- 8 Aralık 2011
- 45.743
- 166.615
- 798
Ben yeni buldumÇok güzel o uygulama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni buldumÇok güzel o uygulama![]()
Ben 2 lt iciyorum yazin biraz artiyorumBir de çok su içme. Bazen çok içilen su mid asitlerini etkileyebiliyor ve mide bulanması yapabiliyor. Kararında 2 kitle iç maksimum
548. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-149#post-53899380
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.![]()
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM![]()
![]()
![]()
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI![]()
![]()
Yarışmamız 548. Etap birincisi 5. Takımdan @lydznp !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
ETAP NOTLARI:
2. TAKIM
687403_igt ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 3 kiloluk artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (70,6) Eski (67,6)
Hedef kilosu: Yeni (63) Eski (60)
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
![]()
- 7. Takımdan nar_cicegim mezun oldu, tebrikler.
![]()
- 9. Takımdan Mehlikatun mezun oldu, tebrikler.
![]()
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini paylaşabilirler:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
Canım cuma cumartesi pazar günlerinden birinde bir tabak yersin tabi ki:) o gün başka karbon alma emi@MiuLego canımcım dün alışveriş yaparken kepekli makarna aldım yiyebilir miyim zararı olur mu
2 yumurtanin sarisinida yiyormusun mesala sabah spor yapmissan sabah menun bu mu oluyor... canim seni ornek aldum o yuzden soruyorum kusurabakma emiiiEvet canim ben ekmek tuketmiyorum.yersem tam tahilli ekmek yiyorum sadece.oda günde bir dilim.çoğu zaman onu da yemiyorum.zaten o yedigin 2 yumurta peynir zeytin domates salatalik seni fıçı gibi doyuruyor merak etme :)
Insallah kuzummm. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ayrica. Telefonum yapildi bugun babam yaptirdi ama yine de yenileyecegim artik. Baska sorunlari da var cunku. Yoruyor beni
İhtimal yüksek canım. Dün attım foto gece yamuldum
Sağol canım
Neden ki gitmedin
Eflal harbi cok fenasinAyyy nerdesiniz yaa. Hastayım diye anneme de gitmedim bugün hep ev hep ev aaaa ne değişik bir durum benim için
Bende az fena değilim. Eltimle kumpas kurduk, dün ki gruba eltim yazdı ki tabi ben dedimkilo vermenin özel bir sebebi var mı hayırdır diye. Bende üçüncüye hazırlık, iki eltim kız doğurdunuz heveslendirdiniz beni dedim
sırf kv ve görümceler uyuz olsun diye
diğer eltimde üstüne yazmaz mı, elini acele tut , senin bir kızın olsun çok istiyorum. Benimkine arkadaş olsun dedi
kv nin tansiyon 20 ye çıkmıştır kesin
ohhh susmayı öğrensin artık.
Ya daha lohusalığı çıkmayan küçük eltime bile demiş, sütüne güvenme korun diyekadın aile planlama görevlisi gibi
yalnız kendi de uygulasa iyiymiş 7 tane doğurmuş
![]()
Ben de dün kv ile konuştum. Guya esimin teyzesi diyomus ki ben bernanin yerinde olsam hazir evdeyken ikinciyi yaparim.Dedim yav he heSeninki dogurma diyor benimkide doğur ha dogur baska bisey demiyor... simdi kendiyle konusmuyorum diye bacisina soyletiyor daha bugun konustuk esimin teyzesiyle kadin dogur ada dogur diyor.. dedim he he![]()
Yaaa ben seni yeriiiiimmmm ne kusuru bitanem benim tabiki herseyi sor her zmaan sor2 yumurtanin sarisinida yiyormusun mesala sabah spor yapmissan sabah menun bu mu oluyor... canim seni ornek aldum o yuzden soruyorum kusurabakma emiii![]()
2 litre normal bir de hareketliysen çok normal, ama mesela aç karınla çok su içmek bazen mide bulantısı yapabiliyor ,her zaman değil tabi, ooo yazın 4 litre bile yetmez bazen :)Ben 2 lt iciyorum yazin biraz artiyorum)
Eflallim menün çok güzel çok birşey göremedim ben diyet menüsü gayet afiyet olsun. Üzme kendini.. kötü de düşünme. Doktora ne zaman gidebileceksin?16 aralık menüsü
Kahvaltı : Tulum peyniri iki kaşık, 7 zeytin, bir kaşık bal, 2 dilim kepek ekmeği
Ara: 1 mandalina, 10 fıstık, 2 kaşık yoğurt
Öğlen : 2 haşlama kanat, 4 kaşık mantar sote, 2 kaşık yoğurt
Ara: 3 kuru kayısı, 10 patlamış mısır
Akşam : Köz patlıcan & kapya biber, 2 kaşık yoğurt, 1 kase mercimek çorbası
Su: 2.5 litre
@MiuLego
Bu menü olmadı sanırım, çok geldi yazıncamidem kazınıyor deli gibi. Moralim çok bozuk benim hanımlar, bir günde ne oldu bana . Gerçi sinyal veriyordu azar azar bu halim
görümcemgili gıcık ediyim derken nazara mı geldim nedir şaka gibi
şimdi yiyorum yemeğimi, ne kadar sürecek bakalım tokluk. Kazınma bir şey degil , başım dönüyor ağrıyor, spor bile yapamadım bugün.
Immmmm taze fasulyeli menü en sevdiyiiimmmmmMenumu vereyim
Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Ara 16.00
1 bardak süt
2 tane diyet tatlisi(burdaki hurmali tarif)
Aksam 17.30
1 tabak taze fasulye
Az salata
Su 2lt bitti
Spor aksama inşallah bugun daha iyi gibiyim agrim gecmese de
@MiuLego
Bernacim yas kac bilmiyorum ama ikinci doguracam diyorsan valla gec kalma derim hatta hic gec kalma bende teyze gibi karistim amaEflal harbi cok fenasin
Ben de dün kv ile konuştum. Guya esimin teyzesi diyomus ki ben bernanin yerinde olsam hazir evdeyken ikinciyi yaparim.Dedim yav he he![]()
Süpersin yakamozzzzSlm Kızlar
Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı
Bi dilim çavdar ekmeği
Beyaz peynir
3 zeytin
Roka maydanoz dereotu
1 haşlanmış yumurta
Bir bardak çay
Ara geç oldu Doğum gününe davetliydim
Allahım neler vardı neler öyle gözüm be aklım kaldı ki kazasız belasız atlattım çok şükür sadece bir bardak çay içtim
15:45 te 2 incir iki gün kurusu yedim
Akşam 17.00
Yarım tavuk göğüsten sote bol yeşillik ile salata yaptım
Canim ben 2 gece oglumun odasinda yere yatak atip yattim balkon kapisindan soguk aldim sanirim üzerine bi de uykusuzluk eklenince bas agrisi olarak geri döndü. Regl olcam o yuzden ilac icmiyorum geciktiriyo hemen.Immmmm taze fasulyeli menü en sevdiyiiimmmmm
Çok güzel bernacım afiyet olsun. Ne ağrısı kuzum bu?
Bernacim yas kac bilmiyorum ama ikinci doguracam diyorsan valla gec kalma derim hatta hic gec kalma bende teyze gibi karistim ama
Valla yas ilerleyince zor.
Ay övesim geldi. Bence sen çok gençsin![]()