- 10 Eylül 2009
- 12.395
- 40.707
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilon eksik canımNeyim eksik![]()
kilon eksik![]()
kilon eksik canım![]()
ben deeeeeehadi ben kaçar öğle yemeği haz başlasın![]()
ilk deneme icin secim mikemmel
![]()
Ay çabuk üşütürüm ben böyle dursam iliklerim donar beynim donaro ne demek ay
ördekten beklenen hareketler![]()
sen yiyiecen ben hazırlayıp yedirip gönderecem 1 den sonra nefes alıp spora başlıyacamben deeeeee![]()
sen yemicen miiiiiiiiiiiiiiiisen yiyiecen ben hazırlayıp yedirip gönderecem 1 den sonra nefes alıp spora başlıyacam![]()
kilon eksik![]()
kilon eksik canım![]()
demi demiAy çabuk üşütürüm ben böyle dursam iliklerim donar beynim donar![]()
seni artırsın demiben tartıda eksideyim bugün ve yarın da en hafifinden beslenip cumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aha yakaladı begüşümmmmmmmm
minnağım dün bana birinin grubunu sormuştunu kimdi oo kişi grupta yoktu ama spor yapıcam alın beni didiydi @cakil80 dı sanırım.. onu ulstrastarlara ekleyeceğiz @nehirnil111
nankörlük be bizimkipeeeeeeh ...şimdi var yemiyosun ... yarın belki de yok , kör ölecek badem gözlü olacak
+1
![]()
Dün dış dolgusu yaptırdım mium bugün de var yapılacak doktor aç gelme diyor pattis yoğurt yiyip gideceğim ama tansiyon oynarsa yerim diye dedim zorlamiyorum olursa olur olmazsa sıkıntı yok ben en çokta nefs terbiyesi istedim bakalım hayirlisio ne demek ay
alma guzuuum biz ettik sen etme
Kilo alıp geliyorum![]()
Dün dış dolgusu yaptırdım mium bugün de var yapılacak doktor aç gelme diyor pattis yoğurt yiyip gideceğim ama tansiyon oynarsa yerim diye dedim zorlamiyorum olursa olur olmazsa sıkıntı yok ben en çokta nefs terbiyesi istedim bakalım hayirlisio ne demek ay