Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

S Sguat girls canim kv ile alt ust oturuyodun yanlis hatirlamiyosam o yüzden imkanin vardir diye dusunuyorum.Benim diyetisyen 45 dk.tempolu yuruyus ustune 15 dk merdiven in cik demisti kas yapmak icin ciddi efor istiyo ve ise yariyo ben o.zaman 1.5 ayda 6 kg vermistim hepsi yagdandi.ilk haftalar ister istemez olan kas kaybini yerine koymustum.

Helal öyle vallihi:) ya ben tek yürüyüş yapmayı sevmiyorum yanımda biri olcak birde sen bulmalısın benim oturduğum yeri tasoluk hep işsiz orman tarzı ben korkuyorum:( ben tam tutsam boğazımı varsa Oo kas yığını olurum:D buraya menü verince frenliyorim hani öğretmen ödev verir öğrenci yapar ya öyle geliyor bana :)

Niye:KK53:

Maaşallah :nazar::KK200: aklını yirim sipanin, babaya ihtiyacı kalmamış onun:KK70:

Ama sende çok güzel utaniyon:KK68: insanın sevesi geliyor:KK60::KK15:

Allahtan sipariş ismet ederse 2019 dan sora 2. Çocuğu istiyorum 5 6 kilo verip hamile kalirim:deli:
Tabi allah bilir benim ki plan:KK200:

@masumm kendine saygini kaybetme lutfen.
Bu bizim zayifligimiz ne yapalim olmasa keske ama var iste.
Senin kilonda kendini iyi hisseden bi dunya insan var.
Ben cirkin gorunmedigine cok eminim.
Tabiki ver kilonu daha ince ol bunun icin bi engel yok yapabilirsin zaten ama kendine boyle şeyler soyleyip yuklenme.

Beynimi bu gibi sozlerle oyle cok doldurmusumki bende temizle temizle bitmiyor.
Tukurdugumun bilinc altini komple yaksakta kurtulsak keske :KK53:

Bak hem calisip hem evine cocuklarina yetiyosun niye kendini hor goruyosunki?

Ben napiyim peki benim gibi yuksek kilodakiler napsin?

Ben menulerimi yazmiyorum çünkü baya yiyorum canım ne isterse . @MiuLego ya sözüm var dikkat edicen yazmaya baslicam inş. Çünkü sankim 2 3 kilo yagim var. Birde kendime ölçü belirledim
Şubat 1 de ölçücem
Bel 70
Üst bacak 54 istiyorum
Ful sikilastirma egzersizleri yapıyorum ayak agirligimda var @MiuLego ayak agirliklariyla 1 2 saat takip yürüsem kas yapmaz demi ? Egzersiz haric
Miucum daha iyi bilir fekat
Kas yapmak için çok ağırlık az tekrar ara verme ve bol proteinli beslenme diyolla
İncelmek için de az ağırlık uzun süreli egzersizler diyolla.

Miucum daha iyi bilir fekat
Kas yapmak için çok ağırlık az tekrar ara verme ve bol proteinli beslenme diyolla
İncelmek için de az ağırlık uzun süreli egzersizler diyolla.
Ben 2. Yi uyguluyorum:) az ağırlık çok tekrar :) sabah öğle akşam 30 dakikalık tüm bölgesel yapıyorum :) hem sıkılmıyorum hemde 3 e bölüp uzun yapıyorum :)

20180103_145520.webp
Taş gibin yoğurt yaptım onu yicen ben var mı isteyen ??
ilk zamanlar hiç titturamiyordum ay şimdi süper oluyor

Canlar size koy usulü cook sağlıklı az yağlı yemek resmi aticam. Ne var sa köy ürünlerinde var gözünü sevdiğim bekarken ay yemem diyordum organik ürünleri furun bana

Yoğurt resmi yanlışlıkla gelmiş :D

Eklentiler

• 20180103_145520.webp
    20180103_145520.webp
    8 KB · Görüntüleme: 38
Ben 2. Yi uyguluyorum:) az ağırlık çok tekrar :) sabah öğle akşam 30 dakikalık tüm bölgesel yapıyorum :) hem sıkılmıyorum hemde 3 e bölüp uzun yapıyorum :)
Ozman incelirsn kuzum.
Misal popoyu şişirmek istiyosan çook ağır dambıllarla squat yapcn az tekrarla soora 1 gün ara ve bol protein yicen.
Efenime söyliyim göbeği bööle baklava baklava değilde ince süzgn bi göbek istiyorsan atoyorum 100 hafif tekrar yapcn hergn.
Yere yatıp srtüstü, biraz doğrulcan karnına doğruu
1 2 cmlik esneme yapcn 100 e kdr bırakmadan.
Bunun gibi şeyler yanlışm varsa düzeltsn kaptanım..

kendimden tiksimdim yaaa:olamaz:
asla yemeyecegim artik asla:KK20: yag baglamis vucudum resmen:KK61:
billboard taki goruntum ne kotuydu:silah:

sen tutunca resmen eksi şov yapıyorsun saydın , bence metanın kıymetini bile ve başla artık

:KK70:

Bende sana yazayim kilomu miuya soyleme :sus: çok sinsi gordum kendimi :KK57:

Hayir beee ne ilgisi var istikbalim icin ugrasiyorum burda.

tabikisi de ... her şey 100 gr daha eksi için :halay:

Ozman incelirsn kuzum.
Misal popoyu şişirmek istiyosan çook ağır dambıllarla squat yapcn az tekrarla soora 1 gün ara ve bol protein yicen.
Efenime söyliyim göbeği bööle baklava baklava değilde ince süzgn bi göbek istiyorsan atoyorum 100 hafif tekrar yapcn hergn.
Yere yatıp srtüstü, biraz doğrulcan karnına doğruu
1 2 cmlik esneme yapcn 100 e kdr bırakmadan.
Bunun gibi şeyler yanlışm varsa düzeltsn kaptanım..

Ay sen tam istediğim şeyleri yazmışsın bak kalca konusunda ağırlıkla yapayım ben hafif daha toplu dolgun istiyorum benim ki dar dışa çıkık yumuşacık olmuş biraz . Dediğini yapıp 1 gün dinlerim :) kalçada. Protein çok seviyorum yumurta tavuk hastasıyım etten daha çok severim :D bende senin dediğin gibi biliyorum:)

Back
X