Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menumu paylasim yine karbon yine karbon olmuyor ben protein yiyemiyom

13.00
Kepekli sandviç
5 tane burgu peynir
Yeşil salata

Saat 18.00
1 tane beyazpeynirli tost

Saat 20.00
1 dilim Çilekli çikolatalı pasta

Saat 21
2 tane mandalina

Kutlama vardı duramadim. Eve yeni geldim yine bolca karbon oldu canım sıkkın

:KK67:

Ay yok varya deli gibi istiyorum haftasonu bnde yicem:KK71:
Benim sürekli gittiğim bir yer var ordan başka yere gitmem ev yemekleri kebablari muhteşem hep tıklım tıklım o derece hele cigeri:kk77:
Öyle tat yok:KK12:
İnsan her yerdeler yiyemiyor:KK11:
Ayyy valla bol soğanlı :kk77:
Hergün yesem bikmam
Ye canım bende hic ama hic sevmezdim ama demir eksikligi icin yiyorum isede yaradı şükür..artik hic eksik etmem

seni artırsın demi:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:ben tartıda eksideyim bugün ve yarın da en hafifinden beslenip cumayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK71:

aha yakaladı begüşümmmmmmmm:rolleyes::rolleyes:

minnağım dün bana birinin grubunu sormuştunu kimdi o :KK53: o kişi grupta yoktu ama spor yapıcam alın beni didiydi cakil80 cakil80 dı sanırım.. onu ulstrastarlara ekleyeceğiz nehirnil111 nehirnil111
Ultra mi oldum wawwww

Menumu paylasim yine karbon yine karbon olmuyor ben protein yiyemiyom

13.00
Kepekli sandviç
5 tane burgu peynir
Yeşil salata

Saat 18.00
1 tane beyazpeynirli tost

Saat 20.00
1 dilim Çilekli çikolatalı pasta

Saat 21
2 tane mandalina

Kutlama vardı duramadim. Eve yeni geldim yine bolca karbon oldu canım sıkkın
Ya bi yumurta haşlama sabah sen giyenene kadar hazır olur peynir zeytin ye Miss gibi sabah ayran iç yoğurt ye diyettesin ne salata var menude ne yoğurt ekmek pasta gidiyor menüler yeni yılda hani toplanacaktin hani sozdu bu yıl iyi olacaktı sözünü tuttu lütfen artık

Selam kızlar nasılsınız?

Bir süredir gelmedim karın Ağrı'sıyla girdiğim hastaneden haşimoto tiroidi ceviz kadar tiroit nodülü biyopsi falan derken endokrinolojiden çıktım.şu iki hafta ruhen çok yordu beni..4 gün kanser miyim endişesi sonuç beklemek..o ruh haliyle buraya gelmek istemedim açıkçası..sonuç iyi huylu çıktı..haşimoto tiroidi dengemi sarstı..saç dökülmelerim depresif ruh halim daha bir sürü bişey..ömür boyu içmem gereken bir hapım var artık..Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..bu da Ondan geldi başım gözüm üstüne..
Geçmiş olsun canım.

3 ocak menüsü

Kahvaltı : 2 yumurtalı ekmek, peynir, dom, sal, bib

Ara: 2 dilim elma

Öğlen : 2 tavuk baget , bir kase salata, 2 kaşık yoğurt

Ara: 2 ceviz, 2 hurma, 1 gün kurusu

Akşam : 4 kaşık taze fasulye, 1 bardak cacık

Su: 2 litre

@MiuLego

Spor yapamadım bu hafta yoğunum biraz.

Ayy günahıını aldım ya :oops: @MiuLego :KK15::KK60: Efserim nasılsın:KK68:

Ekledim kaptanım:KK60::KK60: cakil80 cakil80 canım cumadan itibaren sporların nedir yazar mısın:spor::spor:

O derece kafam yorgun ve yoğun düşün ballı çörek :KK70:doğrudur :KK68:Bende sizleri çok özledim az ısınmak için ara verdim geri gideceğim ama aklımdasınız :KK37:şuraya da minnoşları koyayım da gideyim :KK200::KK15:
Eki Görüntüle 2088103 Eki Görüntüle 2088103
Ayy inşallah unutmadim hepsini hatırladım yazım

Hatirlamiyorum:KK42:
Pazar 3 mil Leslie ve 30 dakika karın çalıştım
Ptesi 1 mil Leslie +25 dakika bisiklet+50 tane mekik ve alt karın kası egzersizi
Saliydi sanırım 15 dakika salsa 15 dakika alt karın kası

Başka hatirlayamiyorum cumadan sonra ben de not alırım

Back
X