Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:la şu kafada olduğunu bileydim kaçırır mıydım uyur muydum hiç

ne varmış la kafamdaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

112151-29720.jpg

@masumm sana hafta sonu da iş bulalım ..ev yaramıyor sana ...:KK12:

kelebekolacam kelebekolacam hoş gelmişsin ... sefalarınla gelmişsin ... ilk kimi yeneceksin ? :confused:

@Ytmz spor , yoğurt .... doğru yoldasın :super:
teşekkür ederim ausum inşallah birazdan ilaç içiceğim yoğurt yeni yedim ya biraz sonra içim diom boğazım ağrıyo evdekilerden banada geçmiş:işsiz::işsiz:

Eki Görüntüle 2080540

Karnabahar kısırı yaptım...Kısır hayranlarına şiddetle tavsiye ederim...Ben bayıldım...Ama tarif bakmadım kendim kafama göre takıldı...İsteyene tarif verebilirim...Saat erken diye ekledim ama:ıslık::oops:

Ayyyy nevommm nasıl güzel gözüküyor.
Cokk açım karnabahar bilee yerimm :cry::cry::cry::cry:
Bu takım çok acayip şeyler kattı hayatıma güzellikler yanii...
Bunu da deneyeyimm.
Brokoli aldım daha yapmadım sarımsaklı Yoğurtlu yapcamm :kk77::kk77::kk77::kk77:
Ellerine sağlık..

teşekkür ederim ausum inşallah birazdan ilaç içiceğim yoğurt yeni yedim ya biraz sonra içim diom boğazım ağrıyo evdekilerden banada geçmiş:işsiz::işsiz:

çok geçmiş olsun ... hastalık eve girdi mi hele evdekilerin tamamını yoklamadan çıkmıyor .

Ayyyy nevommm nasıl güzel gözüküyor.
Cokk açım karnabahar bilee yerimm :cry::cry::cry::cry:
Bu takım çok acayip şeyler kattı hayatıma güzellikler yanii...
Bunu da deneyeyimm.
Brokoli aldım daha yapmadım sarımsaklı Yoğurtlu yapcamm :kk77::kk77::kk77::kk77:
Ellerine sağlık..
Brokoli sarımsaklı yoğurtlu mu:kk77:

Geçmiş olsun çok salgın var ve ağır geçiriyor herkes..
Boll sıvı ılık ılık iç...
Senin resmin vardı demii mustafamm yazıyordu sensin demii (; (; (;

Back
X