- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
hoşgeldin aussHuuuu huuuuuuuu ben geldim![]()

görüşmeyeli nasılsın?
cinsiyet ne zaman belli olcak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin aussHuuuu huuuuuuuu ben geldim![]()
Ahahah popodan yakalanırsınız
bizi birbirimize dövdürmez demi
zaten sen bana kıyamıyosunki yırttım![]()
hayırdır önemli bişey yok inşallahAzıcık geçmişe bakem hele ....
gece 2 de geldi eşim ..hiçte alışık değilim o saate kadar oturdum ... bi de onla oturduk , olanı biteni konuştuk 4 te yattık ... 7 ye kadar dön baba dön ben ... 8 de koğuş kalk ... derken tabiiiii 12 ye kadar uyudum öğlen![]()
görev miAhahah popodan yakalanırsınız
Eki Görüntüle 2079274 Eki Görüntüle 2079275
Dövüştürebilir ya görevden atarsa vurmadım diye![]()
ben adem güneşim tuvalet eğitiminde kurbanı oldum dedim bidaha hayatta bazı şeyler onlar yazdığı gibi ilerlemiyorTek kelimeyle adem güneş bütün kitapları. Ufuk açıcı. Ay bu arada atlamis gibi oldum kusura bakmayin
aha onu doğru didin,o kısım sıkışabilir ziraAhahah popodan yakalanırsınız
Eki Görüntüle 2079274 Eki Görüntüle 2079275
Dövüştürebilir ya görevden atarsa vurmadım diye![]()
Ahahha yediklerinizden azucuk etlenmişinizdiraha onu doğru didin,o kısım sıkışabilir zira![]()
sabah 30 dakika tempolu yürüyüş aç karnına yaptımYaptın mı kız sporunu..bende şimdi yapacam..ne yaptın de hele..
hoşgeldin auss
görüşmeyeli nasılsın?
cinsiyet ne zaman belli olcak?
hayırdır önemli bişey yok inşallah
Huuuu huuuuuuuu ben geldim![]()
Azıcık geçmişe bakem hele ....
gece 2 de geldi eşim ..hiçte alışık değilim o saate kadar oturdum ... bi de onla oturduk , olanı biteni konuştuk 4 te yattık ... 7 ye kadar dön baba dön ben ... 8 de koğuş kalk ... derken tabiiiii 12 ye kadar uyudum öğlen![]()
Hadi yaa ben baya bi kitabını okudum videolarını daizledim. Beğeniyorum çok farklı.ben adem güneşim tuvalet eğitiminde kurbanı oldum dedim bidaha hayatta bazı şeyler onlar yazdığı gibi ilerlemiyor
bende videolarını dinledim tuvalet eğitiminde uyuglamaya çalıştım olmadı uymadı bu yüzden her çocuk farklıdır tek tipe uydurulması çok zor tabii bu benim fikrim yararını görüyorsan ne güzelHadi yaa ben baya bi kitabını okudum videolarını daizledim. Beğeniyorum çok farklı.
hemen geldim hemmennnnnnnnnn
hu huuuu sanada hölloooo
bende diyorum bu sayfalar nasıl ilerledi birden
aus gelmiş saniyede 3 sayfa
hayırıdr cnm olagan üstü bir hal yok dimi![]()
Ben de aynen. Ama çok oynuyor. Bi gördüğüm rakamın önce eksilerini görüyorum sonra bi de bakmisim hop arti sonra eksi. Sürekli değişiyor. Yemeğe bi fark olmamasına rağmen.ben hergün ve gün içerisinde tartılmazsam kontrol gidiyor o yüzden her sabah ve gün içinde tartının üstündeysem kilo veriyorum yoksa ooooo artılar geliyor .