Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen yaptın mı bunu ?
Hamileliğimin son 4 ayında kilo kontrolü için yaptım 5333 değil ama aynı mantığı ihtiyacım olan kaloriye göre uyarladım 4 ayda sadece 2 kilo aldım. Hiç bişeyde de gözüm kalmadı
Kitabın yarısına geldim. Bitirince buna baslayacam galiba. Bi de onu deneyelim. Zaten yediğimiz şeyler aynı da o işte porsiyon kontrolü için ideal galiba.

Aynen kuzum burda mantık atıyorum 5 tahılı gün içinde dengelemek. Mesela akşam nohut yiceksen gün içinde ona göre ekmek yiyosun akşam yada öğlen hiç ekmek yemiceksen sabah fazla yiyebiliyosun. Yada diyelim ki canın ölümüne gofret istedi ve gözünü kararttın kirleneceksin o zaman gofretin kalorisi atıyorum 270 olsun 1 tahılın değeri 90 kaloriyse 270/90=3 o gün o gofret için 3 dilim ekmekten vazgeçiyosun diyet patladı diyip diğet öğünlerde cozutmuyosun iyi oluyo..

Seninle morti olak mi haftaya bak benim artılar cosmustur çıkmaya korkuyorum tepesine

Buyuk ihtimalle malipina beni yarin yenecek bende tekrar bir musabaka istiycem. malipina malipina

Ama senlede olayim neydim yuce rabbim seni pesime taktiysa vardir bi bildigi artik mucadele etmiycem vayt pes ettim la :deli:

Buyuk ihtimalle malipina beni yarin yenecek bende tekrar bir musabaka istiycem. malipina malipina

Ama senlede olayim neydim yuce rabbim seni pesime taktiysa vardir bi bildigi artik mucadele etmiycem vayt pes ettim la :deli:
Hucam sizz turkce anlatti ama ben anlamadii:KK53: sizz ne demek istedii

Tamam sözü aldım ya yeter sen malipa ile ol haftaya bende artıları sileyim çünkü çoğu odem ondan sonraki hafta benimsin ama:deli::KK22::KK75::KK73::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::rolleyes::rolleyes::KK8:

Back
X