- 11 Nisan 2007
- 87.600
- 514.667
- 1.223
haftaya mortim kim olacak![]()
Ben doydummu acaba ki baskasini ariyosun

Lan geriden gelince ne duygu karmaşası yaşadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya mortim kim olacak![]()
Lan geriden gelince ne duygu karmaşası yaşadım![]()
nankörler işte.Kırk yıl taşı sırtında bir gün indir senden kötüsü olmazzıkkım alsınyapmayın canım iyiliğe yaramıyor benim kv hayatında hiç doğum günü görmemiş hiç kimse kutlamamış ben bir pasta yaptırdım sonra çok güzel bir yerden bi çanta aldım süpriz hazırladım resmen yemekler yenildi pastaya mumları dizdik eşimle ışıkları kapattık ben doğum günü türküsünü söyleye söyleye girdim içeri kadın bi duygulandı bi duygulandı hiç doğum günüm kutlanmamıştı dedi sarıldı bana hemde sıkı sıkı... sonra sonrası işte en kötü gelin benim eşimi parmağımda oynatıyormuşum
... ulennn dedim parmağımı oynatsam o gün senin evladın ne doğum günü ne gerek var saçma bu kadar para bu çantaya verlir mi diye söylendi durdu aman derdim işime gelirdi annesine bi halt yapmazdım .. eşime sen karışma demiştim...
fatmammmm canım inşallah inşallah şöyle güzel bir eksiyle gelir 90 lı kiloları görürsün.Valla bak o kadar çok istiyorum ki anlatamam sana.Eğerki bu diyet işe yararsa hiç üşenmem her hafta menü hazırlarım sana.Ayyy canım senin dua eden diline isteyen yüreğin e sağlık canım
İnşallah canım
Şuanda salonda bisiklet in üzerinde n yazıyor um mesajın mutlu etti canım
İnşallah seninde bundan sonra k günlerin geçmiş ten çık daha mutlu huzurlu geçer
Bu haftaki desteğin cok kuymetliydi canım kilo ve psikolojik olarak kırılma noktasindaydim
Ayyy canım inşallah
Canımuzulsende eni sonu kazanacak olan sensin dünyada ahirettede inşallah
Saraycam cuma günü müsait bı yer bul oynayacak
Aleykum selam canım![]()
aaa öylemi ben emzirme evresi hala devam ediyor sanıyorum ama yinede canım salata ayran menü yanına bir çorba ekle pro ekle halsiz kalmayasın sporda yapıyorsuntamam sopalayım al bakimbiz emzirme evresini bitirdik canım çok şükür
Börek yapmak yasak mıNevoşumun yeni yarışmasu başlamışşşşşNevreste
Ama sizin gitmeniz bakmanız yasak
Ama oy zamanı gidip oyumuzu veriyoruuuuznevoma hep destek tam destek
![]()
Geri almıyorsun canım. Zaten diyete devam ediyorsun aynen.Canım benim dikkat etmen gerekiyor verdikten sonra da aaaa ben verdim diyip yemeğe gomulursen illaki bende alirim 3 vereyim 1 alayim önemli değil bi de nefsimi gercektende terbiye etmek istiyorum
Geri almıyorsun canım. Zaten diyete devam ediyorsun aynen.
Sonuç ne geçmişi yeni okuyorum, sabah ne çıktı sonuç?
Beni patates diyeti yıpratmadı beni genel kuş menülerim yıprattı. Birde her perşembe uydurma detoks tarzı beslenmem.
Ayda bir bu tarz detokslar bence gerekli. Vücut arınıyor dinleniyor aslında.
Şimdi düzenli yediğim için ayda bir patates yapıcam ben.
Triplimelek Megi
Sarayca
ada81
@MiuLego
dünki menüm
kahvaltı
1 dlm tb ekmek
peynir
zeytin
öglen
6 ızgara köfte
ayran
az salata
akşam
brokoli yogurt
eve gidince
2 ymk bulgur pilavı
1 dlm beyaz ekme
1 elmalı kurabiye
4-5 çatal pasta
2 parmak kadar haşhaşlı çörek
çekirdekk
evet iyi giden diyet naısl batırlır adlı çalışmamm
@MiuLego eger ki 12 ocaga kadar kaçamak yaparsam beni listeye alma
bende sana liste liste diye tutturursam bana bu mesajlarımı hatırlat olurmu , ha listeye girdim kaçamak yaptım ki yazarım yapınca beni direk diskalifiye edebilrisin canım
benimkisi artık şımarıklık , kendimi tanımıyorum ciddennn
bir insan bukadar aciz olabilir mi ya
bumu yani , yeidmde ne oldu
keyif mi aldım hayır
Aklin yolu birmatematik61
bugün dişçiden sonra evde Yusuf ... az önce koşa koşa geldi yanıma ....
Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hemen kakao yetiştirmeliyiiiiiiiiiiiiiiz , hemendiye
Sen dedin diye çaktım hemen , hayırdır oğlum dedimçikolata bitecekmişşşşşşşş ..... çok kakaoya ihtiyacımız var diyor
![]()
bal bademmibegum75 bal bademim sporum değişti kusura bakma sana düzelttirmiş olucam
Öğle arası arkadaş ayarladım 1 saat tempolu yürüyoruz hergün, sonra bi gebe iş arkadaşım var yuruyelim mi dedi onu da kirmadimyarım saatte onunla ona göre hızlı bana göre yavaş tempoda yürüdük
60 dakika tempolu yürüyüş =150p
30 dakika normal yürüyüş= 30p
45 dakika leslie=135p
Bunlar yapılanlar
Akşam bölgesellerim kaldi (Ben bunları yazmıyodum ama galiba herkes yazıyor, ben de yazcam). Bolgeseller squat, plank, ileri hamle, ab crunch, düz mekik ortalama 3 set yapıyorum toplam 20 dakika sürüyor
20 dakika pilates diyim kuzu=60 p
Toplam=375p
@MiuLegoFloweroflife
Whiteblacklife
Vaayyy iyi ben modifiye ile o kadar verdim üç günde. İkinci ve üçüncü gün daha az veriliyor2.1 vermişbir günde
![]()
Çok zorlaması eflal beni zorlayan tansiyon olayı benim çok dusuk bunla beraber daha düştü bugün disciye gelmeden yedim birseyler dün çok ağır geçti açlık bakımından değil.disci korkusuyla bir araya gelince yarın devam.edecegim dün bana eksi 2.1 getirdi bugün bozdum yarın bozmadan devamGeri almıyorsun canım. Zaten diyete devam ediyorsun aynen.
Sonuç ne geçmişi yeni okuyorum, sabah ne çıktı sonuç?
Beni patates diyeti yıpratmadı beni genel kuş menülerim yıprattı. Birde her perşembe uydurma detoks tarzı beslenmem.
Ayda bir bu tarz detokslar bence gerekli. Vücut arınıyor dinleniyor aslında.
Şimdi düzenli yediğim için ayda bir patates yapıcam ben.