- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçmiyorum, içilen ortamda bulunmuyorum , 10 yıllık evliyim evimde Bir kere bile icirmedim, çocuklarımın yanında asla icirmedimAnam grupta herkes sigaraciymis ya la . Geçmişi okuyorum çoğu iciciymis. Bi ben mi hayatımda ağzıma surmedim. Eşim ısrar ediyor gel karşılıklı yakalım diye de uymadim daha ona.icmeyenler kimler çok merak ettim.
İyi ol senSen severim
Vay sabah lesliesi tamamdırrrrrrrrrr
Dayanamayıp tartılmış ya hem de bir gün kalmışken
Tartıyı boşver banu yanlış yoldan döndün mü döndün kaçamağın devamı yok :) kaçamak sana yaramıyor bacım
O nasıl bir sis yahu
Günaydın kuzum aynen öyle
Akşama kadar ne var ki cıs lık diyordum kiiii
Doğum günleri insanın düzenini mahvediyor
Bugğn sporunu yap yine minnağım emi
Hahahahahhaha
Gel gel sarılalım
Kalk kalk sen de leslieye
Mırtin boş durmuyosa sana oturmak haramdır
Harikasın makbuş menğ süper :) hamburgere hayır diyip sağlıklı beslenmişsin işte bu!
Geçmiş olsun ve de çook
Ahaaaaa
Geçmiş olsun ipdem kimin gözü kaldı da nazarı değdi acep
Yok ya ikisi de değil.. azcık iş de.. aşk la işim olmaz aşk için üzülemem de.. başka şey.. aman geçti gitti
Kendinle ilgili ne güzel haberler verdin nasıl sevindim heee
Amin kuzum iyiyim ki
Sabah yürüyüşü aç karna en sevdiğimmmmmm
İyiyim makbuşum arada geliyorlar
Sonra bakıp şükrediyorum
Kıyamam yaoyyyyyyyy
Normal beslenince de kilo verirsin eflalim bişeycik olmaz![]()
Oh iyi ki götürmüş seni ordankızlar gece benim kayra uyandı susamış saat 3:30 anne su verimisin dedi kalktım mutfaga gittim onunla brilikte suyunu içti
ocak üstünde pilav ve karnıyarık vardı sıcak diye dolaba koymadım
ekmek dolabndada bazlama vardı
tam sevdiklerim , nasılsa gece saati kimsede görmüyor du
kayra hadi anne yatalım dedi , oglum sen git ben sonra gelicem deidm yiyecektim çünkü bir şeyler
yaaaaa ama anne sende gel hadi , hem brilikte yatalım ne olur çok özledim dedi, elimden tuttu götürdü
egerki kayra beni zorlamasaydı eminim ki yiyecektim
sabah uyandım ve şükrettimmm ,,
kayra teşekür ederim diyorum ne için diyor ? beni sevdigin için dedimmm
annemsin tabiki sonsuz sevecegim dediii , temiz temiz aşk yaşadık işte
ve günde 1 tane aldıgım ilacı artık iki tane almam gerektini anladım![]()
Kayranin aşkı sana yaramış ... aman kuzum al ilacini dikkat et...kızlar gece benim kayra uyandı susamış saat 3:30 anne su verimisin dedi kalktım mutfaga gittim onunla brilikte suyunu içti
kayra hadi anne yatalım dedi , oglum sen git ben sonra gelicem deidm yiyecektim çünkü bir şeyler
yaaaaa ama anne sende gel hadi , hem brilikte yatalım ne olur çok özledim dedi, elimden tuttu götürdü
Sende gelYaaa kzkandim sankim![]()
Oh iyi ki götürmüş seni ordan![]()
Kayranin aşkı sana yaramış ... aman kuzum al ilacini dikkat et...
+1200 müü
eger götürmseydi gerçekten pişman uyanacaktım ve bu bir hastalık eminim artık
ama kiloom feci kızlar 66.8 gördüm yine +1200
+1200 müü![]()
kaçamaklar fena olmuş masumm
haftaya patates diyeti deneme zamanı gelmiş![]()
Anam grupta herkes sigaraciymis ya la . Geçmişi okuyorum çoğu iciciymis. Bi ben mi hayatımda ağzıma surmedim. Eşim ısrar ediyor gel karşılıklı yakalım diye de uymadim daha ona.icmeyenler kimler çok merak ettim.
Sende de mi şeker var canım
bu hafta bilmiyorum kilomu diye denemedim
ama çokta sıcak bakmıyorum ben patates diyetine ya
kh ve glisemin endeksi çok yüksek ama haftaya saglam bir diyet sart bana
Banumm bu patates aşırı karbonhidrat icermiyor mu yaa ben mi yalnış biliyorum?bilhassa patatesten uzak durun diyorlardi diyette duymustum bi ara.simdi patates diyeti bana da cok sağlam gelmiyo.mesela muz süt vardı bi ara,burda bir arkadaş bana artı getirdi o diyordu.muhtemelen patates te artı getirecektir bence
bu hafta bilmiyorum kilomu diye denemedim
ama çokta sıcak bakmıyorum ben patates diyetine ya
kh ve glisemin endeksi çok yüksek ama haftaya saglam bir diyet sart bana
Geçmiş olsun igdeGü-nay-dın
dün akşam üst dolabın birinden valiz indireyim didim belimi incitmişim. Kalkamadım yerimden sabah. İşe de gidemedim... Ne kadan güzel ya![]()
Allah korusun hicbir iyi yani yokkiAnam grupta herkes sigaraciymis ya la . Geçmişi okuyorum çoğu iciciymis. Bi ben mi hayatımda ağzıma surmedim. Eşim ısrar ediyor gel karşılıklı yakalım diye de uymadim daha ona.icmeyenler kimler çok merak ettim.
Aynen esimle tanistigimizda ilk sordugu sorulardan adam denememis bileBen hic icmedim icmemde içenlerin yanında bile oturamiyom midem bulanıyor... esimde hic icmez ... zaten sigara icseydin evlenmezdim seninle diyor oda nefret ediyor...
Kayraya sevgilerkızlar gece benim kayra uyandı susamış saat 3:30 anne su verimisin dedi kalktım mutfaga gittim onunla brilikte suyunu içti
Sende de mi şeker var canım
Banumm bu patates aşırı karbonhidrat icermiyor mu yaa ben mi yalnış biliyorum?bilhassa patatesten uzak durun diyorlardi diyette duymustum bi ara.simdi patates diyeti bana da cok sağlam gelmiyo.mesela muz süt vardı bi ara,burda bir arkadaş bana artı getirdi o diyordu.muhtemelen patates te artı getirecektir bence