Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın sabahın 5 inde uyandım sıfır moraller bu nasıl bişey anlamadım sanki dünya başıma yıkılmış hayırdır inşallah. Bugün cuma benim en mutlu olduğum gün olmalıydı yarın tatil. Garip geliyor bi de akşam olsaydı.

Eski kilom 87.2
Yeni kilom 86.8

Sanirim geç saatte yedigim için oldu böyle :işsiz:
Bu hafta full karbon artı ickiyde düşünürsen cakilim eksi gelmez güzel balim

aynen daktırım.. burası durduruyor valla.. gitme bi yere.. menülerinle diyetinle burda ol hep
bana sorumluluk lazım.eğer bu haftaki sonucu etkilemiyceksem al beni.ilk gevşekliğimdede gözümün yaşına bakma gık demem walla.

ptesi muhtemelen yeni hemşire başlıycak,zaten yükümü biraz paylaştırdım yüküm azaldı.ekstra laptop alıp verdim heşirenin birne al dedim veri girşi sende.

kuzum söz veriyorum sorumluluklarımı yerine getirecem.sorumluluk almadan yapamıycam.75.8
bana sorumluluk lazım.eğer bu haftaki sonucu etkilemiyceksem al beni.ilk gevşekliğimdede gözümün yaşına bakma gık demem walla.
kuzummm

bu hafta adayı aldık listeye.. bir bakayım sonucu etkilemiyorsa bu hafta alayım listeye emi.. yok etkiliyorsa önümüzdeki hafta durum uygunsa alalım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:sen sıkı tut listeye alındın diye düşün ona göre.. cumaya harika bir eksi ile geleceksinnnnn

Ben puan sayfasini bugün gördüm hesaplarim ama 1 2 defa kontrol et olur mu sonra alisirim pis hesap tutarim diyim

Ay herkesi geçmişim bizimkilerde ay çok mutlu oldum ama benim ctesi de sorum var 3 mil lesli 30 dakika dans yani 135 +90 mi olacak nasıl hesaplarim dansı
Tabi kontrol ederim canım yalnız dans puanı kaç olur bilemedim @MiuLego kaptanım kaç hesaplayalım o_O
Canım çıtır kaptanım :KK200:
Yarın kafamı toparlayın yazayım olur mu :KK45::KK45:
Tabi ki kuzum bugün yazabilirsin :halay:
4 ocak prşmbe akşam sporum
45 dk leslie
15 dk bölgesel egzersiz
@MiuLego nehirnil111 nehirnil111
Canım gündüz 225 pointlik yazdırmışsın üstüne ilave mi bunlar yoksa toplam perşembe sporun bu mu ? o_O
nehirnil111 nehirnil111
@hepfit
Bugün 2 saat tempolu yürüyüşüm var
Ekledim canım:KK15:
Oyy Ballı çörekcik geldim :KK200::KK60:
Eki Görüntüle 2089352

kızlar spor tablomuzu kontrol edebilirmiyiz? :KK31::KK31::KK31:
HİPERSTARLAR
@Nevreste
Nego Nego
@Donna_salut
nehirnil111 nehirnil111
malipina malipina
Whiteblacklife Whiteblacklife

SÜPERSTARLAR
@hepfit
@Antepia27
@ecemavi

@Triplimelek Megi
@Portakal Sulu Ordek

Dün 45 dakika tempolu yarım saat normal yürüyüşüm var spor kapanım 142,5 point:KK15: küme mi düştüm acep:KK45:

kuzummm

bu hafta adayı aldık listeye.. bir bakayım sonucu etkilemiyorsa bu hafta alayım listeye emi.. yok etkiliyorsa önümüzdeki hafta durum uygunsa alalım:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:sen sıkı tut listeye alındın diye düşün ona göre.. cumaya harika bir eksi ile geleceksinnnnn
tmm canım Allahın izniyle bu hafta en az 1.5 verecegim.insallah listeye girerrimde bi faydası olur haftaya.
miu cum bana acık olabilirsin ben kırılmam incinmem.açık konusmayı severim.:KK39::KK36:

tmm canım Allahın izniyle bu hafta en az 1.5 verecegim.insallah listeye girerrimde bi faydası olur haftaya.
miu cum bana acık olabilirsin ben kırılmam incinmem.açık konusmayı severim.:KK39::KK36:

yok canom ben de açık konuşurum
çok istiyorum seni listeye almak
sadece 1. lik varsa ve etkilenirse almam
yoksa listedesin bu hafta emi
ona göre haftaya da şovunu yap:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X