Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya ama bende çok erken tartılmak zorunda kalıyorum. Biraz geç tartılsam daha çok olurdu. Hem Ausencia Ausencia ausuma söz verdim 3-2 yenmem lazım. Hafta sonu Ayran asi detoks yapcam hem spor yapacağım. Bu haftayı kesin almam lazım. Artık sen ne yaparsın bilemem. :confused:
Ama :mad: bu :mad: teklifi :mad: aus dedi 1-1 olsun dedi:mad: banane :mad:
Dedim dimi kabul olmazsa :mad: Hep ağlarım 1 hafta :mad: dedim :mad:
Banane :mad:

Cuma menüsü
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
7 zeytin
1 minik havuç
Marul

Arada dukan birası

Akşam yemeğinden önce 2tane ceviz

Akşam 19.30
Yarım tabak zeytinyağlı pırasa
5 minik sıkım pattisli bulgur köftesi
3 ince dilim haşlanmış pattis
Ayran
Gece dukan birası
5 mil leslie (75 dk)
2.5 - 3 lt su
@MiuLego @nehirnil111

hep bulgur köftesi
hem pattis
:duduk::duduk::duduk:

Kız aysa madara olmayım diye korkudan korkudan:KK70::KK70:

tatile aldığım 38 beden mayoya girmem lazımdı demiyor da ..small muydu yoksa :KK53:

boks nerdeo_O

Evet çocuklar uyunca koca koltukta bile olsa horlayinca tv yi bile kapatıp karanlıkta kendini arayan ben evet çok iyi anlarım ama megi yenmek isteyen sarayca ausum a soz veren sarayca en iyi bana jillian geliyor diyen sarayca 59 gormek istiyorum diyen sarayca anlar mı ki bence anlamamali kalkıp spor yapmali

ooooo ben spor yapmazsam bu gazı bende istiyorum:halay:

Ama aşk olsun
Ama sen hedefi hele tutturma
Üz sen miuyu
Akşamın köründe karbon yükle sen

Cık cık cık:KK12:
Ama ama ama ama... söylicek söz de bulamadım, sen dizi seyrediyodun nooldu o çocuk kızı bıraktı di mi şirefsiizz belliydi onun öyle yapacağı hain herif.:ıslık::ıslık:Ayy tamam bi daha yemicem valla söz özür çook özür:KK23::KK23:

Sürekli evdeyim hareket olanağı sıfır ev işi vs yapıyorum ama genelde oturuyorum bana uygun spor varmı ya :KK64:
evde leslie yapabilirsin netten. hem de kolay ve zevkli.
Aa geçmiş olsun . Baş ve diş fena derler :KK43:
evet kötü yaptı. aslında sıkıntılı bir dişim var yanda. araya kırmızı et girdi. çıkması sıkıntılı oldu. sabahtan beri canımı yaktı.

Back
X