Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:rolleyes::rolleyes:

evet haftasonu dikkat ettik mi olcak bu iş:KK71:

:KK73::KK73::KK73::KK73:

:KK68::KK68::KK68:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

biz marabayız, zaten ağalar pek takmıyor bizi ama yeneceğiz onları hava atacağız:KK73::KK73: bir gün bizde ağa oluruz belki:rolleyes::rolleyes:

tebriklerrr:KK73::KK73:

yok vaytim bu son az eksiydi bundan sonra hedefe kadar durmak yok:KK73::KK73:

bu haftada böyleydi, ama yılmak yok ausum özüme döndüm resmen:KK71::KK71:

arada olur öyle begüm canım, 1-2 hafta kilo bildirme ve sonrasında yeniden start ver olsun bitsin:KK60:

hakkında hayırlısı olsun banum, iyi düşün ki iyi olsun:KK60:

az kaldı evet çok heyecanlıyım kaptanım:KK68:

tebriklerr:KK73::KK73::KK73:

sen zaten bu kiloda olmak istiyordun ve gayet güzel koruyorsun, tebrikler:KK73:

vay vay vay vay heöşom show yapmış, ne güzel bir rakam bu böyle tebriklerrrr:KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::nazar::nazar::nazar:

tebrik ederim:KK73::KK73:

süper tebrik ederim:KK73::KK73::KK73:

canım bende vayt gibi son menün hariç diğerlerini beğendim ve detoks gibi göremedim, kız biz kilo verdiğimiz dönemlerde hep böyle besleniyoruz, yani ben senin uyguladığını uygulasam yine veremem çoğunlukla pro beslendiğim için gidiyor kilo, demek ki bizim meta hızlı çalışmıyor aslında biz çok çok az yiyerek kilo verebiliyormuşuz.

gayet güzel gitmiş tebrik ederim.:KK73::KK73:

he bende öyle düşündüm:confused:

teşekkürler canım:KK60::KK200::KK200:

teşekkür ederim :KK15::KK200::KK200:

teşekkür ederim canım:KK200::KK200::KK200::KK68:

korudun yani, tebrikler:KK9:, haftaya patlat bi bomba bonusum bak yarışa başlıycaz, şu ağalara hava atalım biraz:cool:

teşekkür ederim hemşom:KK68::KK200::KK200:

tebrikler gayet başarılı:KK73::KK73::KK73:

bunu alıntıladım inanamadım tabisi,:confused:

teşekkürler :KK200::KK200:

vay süper kaptanım:KK73::KK73:

heh işte bu tebrikler canım:KK73::KK73::KK73::KK73:

süper tebrik ederim:KK73::KK73:

gayet iyisin tebrik ederim, siz o kilolarda kalın geleceğim yanınıza:KK73::KK73::KK73:

ooo maşallah mortim ya süpersin 6 kg yarışımız başlasın bu hafta :KK73::KK73::KK73:

,
gayet güzel canım tebrikler:KK73::KK73::KK73:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ben hala bilmiyorum, sesimi çıkarmadım bi bilmeyen ben olurum diye, neyse ki sende bilmiyormuşsun rahat rahat yazayım, yoksa sarayca heç bir şey bilmiyor dedirtmezdim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vay vay vay mortim bu hafta süpersin, işte bu hafta gerçekten yendin beni tebrik ederimmmm, devamını dilerim:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

evet geçen hafta ben yenmiştim @cakil80 1-1- olduk:KK73::KK73:

gayet güzel korumuşsun tebrikler canım:KK73::KK73:

severim seni, sen hep ol burada:KK60::KK200::KK200:

tebrik ederim hemşom gayet güzel ve istikrarlı devam ediyorsun harikaaaa:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ay ben bunu alıntıladım da bana ne yazmıştın bu kadar alıntı içinde onu unuttum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

iyi bi şeydir ama .... haftaya şov bekliyorumdur , onu yazacağımdır :KK19:

@MiuLego 100 gr bile inmedim sabitim.

Eki Görüntüle 2092992

Hepinize masallah subhanallah diyorum :nazar:
Ayri ayri tukuruyorum tuuhh diye

bana da tükürdün mü laaa :confused:

durup durup içim sıkılıyor bugün :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

canom çok normal ama bi belirsizlik var o da seni sıkıyor .

iyi düşün lütfen :KK19:

Ben kaçıyom arkadaş hastaymış gidim hayrına bi çorba kaynatim.accık da yürüyüş yapmış olurum hadi öpüldünüz:KK16::KK16:

:KK15::KK15::KK15::KK15:

beni soran sormaya herkese çok teşekkür ederim. tabi ki evvela soranlara.
herkesin yeni yılını kutlarım geç te olsa. mutluluk huzur saglık evlerinizden eksik olmasın :KK200:

oyyy benim şerim şekerim gelmiş :KK15:

