Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kullanalım peki
Yahu kendinize acımıyorsanız evdeki kuzularınıza acıyın
Şu yeşil amca varya diyoki çamaşır suyu kullanmak sinege tankla saldırmak gibi.
Yazık üzüldüm şimdi aplanız olarak .
Sendemi bürütüsssBenim kız kavga ediyor kullanınca ,benim de başım ağrıyor kokusundan,ve de çamaşırlarımın çoğu çamaşır suyu lekesi oldu![]()
Yok kavga ben baktım. Kazen onu tutuyormuş birde sunumu eleştirmiş
Eflal ölüyü dirilten bi karışımım var. Bi bardak süt bi poşet sıcak çikolata tozu, yarım caramio,azcık süttozu, bal. Kaynat bunları cezvede. Yanına da cevizle servis yap. Benim herif gripten geberirken enerji olsun diye yaptıydım sonuç mutlu son![]()
Sen 2018 annelerinemi yazıyordunBir daha olmasın burası neyine yetmiyor.İstersen
deynepnaz hamile kalır birbirinizle paylaşırsınız.Yemek bölümüne hiç gerek yok ben buradayım.
![]()
avukatimdin yani tamam baris saglayalim geriAna rabiş kız ben seni tutuyodum lafmi ettin bana:
Neden ben ?Sen 2018 annelerinemi yazıyordunBir daha olmasın burası neyine yetmiyor.İstersen
deynepnaz hamile kalır birbirinizle paylaşırsınız.Yemek bölümüne hiç gerek yok ben buradayım.
![]()
Sen 2018 annelerinemi yazıyordunBir daha olmasın burası neyine yetmiyor.İstersen
![]()
Herkes not alıyo hissediyorum ooğmmmmoooo heeee bilinçaltıma attım![]()
10 yıl önce olduğu için hatırlayamadımsoframi unuttun galiba![]()
Çünkü senin 2 tane benim 3 tane üçlemen lazımNeden ben ?
Esas sen niye oraya çağırmıyorsun bizi?
Hepsen geliyorsun buraya ,
Yapılan yemekleri yeriz diye mi korktun?![]()
heee habibtede benim gibi kiBiz yetişemiyoruzki senin başın dönmüştür
Habibteyi anmışlar rabişsiz olmaz dedim![]()
heee ama valla benimde çok sevdiğim börek o ..baklavalık yufkadan olan .... genelde öyle yaparım .
kahvaltılık ardında kalmış .
he bakalım ..bu mesajı hiiiç umursamamış gibi görmezden gelip , kaç kişi favorilere atacak
![]()
Reklam olmasında ers... kullanıyorum bulaşık makinası hariç çokta memnunum yanlız ayda 1 kez wc kullanıyorum çamaşır suyu ..Ne kullanalım pekiYani sirke ve limon tuzuda çok kullanırım ama mermerler,tezgah çamaşır suyu olmadan beyazlamıyor
![]()
O ne laaaGelirsem işin rengi değişir ona göre![]()
Bence deheee ama valla benimde çok sevdiğim börek o ..baklavalık yufkadan olan .... genelde öyle yaparım .
kahvaltılık ardında kalmış .
he bakalım ..bu mesajı hiiiç umursamamış gibi görmezden gelip , kaç kişi favorilere atacak
![]()
Ben Onlar kadar kullanmıyorum zararlı diye,korkuyorumSendemi bürütüsss![]()
Mesajı aldın handee kıpıss kıpıssO ne laaa
yoooo biz mert insanlarız bak masum la bana açıktan biz bu tarifi aldık dedik![]()