Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

seni artırsın demi:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:ben tartıda eksideyim bugün ve yarın da en hafifinden beslenip cumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK71:

aha yakaladı begüşümmmmmmmm:rolleyes::rolleyes:

minnağım dün bana birinin grubunu sormuştunu kimdi o :KK53: o kişi grupta yoktu ama spor yapıcam alın beni didiydi @cakil80 dı sanırım.. onu ulstrastarlara ekleyeceğiz @nehirnil111

Kuzu geç kaldın kahvaltıda 2 dilim ekmek yedim:eek: ama cumaya kadar yemem artık :KK52: ben sana söylediğim kilodayim, bu hala sısirdi:olamaz: ödem atıcı bisey söyle:KK45:

nankörlük be bizimki :KK53: peeeeeeh ...şimdi var yemiyosun ... yarın belki de yok , kör ölecek badem gözlü olacak :KK70:

+1 :super::super::super:

:KK3::KK3::KK3:

@MiuLego kaptan aus ne diyoooo varken ye diyo:KK53:

o ne demek ay

ördekten beklenen hareketler :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Dün dış dolgusu yaptırdım mium bugün de var yapılacak doktor aç gelme diyor pattis yoğurt yiyip gideceğim ama tansiyon oynarsa yerim diye dedim zorlamiyorum olursa olur olmazsa sıkıntı yok ben en çokta nefs terbiyesi istedim bakalım hayirlisi

@masumm u buldum kızlar
26-gif.1318274

o ne demek ay

ördekten beklenen hareketler :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Dün dış dolgusu yaptırdım mium bugün de var yapılacak doktor aç gelme diyor pattis yoğurt yiyip gideceğim ama tansiyon oynarsa yerim diye dedim zorlamiyorum olursa olur olmazsa sıkıntı yok ben en çokta nefs terbiyesi istedim bakalım hayirlisi

Back
X