iyiz aysum sen napıon ben sporumu yaptım yoğurdumu yiyomHuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu .... napıyonuzzz bakem ?
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiz aysum sen napıon ben sporumu yaptım yoğurdumu yiyomHuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu .... napıyonuzzz bakem ?
![]()
la şu kafada olduğunu bileydim kaçırır mıydım uyur muydum hiç
teşekkür ederim canımcımGeçmiş olsun canım![]()
teşekkür ederim ausum inşallah birazdan ilaç içiceğim yoğurt yeni yedim ya biraz sonra içim diom boğazım ağrıyo evdekilerden banada geçmiş@masumm sana hafta sonu da iş bulalım ..ev yaramıyor sana ...
kelebekolacam hoş gelmişsin ... sefalarınla gelmişsin ... ilk kimi yeneceksin ?
@Ytmz spor , yoğurt .... doğru yoldasın![]()
Eki Görüntüle 2080540
Karnabahar kısırı yaptım...Kısır hayranlarına şiddetle tavsiye ederim...Ben bayıldım...Ama tarif bakmadım kendim kafama göre takıldı...İsteyene tarif verebilirim...Saat erken diye ekledim ama![]()
teşekkür ederim ausum inşallah birazdan ilaç içiceğim yoğurt yeni yedim ya biraz sonra içim diom boğazım ağrıyo evdekilerden banada geçmiş![]()
aynen eşim de çok hasta oluyorçok geçmiş olsun ... hastalık eve girdi mi hele evdekilerin tamamını yoklamadan çıkmıyor .
Brokoli sarımsaklı yoğurtlu muAyyyy nevommm nasıl güzel gözüküyor.
Cokk açım karnabahar bilee yerimm
Bu takım çok acayip şeyler kattı hayatıma güzellikler yanii...
Bunu da deneyeyimm.
Brokoli aldım daha yapmadım sarımsaklı Yoğurtlu yapcamm
Ellerine sağlık..
teşekkür ederim ausum inşallah birazdan ilaç içiceğim yoğurt yeni yedim ya biraz sonra içim diom boğazım ağrıyo evdekilerden banada geçmiş![]()
aynen valla ancak fırsat bulduk da girdim hoşgeldinnGece yeni mi başlıyor
![]()