- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
9Tabii kız listeye degilde ilk ben 65 olacam ... değiştirdik coşkuyu)
bu sefer nisanda 58-59 olmak istiyorum eflalim bitsin bu is istiyorum bakalim...
Bence bu sefer olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9Tabii kız listeye degilde ilk ben 65 olacam ... değiştirdik coşkuyu)
bu sefer nisanda 58-59 olmak istiyorum eflalim bitsin bu is istiyorum bakalim...
Ayy aynen cnm haftasonu öyle oluyor çok yogundummmSabah totoyu erken kaldirip spor yapacam ınsallah... hafta sonu es evde olunca duzen cok bozuluyor...
ahahahahahahaGeçmiş olsun canımmm :)
Beyin ve vücut ona programlanıyor bebeim korkmabide bak bu kadar kadın uykusuzluktan muzdarip görünüyoruz ama hiç birimiz çocuksuz hayata geri dönmeyi istemeyiz
neden acabaa
o yüzdeeennnn
EVV LEE NEE CEN! EVLENECEN!! EVLENECEN!! VERMEZLERSE GAÇACAN![]()
Sırtından sopayı eksik etmeyeceğimmmmmm![]()
Yüküm şimşirrr kaşıktır
Diiilooo dilooooo yaylaaalaaar
Heekeeeeees ennn az 1 kg verdi değil miiiiiii cumadan bu yanaaaaaaaa![]()
Elime saç fırçasından mikrofon alıp ayna karşısında ... aynı çatı altında aşkımız bir yalanmışşşşşşş ı söyledipim yıllar .... ahhhh ahhhh
Sene 1980 lerin son demleri ...
Miuuuuuuuu danalaaar bostana girdiiiiiiiiii
Uyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan![]()
Ay kizlar halam yogurtlu salata yapmis ben yogurt sevmiyorum diye diyettyim diye de salatanin yogurtsuz yerinden ayirmis.
Size salatanin icindekileri sayiyorum:makarna, haslanmis patates,nohut,manti,marul,dereotu
Halacim yemem diyorum ama salata hepsi de haslanmis zarar gelmez onlardan diyo.etme gitme 10 dilimden fazla ekmege denk surasi diyorum ama yemegin ustune yesen zarar ederdi yemek yemezdi zarar etmez diyo![]()
![]()
kabak kızartması mı yiyecen senNe biçim acıktım ya kızaramadı çok kabaklar![]()
aynen
Kızartma mııııııııı
Hem de listede
Izgara yapıyorummm de .... gençsin daha ... yaşamalısın![]()
oh şükür yahuFırındalar kız orda kızarmasını bekliyorum
ben de dün 58 dimCuma günü 58 dim aus bir haftada 5.8 alma kapatise tek bende var galiba yuppi![]()
kız deli misin tabi ki fark ederi tel toka çıkarıyorum ben diyorum sana
Heeee tamammmmm
Orası ana kucağı kadar güvenli![]()
Ausummmm bak.simdi senin için tartildim
Cuma sabah aç karına:58
Pazar akşamı:54.9
Fark:3.1
Gordun mu bende ki bünyeyi başka bir Allahın okulunda yoktur yani bir hafta da 5.8 almak
İki günde 3.1 vermek bu bana özgü geriye 2.7 kaldı 700 gr kalsin 4 günde 2 kilo vermem lazim![]()
canom kahvaltı öncesi aktivia yiyorsun yaSlm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir muz
3 ceviz
Bir bardak süt bir tatlı kaşığı bal ile
Ara 2.30
Bir nar
Akşam 17.00
1,5 kabak yoğurtlu (az yağ ile fırında)
Bir dilim çavdar ekmeği
öpsün öpsün aha yanağımmmmm
nevo harika görünüyor yapmışsın sonunda.. tehlikeli olmayan saatte de paylaşmışsınEki Görüntüle 2080540
Karnabahar kısırı yaptım...Kısır hayranlarına şiddetle tavsiye ederim...Ben bayıldım...Ama tarif bakmadım kendim kafama göre takıldı...İsteyene tarif verebilirim...Saat erken diye ekledim ama![]()
Açlıktanmışşşşş her şey.
Şu an asayiş berkemal
okudum nevoşum hemen denicem benim oğlan eşim hasta bi onlara bakam gelem hafi grşrzTeşekkür ederim canım
Tarifi vermiştimMutlaka dene canım
![]()
mantığa bakAy kizlar halam yogurtlu salata yapmis ben yogurt sevmiyorum diye diyettyim diye de salatanin yogurtsuz yerinden ayirmis.
Size salatanin icindekileri sayiyorum:makarna, haslanmis patates,nohut,manti,marul,dereotu
Halacim yemem diyorum ama salata hepsi de haslanmis zarar gelmez onlardan diyo.etme gitme 10 dilimden fazla ekmege denk surasi diyorum ama yemegin ustune yesen zarar ederdi yemek yemezdi zarar etmez diyo![]()
![]()
canım menü harika.. sporla taçlanınca tadından yenmeyecek.. rokaya bayılırmmmmmmmmSabah11:00(limonlu su)
Yarım kk deri peyniri
Yarım dom
Bir yumurta haşlanmış
Bir dillim kepek ekmeği
Öğlen yok
Ara
Mandalina
Akşam18:30
İki şiş mangalda et(yağsız)
Bir tane pirzola
Roka salatası
Ayran
(Şişdeki et yarım şişti şişe çok koymadık misafir ağırlayınca yedim mecbur inş artısı olmaz)
Su:1.50 dahada içiyom
Spor:akşama yapacağım söz şimdi gtti misafirler
@MiuLego @nehirnil111
17 aralık menüsü
Kahvaltı : Soğanlı mantarlı lö omlet, peynir, zeytin, dom, sal, 2 dilim ekmekto
Ara: 1 dö trabzon hurması ,3 kaşık yoğurt
Öğlen : 4 kaşık lö et döner, yağsız salato, 2 lokma ekmek
Ara : Bir avuç fındıki, lö kuru kayısı
Akşam : 1 kase mercimeko çorbası, yoğurt yatağında köz patlıcan & biber salatası, 2 kaşık lö taze fasulye
Su: 2 litre
@MiuLego
![]()
nevom uygun ama sadece reddetmeyeMiu'ya soralım uygunsa bu salatadan biz de yapalım![]()
kız sabahları kuru kayısılı su iç kayısılarını da ye.. geceden hazırlanacak 1 bardağa.. bu wc sorununu çözmeliyiz anacımÜç gündür mevzu dönüyo dolaşıyo benim poha geliyo ne mübarek pohmuş beTakımın geleceği pohtan işlere kaldı
![]()
hu huuuuuuuuuuuuuuu
canım iyiyim sen nasılsın?