Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@nehirnil111 canım kokay gelsinnnnnn :KK15:

begum75 begum75 canım enişteye geçmiş olsun

Nare83 Nare83 Allah seni bakliyatlar yapar ... o kelebeğin neyinden tiksiniyorsun ... naif banum :KK15:

Bizim mahalle de bi kedi ölmüştü ... biraz kuytuda kalmış ... her gün okula giderken bakardım kurtlarına ve kimse bulmasın isterdim :confused: valla çocuktummmmm

Nego Nego sana da çok geçmiş olsun :KK15:
Sağol canım

Canom şok diyetin etkisi olabilir özellikle pattis yaptın gi değeri yüksek ya paylaştığın yazıda da gi değerinden bahsediyordu... ama bence sadece şok diyet değil yahu.. acı çekiyosun gitmen lazım balım
Gidicem kuzum gidicem. İyi değilim. Hiç sevmiyorum hastalığı halsiz güçsüz olmayı . Bir odayı süpürdüm oturdum dinleniyorum

Son düzenleme:

Nare83 Nare83 Allah seni bakliyatlar yapar ... o kelebeğin neyinden tiksiniyorsun ... naif banum :KK15:

Bizim mahalle de bi kedi ölmüştü ... biraz kuytuda kalmış ... her gün okula giderken bakardım kurtlarına ve kimse bulmasın isterdim :confused: valla çocuktummmmm

:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Teşekkür ederim kaptanım :KK15:

:skandal: cısssmı yedin ne yedin :skandal:
Sen yesen bile veriyorsun simdi gelir - 300 gr falan dersin :silah:

:skandal: özel mesaj mı attım :skandal:
Heee attım kız dedim yazık bana bari özel de tut beni dedim :KK45:

Ama yok Sarayca m yendi 1-0 şuan
Haftaya benimdir benim olacak :KK6:
Kiz su an pek zor durundayım. Misafirlik var. Ama nohut başlıyorum yarın ayran asi yaparsam durumu düzeltme ihtimalim var. :KK17:

Back
X