Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canımmm :)

Beyin ve vücut ona programlanıyor bebeim korkma :KK66: bide bak bu kadar kadın uykusuzluktan muzdarip görünüyoruz ama hiç birimiz çocuksuz hayata geri dönmeyi istemeyiz:KK53: neden acabaa:KK53: o yüzdeeennnn
EVV LEE NEE CEN! EVLENECEN!! EVLENECEN!! VERMEZLERSE GAÇACAN :KK70::KK70:
ahahahahahaha :D:D:D:D:D hatun idolüm benim yaaaa
Sırtından sopayı eksik etmeyeceğimmmmmm :KK62:
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Yüküm şimşirrr kaşıktır
Diiilooo dilooooo yaylaaalaaar:halay::halay:

Heekeeeeees ennn az 1 kg verdi değil miiiiiii cumadan bu yanaaaaaaaa:eğlence:

Elime saç fırçasından mikrofon alıp ayna karşısında ... aynı çatı altında aşkımız bir yalanmışşşşşşş ı söyledipim yıllar .... ahhhh ahhhh:eğlence:
Sene 1980 lerin son demleri ...

Beğenen elleriniz dert görmesin @matematik61 @60kiloyum @YaKaMoZz-z berhudaar olunnnn:KK200:

ah ausum ah kuzum seni uyku mu çarptı ne çarptı sen :D:D:D:D

Ay kizlar halam yogurtlu salata yapmis ben yogurt sevmiyorum diye diyettyim diye de salatanin yogurtsuz yerinden ayirmis.

Size salatanin icindekileri sayiyorum:makarna, haslanmis patates,nohut,manti,marul,dereotu

Halacim yemem diyorum ama salata hepsi de haslanmis zarar gelmez onlardan diyo.etme gitme 10 dilimden fazla ekmege denk surasi diyorum ama yemegin ustune yesen zarar ederdi yemek yemezdi zarar etmez diyo :KK70: :KK70:
:D mantı ve Makarna bi arada :KK57:

Ay kizlar acaba gozluksuz tartilsam daha hafif cikar miyim :KK70: :KK70: :KK70:

@Ausencia bak bana da geldiler:deli::deli:
kız deli misin tabi ki fark ederi tel toka çıkarıyorum ben diyorum sana:sinirli:
Heeee tamammmmm
Orası ana kucağı kadar güvenli :anne:
:D:D:D:D:D
Ausummmm bak.simdi senin için tartildim
Cuma sabah aç karına:58
Pazar akşamı:54.9
Fark:3.1
Gordun mu bende ki bünyeyi başka bir Allahın okulunda yoktur yani bir hafta da 5.8 almak
İki günde 3.1 vermek bu bana özgü geriye 2.7 kaldı 700 gr kalsin 4 günde 2 kilo vermem lazim:deli:
:KK57:

Menum
Sabah(13:00) 1 tam buğday lavasimla yaptığım lahmacun
Domates peynir zeytin
Öğlen yapmadım kahvaltı çok geç oldu eşim evde olduğu için
Ara 1 elma
Aksam 1 kase Kaşarlı domates çorbası
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
1 kaşık yoğurt

Ara 2 dilim portakal 2 dilim ayva 2 dilim elma 4 ince dilim muz
2 buçuk lt şu

Slm Kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi activia
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
Bir muz
3 ceviz
Bir bardak süt bir tatlı kaşığı bal ile
Ara 2.30
Bir nar
Akşam 17.00
1,5 kabak yoğurtlu (az yağ ile fırında)
Bir dilim çavdar ekmeği
canom kahvaltı öncesi aktivia yiyorsun ya
onun yerine acaba yoğurda meyve doğrasan üstüne tarçın atsan..
activia da şeker oranı yüksek hazır gıda sonuçta..
menün çok güzel onun dışında.. spor ?su?
@miulego:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8: @MiuLego Pakize seni ozlemis illa opecegim diyor
öpsün öpsün aha yanağımmmmm:KK33:
Eki Görüntüle 2080540

Karnabahar kısırı yaptım...Kısır hayranlarına şiddetle tavsiye ederim...Ben bayıldım...Ama tarif bakmadım kendim kafama göre takıldı...İsteyene tarif verebilirim...Saat erken diye ekledim ama:ıslık::oops:
nevo harika görünüyor yapmışsın sonunda.. tehlikeli olmayan saatte de paylaşmışsın:rolleyes:ellerine sağlık afiyet olsun
Açlıktanmışşşşş her şey.

Şu an asayiş berkemal
:D:D:D:D:D

Ay kizlar halam yogurtlu salata yapmis ben yogurt sevmiyorum diye diyettyim diye de salatanin yogurtsuz yerinden ayirmis.

Size salatanin icindekileri sayiyorum:makarna, haslanmis patates,nohut,manti,marul,dereotu

Halacim yemem diyorum ama salata hepsi de haslanmis zarar gelmez onlardan diyo.etme gitme 10 dilimden fazla ekmege denk surasi diyorum ama yemegin ustune yesen zarar ederdi yemek yemezdi zarar etmez diyo :KK70: :KK70:
mantığa bak :D:D:D:D:D:D hala efsane çıktı

Sabah11:00(limonlu su)
Yarım kk deri peyniri
Yarım dom
Bir yumurta haşlanmış
Bir dillim kepek ekmeği

Öğlen yok

Ara
Mandalina

Akşam18:30
İki şiş mangalda et(yağsız)
Bir tane pirzola
Roka salatası
Ayran
(Şişdeki et yarım şişti şişe çok koymadık misafir ağırlayınca yedim mecbur inş artısı olmaz)
Su:1.50 dahada içiyom
Spor:akşama yapacağım söz şimdi gtti misafirler
@MiuLego @nehirnil111
canım menü harika.. sporla taçlanınca tadından yenmeyecek.. rokaya bayılırmmmmmmmm:kk77:
17 aralık menüsü

Kahvaltı : Soğanlı mantarlı lö omlet, peynir, zeytin, dom, sal, 2 dilim ekmekto

Ara: 1 dö trabzon hurması ,3 kaşık yoğurt

Öğlen : 4 kaşık lö et döner, yağsız salato, 2 lokma ekmek

Ara : Bir avuç fındıki, lö kuru kayısı

Akşam : 1 kase mercimeko çorbası, yoğurt yatağında köz patlıcan & biber salatası, 2 kaşık lö taze fasulye

Su: 2 litre

@MiuLego

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

öğlenki ekmek dışında fransız mutfağından çıkma menüne bayıldım.. asalaet akıyor ulan :rolleyes:

orada spor yazmıyor yalnız eflal ? spor?

Üç gündür mevzu dönüyo dolaşıyo benim poha geliyo ne mübarek pohmuş be:KK45: Takımın geleceği pohtan işlere kaldı:KK53:
kız sabahları kuru kayısılı su iç kayısılarını da ye.. geceden hazırlanacak 1 bardağa.. bu wc sorununu çözmeliyiz anacım

Back
X