Nevom çook tebrikler canım :halay::halay::halay: haftaya mezuniyet heeee :KK61: amaaa gitmezsin ki sen bizden :KK200: okudum , anacığının yemekleri 62 yapar seni :KK48: sonra gelip onları eritiriz

hadi bakalım ilk resmi kilo bildirimin hayırlı olsun zeynep ...

seni altta görüyorum ama muhabbette görmüyorum , dal bir yerlerden ..öyle uzak kalıp okuyunca hiç kaynaşamıyoruz :KK19:

mali mali mali :halay::halay::halay::halay: daktırımı kıl payı yenen mali :halay::halay:

tebrikler canım , tamam kabul bi %3 değil ama :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yine güzel

çok güzel beeeee :confused::KK70:
Sağol canım:KK200:Yok Aus'um kovsanızda bir yere gitmem:KK70:Sadece tatilde izin istiyorum:KK60:Dönüşte tekrar devam edeceğim.Yoksa ipin ucu kaçar:KK19:Alıştım zaten buradan vazgeçemem:KK60:

Nevom çook tebrikler canım :halay::halay::halay: haftaya mezuniyet heeee :KK61: amaaa gitmezsin ki sen bizden :KK200: okudum , anacığının yemekleri 62 yapar seni :KK48: sonra gelip onları eritiriz

hadi bakalım ilk resmi kilo bildirimin hayırlı olsun zeynep ...

seni altta görüyorum ama muhabbette görmüyorum , dal bir yerlerden ..öyle uzak kalıp okuyunca hiç kaynaşamıyoruz :KK19:

mali mali mali :halay::halay::halay::halay: daktırımı kıl payı yenen mali :halay::halay:

tebrikler canım , tamam kabul bi %3 değil ama :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yine güzel

çok güzel beeeee :confused::KK70:
Oleyyyyyy :eğlence::eğlence:

bu arada bende tatilde 2 günlüğüne ist. ailemin yanına gidebilirim, ablamda gelecekmiş, belki yaptırırım içli köfte :sus:
benim ablam ecemavi ecemavi de bana gelecek veee oda içli köfte yapıyormuş veee ben hiççç onun içli köftesini yemedimmmmm

pffff öğle tırt oldu menüm .... komşum geldi ...kokmuştur dedi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: yok abla dedim kokmadıydı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

neyse ki cuma ...

ya bizim apartman böyle ...sitedeyiz biz ... böyle mıç mıç sürekli kapında biten komşularda yok , ama bi şekilde hep çalınır kapılar ... kimse çat kapı gelmez .... ya bi yere giderken çalar hal hatır sorarız ...ya tabak götürürüz :KK36::KK36::KK36:

eşler , çocuklar birbiri ile selamlaşmayan yoktur şükür .

amaaaaaaaaaaaaaaa
bu gebelikle beraber gelen mamalar çoğaldı :rolleyes::KK72::KK72::KK72:

Kizlar 5 saat uyumuştum bildirimden sonra geri yattim kalkinca wc çıktım 300 kcl daha gitmis 82.7ydim sayilirmi :KK53::KK70:

Sayilmaz diye tahmim ediyorum keske tamammen uyaninca yazaymışım ya gı:confused:

20180112_140322.webp

Selamlaaaar:halay::halay::halay:
İğde dalı ayağınıza geldi hanııııııııııııııııııııııım:KK53:
Cuma cuma kilo verenlerden rol çalmadan kısaca yazayım şuracığa:KK51:
Babam iyi şükür. Etiketleri gördüm teşekkür ederm her brinize. Çok kıymetli 7. takımın sakin olmayan sakinleri hepinizi öpüyoreee:KK200::KK200::KK200:
Urfaya gidip geldim biliyorsunuz... İşler aşırı yoğundu... Sonra formasyon finallerim başladı. Onları btireyim didim. Bitirdim artık öretmen oldum ben galiba:KK53: Haftasonu da açık öğretim sınavlarım var... Onu da bitir bunu da atlat derkeeeeeeeeeeen Özledim sizi ula:KK12:
Kajunun rüyasını da gördüm hayrolsun... @Kajupi peder bey yumuşadı. Yakın zamanda tekrar konuşulacak. İçine doğmuş kız resmen:KK15:
Bunun dışındaaaaaaa ay cidden çok özledim yav. 50kez aynı şeyi yazdım ama öyle.
Ula @MiuLego :KK200::KK200::KK200:
@Ausencia Sana da gocaman öpücükler anniş:KK15::KK15::KK15::KK15:
Ve 7. takımın güzelleri hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri de salyalı sümüklü öpüyorum aha böyle:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
oyyy kuzum gelmiş takımın minnoşu gelmiş ne güzel gelmiş çok özledik çoook

Back
X