Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benim
Cnm senin adın neydi bide kaç yadindasin
Başladı kaptaniçem. Tertemiz başladı. Akşam da tertemiz kapanış inş.
Günaydın kajum diyet sağlıklı beslenme başladı bugün değil mi
Hehehhehehe sallatmak hoşuna gitti dimiiişi![]()
Eki Görüntüle 2087201
Kahvaltım bu
Ekmek 1 dilim tb ekmek üzeri kaşar fırınlanmış
O yumurtanın 1/3 ü nü yedim
1 ince yuvarlak dilim sucuk
Veee bol zeytin peynir domtis
Cnm senin adın neydi bide kaç yadindasin![]()
Eşim benimle uğraşıyor ben yaparken sportmen karısiymis da spor da yaparmis vs vs sanki çocuk seviyor. Konsantremi bozuyor
Şu an çok ama çok mutluyum hemde deli gibi iş kusucam. Eşim aradı bizim merkezde tekstil fabrikalari atolyeleri firmaları var temizleme makinası alıp temizleme yapicam yer tutacak bana baya tutulur iş. Allahım çıldırıyorum şu an zevkten 1 2 kadın da buldum çalışacak tamamdır iş kadını oldum ben allahım kocam diyor sen benden çok kazanirsin![]()
Ayyyyyyyyy çok mutluyum allahım inşallah yaparım allahimmmmmmmmmmaşallah kuzum![]()
Ay geçmişte tesadüf fatmanın mesajı gözüme çarpmıştıAbla ben başka manada dedim![]()
bende dilek cnmadım fatma, seninki neydi? 30 yaşındayım canım
Oyyy kiyafetsiz aç karına bakalım sabah ne diyecek tartı süper olmuşKızımın 1 haftadır bitmek bilmeyen pisigi var cnm naparsan yapalım gecmedi. Burda bi konu açmıştım eczanede karışım yapiyolarmis sanırım . Dis çıkarma evresinde ondanmi bilemiyorum. Neyse eczaneye gittik orda bi tartıldım ben 76.200 çıktım ben şok oldum tabi . Ordan çıkınca eşimle yeni bir baskül almaya gittik ve ordada aynı yani kızlar bizim tartı bozulmuş. Ve vee ben 76.200 musum acayip mutluyum yaa anlatamam![]()
Çok sevindim rabbim hayırlı kazançlar nasip etsinAyyyyyyyyy çok mutluyum allahım inşallah yaparım allahimmmmmmmmm
Aynen dünyalar benim oldu valla sabah bakiyim şimdi su ara da biseyler yedim yaOyyy kiyafetsiz aç karına bakalım sabah ne diyecek tartı süper olmuş