keyif veriyor oh kilo veriyorum diye :(
Çaysız yapamıyorum ada denedim olmuyor, başım çatlıyor içmeyince :( mutsuz oluyorum.
Ciğer yiyeyim ben zaten severim

Anam grupta herkes sigaraciymis ya la . Geçmişi okuyorum çoğu iciciymis. Bi ben mi hayatımda ağzıma surmedim. Eşim ısrar ediyor gel karşılıklı yakalım diye de uymadim daha ona.icmeyenler kimler çok merak ettim.
Ben hic icmedim icmemde içenlerin yanında bile oturamiyom midem bulanıyor... esimde hic icmez ... zaten sigara icseydin evlenmezdim seninle diyor oda nefret ediyor...

Keşke ben de sosyal içici olaydım ay en özendiğimmmmm

Normalde aklıma gelmesin ama nadiren keyif için yakayım

Buluşunca artık içek

Var kuzum da bu hafta yıllık izin aldım ben:KK66:
En son 1 ay falan önce içtim 1 tane ama muhabbet olaun 1 paket içerim ayarım yok (:

Geldim ama kaçak göçek mi var gene?

Moralşm bozuldu geçmişten korkuyorum. Bu haftayı komple çöpe attı takım galiba:KK12:

benimki gitti kaptanım,bu hafta artıdayım büyük olasılıkla:olamaz:
cumadan beri kesintisiz yatılı misafirle uğraşıyorum,bide her gelen siz hiç gelmiyosunuz diyo,sanki onlar gibi boştayım :KK12:

Canım benim yaptım toplu yazayım bu sefer..:KK19::KK19::KK19:

nefs toplu yazayım dedin ama sonra bişey yazmadın sanırım,etiketlerde yok,sanırım bugün yazıcaksıno_O

herkese iyi aksamlar
sabah 1 haslanmis yumurta beyaz peynir roka tere 1 dlm ekmek
ogle bir tabak yogurtlu pirasa
aksam da pirasa
su 2 lt
aralarda karisik form cayi biraz beyaz leblebi
1 saat tempolu yuzme

begum75 begum75

ersesi hoşgeldin
şuan spor listesinde değilsin,girebilmek için önce kaptanımızı etiketlemelisin, hafta sonunda uygun görürse o alıyor takıma

Banu aynen o noktadayım. Aslında ara öğünlü aynı aus gibi beslenmek istiyorum. Ama şimdi bu beslenmeye dönersem artı çıkarım diye korkuyorum. Listede olmasam deniycem ama liste olunca salı dan başlıyor benim paranoya gerginlik :KK43:

ay eflal yaa ,
işte bende bu pikolojideyim
ara ögün yapan veriyor ama biz veremiyoruz :(
gel git yaşıyoruz hep bu yüzden

ayy çok severim tavuk çiger , hafta sonu bende yapayım

Sen severim:KK74:

Vay sabah lesliesi tamamdırrrrrrrrrr

Dayanamayıp tartılmış ya hem de bir gün kalmışken :KK70:

Tartıyı boşver banu yanlış yoldan döndün mü döndün kaçamağın devamı yok :) kaçamak sana yaramıyor bacım

O nasıl bir sis yahu:KK57:

Günaydın kuzum aynen öyle :KK36:

Akşama kadar ne var ki cıs lık diyordum kiiii

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Doğum günleri insanın düzenini mahvediyor
Bugğn sporunu yap yine minnağım emi

Hahahahahhaha :KK70:

Gel gel sarılalım:KK74::KK74::KK74::KK74:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Kalk kalk sen de leslieye

Mırtin boş durmuyosa sana oturmak haramdır:KK53:

Harikasın makbuş menğ süper :) hamburgere hayır diyip sağlıklı beslenmişsin işte bu!

Geçmiş olsun ve de çook:KK19:

Ahaaaaa
Geçmiş olsun ipdem kimin gözü kaldı da nazarı değdi acep :skandal:

Yok ya ikisi de değil.. azcık iş de.. aşk la işim olmaz aşk için üzülemem de.. başka şey.. aman geçti gitti :KK19:

Kendinle ilgili ne güzel haberler verdin nasıl sevindim heee:KK60:

Amin kuzum iyiyim ki:KK60:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:Sabah yürüyüşü aç karna en sevdiğimmmmmm

İyiyim makbuşum arada geliyorlar

Sonra bakıp şükrediyorum:KK200:

Kıyamam ya :anne:oyyyyyyyy:KK200:
Normal beslenince de kilo verirsin eflalim bişeycik olmaz:KK60:

evet miu yanlış yol
ama bu yola gir çık, gir çık kilo veremiyorum ayı yerde sayıyorumm :(
bak iki kilo verip listeye bile giremedim :(

Back
X