Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

camasır suyu kokusundan tam kendinden gecerken :confused:cacik icersem camasır suyu zehirlenmesi gecer diye dusunmeye basladi sonra :uykucu: tam yatmak uzereyken 1 yudum ciko ile endorfin salgilarken kendini kaybeden saydin iste :KK8::KK8::KK70::KK70:
hep aclıktan bunlar :confused::rolleyes:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:sıyır sıyır dibini de sıyır :KK70:

Bi ben yokum:KK42:

Tabi assolistler en son gelir:rolleyes:ben tek geleceeem:rolleyes::confused:

Banuyu da bi kapıda hatılıyorum ayakkabı çıkarırken bi daha yook ... mutfağa mı daldı acaba biz seccade falan derdine düşmüşken :rolleyes::rolleyes::KK72::KK72::KK72::KK72:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:sıyır sıyır dibini de sıyır :KK70:

Banuyu da bi kapıda hatılıyorum ayakkabı çıkarırken bi daha yook ... mutfağa mı daldı acaba biz seccade falan derdine düşmüşken :rolleyes::rolleyes::KK72::KK72::KK72::KK72:
Karbona gömmüşse kendini ya
Laaaannnn
Bugğnkü kilon @masumm
Ausun rüyasında karbon gömdün diye mi oldu acaba
Çözdüm la olayı ben :rolleyes:

Karbona gömmüşse kendini ya
Laaaannnn
Bugğnkü kilon @masumm
Ausun rüyasında karbon gömdün diye mi oldu acaba
Çözdüm la olayı ben :rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayyy şimdi yarın herkes çok iyi yüzde ile gelmeli ki banu girsin di mi ? çooh heyecanlı ...

sonrası daha da heyecanlı :rolleyes:

Menüm
Sabah
2 haşlama yumurta
Domates koz biber taze biber
Peynir
Yarım dilim ekmek

Öğlen
Ev işlerine devam ettiğin mm için kv geçtim sofrada olanlardan en olabilecegini yedim

Yarım tavada yumurta
2 parmak kadar tavuk
2 bulgurlu sarma

Akşam
6 kaşık tarhana
5yk taze fasulye suyunu yemiyorum tabi
2 brüksel lahanası salata

1mil leslie

20 dakika zumba lı video
10 dk bolgesel

@MiuLego @cakil80 Melegiimm22 Melegiimm22 @Whiteblacklife
Birqz karbonlu olmuş canm yarn tarti günü :KK55: