Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tank oyunu:KK70:

Bi de şunu diyim herkeste oluşmuyor bu duygu, normalde pozitif bi insan değilim hatta pesimist sayılırım :olamaz: ama bu sene istediklerin olacak gibi geliyor :KK200: ama bu dediğim akışına bırakmak değil, elinden geleni yapıp gerisini akışa bırakmak tamam mi kuzum:KK60:
Tamam bitanem cok sagol,hislerine guveniyorum umut doluyum suan :KK73:herkeste olmuyorsa bu duygu vardır bi hayir

Ayyy gelsene online oynuyoz, hâlâ oynuyoz:KK70:

Kuzu yapisiklikla adetin alakası yok. Tedavi sürecine girersen çektirmeden tedaviyi başlatma :KK51:
O zaman cektirsemmi ki acaba önümüzdeki ay?cunku ben önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyodum.o zaman cektirip oyle mi yaptirsam ki?yada cektirmeden yaptirayim da,eger yine hamile kalamazsam tup bebege başlamadan cektireyim

Birsey olmadi kuzum,yalnizim sadece.esim var ama yok gibi,cocugumda olmuyo zaten.5 senedir ugrasmaktan yoruldum artık:KK43:
kuzucum deme oyle dua et umid et sabret... 18 yildir bekliyorum bak... Yasim ilerlesede bekliyorum belki imkansizi bekliyorum yada belkide hayırlısını... Rabbim biliyor nedir hakkimizda hayirli olan... Tevekkul ettim havale ettim. Bekliyorum bikmadan usanmadan. Arada kirilsada umudum yine de bekliyorum... Hakkimizda hayirlisi... Yeni yil sana 've tüm dostlarima huzur mutluluk saglik ve hayırlısı ise hayallerimizi getirsin:KK200::KK60::KK37:

O zaman cektirsemmi ki acaba önümüzdeki ay?cunku ben önümüzdeki ay aşılama yaptırmak istiyodum.o zaman cektirip oyle mi yaptirsam ki?yada cektirmeden yaptirayim da,eger yine hamile kalamazsam tup bebege başlamadan cektireyim
Önce çektir sonra ne yapacaksan yap canım;)

kuzucum deme oyle dua et umid et sabret... 18 yildir bekliyorum bak... Yasim ilerlesede bekliyorum belki imkansizi bekliyorum yada belkide hayırlısını... Rabbim biliyor nedir hakkimizda hayirli olan... Tevekkul ettim havale ettim. Bekliyorum bikmadan usanmadan. Arada kirilsada umudum yine de bekliyorum... Hakkimizda hayirlisi... Yeni yil sana 've tüm dostlarima huzur mutluluk saglik ve hayırlısı ise hayallerimizi getirsin:KK200::KK60::KK37:
Amiiiiinnnnnn inşaaallllllaaahhhhh:KK74:

Lan kofte ben takım için icmiyom sen gommussun, hak mi bu:KK12:

:kusmuk:

Yaaaaa çok kötüsünüz:KK12:
Ama tüm gün açtım ben bi de dayanamadim masada herkes 19.00 da başladı masa da tek Ayık olan kişi olmak çok sıkıcıydi katlanamayacaktim bi de herkes kalorili şeyler yedi benimki diyetti özel yapilmis nasıl Hayır diyim diyemedim ay bide 12 de pasta kestik onu menüye ekleyemedim :eğlence: pastayı kibrit kutusu kadar yedim sabah bolca spor beni bekliyor. Bi de tüm vücudum hakları acaba hangi hareketten

Normalde araştırma hastanelerinde eşinin spermiogram testi,senin hormon ve rahim filmin olmadan aşılama yapılmıyor.:KK66:

Menum

Sabah 9.00
2 yumurta 20 gr beyaz ekmek

Saat 14.00
5 tane cilek 3 tane ceviz

Saat 19.00

3 kasik karnabahar kisiri
2 tane islim kebabi
2 kasik barbunya
2 kasik kozlenmis patlican salatasi
1 kase yesil salata
1 baget tavuk
3 dilim patates firinda

Saat 21.00
Azicik fistik
2 balon kadeh sarap

Simdi cay demledik cay icecegim

Sanirim bugunu kurtardim daha kotu olabilirdi
Bide 12 den sonra kibrit kutusu kadar pasta yedim onu ne ara yedim hatırlayamadım

Saydinimm cok haklısın,rabbim önce sana versin canim benim 2018 bize sans getirsin hayirli evlatlarımız olsun insallah.senin yasadiklarinin yaninda benimki bir hiç elbette.vardir bunda da bi hayır haklisin.ama yinede insan kafaya takmadann yapamiyo beni cok iyi anladığına eminim.cok sagol kiymetlim:KK36:

Yarım şişe icmissiniz bi de kandırıyor küçücük konuyor bardağa diye:KK12: kaptan içki içmiyor olabilir ama içenler ve bourbon sevenler var, orda ucuz tabi:KK42:
Doğru söylüyor ben de tüm siseyi bitirmek istiyordum ama bıraktım icmeyecegim uslu duracağım

Önce çektir sonra ne yapacaksan yap canım:KK66:

Normalde araştırma hastanelerinde eşinin spermiogram testi,senin hormon ve rahim filmin olmadan aşılama yapılmıyor.:KK66:
haklisiniz o zaman ben cektireyim önümüzdeki ay.cok korkuyorum çünkü anestezi olmadan cektirmistim bikeresinde geberecektim nerdeyse.anestezili çektiririm artik.bu ay normal deniyorum.olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi cektircem.bide şu maydonoz süt buharini deneyeyim de yarin.

haklisiniz o zaman ben cektireyim önümüzdeki ay.cok korkuyorum çünkü anestezi olmadan cektirmistim bikeresinde geberecektim nerdeyse.anestezili çektiririm artik.bu ay normal deniyorum.olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi cektircem.bide şu maydonoz süt buharini deneyeyim de yarin.
Tamam canım hakkınızda hayırlısı olsun:KK68:

Back
X