- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Kocaya sordum üsttekini mi yoksa alttakini mi istersin die.ikisi de olur dedi vee kavga çıkardım
Hangisi gibi olayım ben bilemedim şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaya sordum üsttekini mi yoksa alttakini mi istersin die.ikisi de olur dedi vee kavga çıkardım
Sağol yakamozcumTebrik ederim
![]()
![]()
![]()
Bendeeee bir kupa sütlü Nescafe icebilir miyim![]()
Tabi ki seninle devamNereden bulacağım senin gibi morti
![]()
Leslie süper zamanin varsa yap canım benim 45 dk m pek olmuyor ya ya kızım ağlıyor ya oğlumLeslie 3 e baktım çok zorlayacak gibi değil birazdan siftah yaparım inşallah
öyle sevesim geldiEfendim :) çanak çömlekmi patladı?
Bakkk bakk ausa melek kanadı bana sinek kanadı. bi daha öpücüğü gör sen miu cadısı![]()
öyle sevesim geldi
Efendim :) çanak çömlekmi patladı?
ne kusuru ausum yahu bu konu önemli gerekirse sadece bunu konuşuruzkızlar kusura bakmayın görmezden gelin valla ... foto koyup duruyorum
bu mesele önemli benim için bende fotolara bakıp yorum okuyorum ... her dr u ayrı ayrı denemek için vaktim yok
aaaaaaaaaaaaaaaaaa amaaaaaaaaaaaaaBir minik ısırık kekten yesem gözüm kalmasın diye olur mu ya??
Oha bu ne laaan![]()
![]()
![]()
liste dışı devam ederiz kuzucumcano listeye beni alman konusunda emin değilimben kalktıktan 2 saat sonra işteyim o tartılma kurallarına uyamam ki
ayrıca eğer kilo veremezsem kahrolurum takımı aşağıya çektim diye
![]()
Kızlar iyi akşamlar netim yoktu bi şekilde girdim aklım burdaydi hep geç oldu ama bildirim yapiym yine de
Geçen hafta 77.5
Bu hafta 76.7
Fark -800 gr
Cuma menüsü
Kahvaltı 12.30
Tereyağında 2yumurta
Bi dilim peynir
7 zeytin
1 minik havuç
Marul
Arada dukan birası
Akşam yemeğinden önce 2tane ceviz
Akşam 19.30
Yarım tabak zeytinyağlı pırasa
5 minik sıkım pattisli bulgur köftesi
3 ince dilim haşlanmış pattis
Ayran
Gece dukan birası
5 mil leslie (75 dk)
2.5 - 3 lt su
@MiuLegonehirnil111
O değil de ben 71 kiloyu atladim arada dimi![]()