- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Şimdilerde bi banka reklamı var tam hatırlayamadım , aynı orko![]()
hiç reklam izlemiyorum he ... zaten izlediğimiz iki dizi var onda da reklam atlatıyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilerde bi banka reklamı var tam hatırlayamadım , aynı orko![]()
Ahaaa kimi buldum buralarda..Selamın aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldimmmmmm
Kapıdan kovsanız bacadan girecek moddayımenerjiniz çok iyi geldi
şükür bizim kızlarda ufak ufak gaza geliyor gibi ama tabi sizin gibi çok zor oluruz
Yine birinci belli ikinci kim der gibi bir bildirim var sizden maşallah
Bende diyetisyen kontrolüne gittim bugün
Çok mutlu oldum
Malum diyetisyende tok karnına çıkıyoruz tartıya ve evdekine göre 1 kg fazla çıkıyor geneldeo yüzden pek rakama orada takılmıyorum
Geçen hafta oradaki tartıda 88.4düm
Bu hafta 86.9 çıktım
Sabah evdekinde de aç karnına 85.9 çıkmıştım zaten
İnanılmaz mutlu oldum hem 1.5 kg kilodan hemde 600 gram yağdan gitmiş ve tabiki diyetisyen sonuçtan çok memnun kaldışu direncini kırdık şükür dedi
arada bir beni listeyle silkelemesi lazım ( önceki liste baya sertti daha doğrusu başkasına göre sertti ama ben çok zevkle yaptım
o açlığı az hissetmeyince gitmiyor bende demekki
)
Bu haftanın listesini de beğendim tabiki ve harfiyen uyacağım
Oradan haftalık enerjimi aldımeee sizlerede her gün bir çööö desem kim tutar beni
Ay inşallah doğum günüme kadar 7li rakamlarıda göreceğim inşalllahhhhhhhhhhhh ( 28 şubat doğum günüm)
Makbulem bu menü artı getirir kuzum korumada gibi kalıp haftalık 200 300 gr eksi ile gelmekse amacın çok bu canım yaprak sarma bulgur nohut ekmek baklava fıstık ezmesi menü de yok yok kilo almak isteyenlerin yemesi gereken menü bu canım sana ciksss olmaz bu menuİyi aksamlar
Menu paylaşım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik 1 tk fıstık ezmesi
Ogle 6 kucuk yaprak sarma salata 1 bardak ayran
Ara 1 ev yapımı baklava
Aksam 2 yk bulgur pilavı 5 yk nohut yemegi 1 bardak ayran
Spor 3 mile @MiuLego
Amacım porsiyon kontrolu kızlar artık surdurulebılır olması acısından boyle dusundum
Hacı yapacaksan ben yapmayayim kuzum çifte yorum gibi oluyorMenülere gece bakcam sakin olun hemen miu menü yorumu vermedi dedikoduları çevirmeyin
Vururum![]()
tamam kuzum sen fazla ver hemncecikkDenicem mortim ama olmaz ki ikimizde verelim ben birazcık fazla verim benim kilom çok![]()
Tamammmmmm şurda tarihe not düşelim ....
anaaaaaaaaaaaaaam başka ne konuştunuz hakkımda@moni ? torun ? yaş ?
ayyyy gerçi benim yaşıtlar babaanne olurken doğuruyorum ben
çok andık bilmeyenlere bi foto atayım :))))
![]()
ay bu kız peri kızı gibi geliyordu o zaman bana ... şimdi eee güzel işte de geç
kız buraları es geç :))) dizi konuşup çene çalıyoruz![]()
Banum listeye çok yakistin ve menun süper canım afiyet olsun inşaallah boynun düzelir lessie baciyla kavusursun![]()
aynen balım yeniciğimmm onuHarika menü bravooooooooooo cuma diye salinmamis mortiyi yenmeye odaklanilmis sahane![]()
Nasılda fedakar oyyy kıyamam yaatamam kuzum sen fazla ver hemncecikk
Kızzz vala 1 haftadır ben de böyle menüler . Bak heleVeroooo oldu la senden cissiz menü gormek nasip oldu valla oldu dur bi daha bakayım valla ciss yok abovvvvvv yaşasın şahane menü beeeeee![]()
ooo harika menü mortim buram buram morticilik kokuyo mortisini yenmek için
Senin kulvarını yirim sana bişe olmasın.
Mali şisko gorunmuyo kulvarimiz ayni deyıl
Senin dedigini bilmiyoduk :)) ilk gelince hemen kaynasti zaten bizimle ❤ miu arada geliyo ya malinin guzel biseyler yazdigini gormustu gel demisti.
Ahhh ahhh bide bonus vardi kivircigini yidigim
Kizartmanin her türlü su hayirrrİlk menümü paylaşayımr.kahvaltı saat 12.00
2dilim beyaz peynir
3tane siyah zeytin
1kase yoğurt
Biraz ev ekmeği ve biraz salçalı patates,kabak kızartması
3tane şekersiz çay
Akşam yemeği :saat 18.00
2but tavuk,salata ve 1tabak yeşil fasulye
1,5litre su akşam daha içerim de inş
@MiuLegoWhiteblacklife
Aynen öyle tartida cuvallamayayim sonraooo harika menü mortim buram buram morticilik kokuyo mortisini yenmek için![]()
fedakar olduğum kadar istikrarlıyım öğlen sporumu yapmıştım şimdi akşam sporuna gaçıyommNasılda fedakar oyyy kıyamam yaa![]()
Ne yedin menü nerede ciğer yimirti başka resmen pro beslenmissin canım acikmadiysan güzel menüMenü şeedeyim
Sabah 12.30
Üç yumurta tereyağında
İsot narekşisi karışımı
Akşam
Ciğer
Yeşillik
@MiuLego daimi mortim @saydin78 bu hafta ezeceğim mortim @nehirnil111
Bende birazdan yapicam bikerefedakar olduğum kadar istikrarlıyım öğlen sporumu yapmıştım şimdi akşam sporuna gaçıyomm![]()
Listeye girisin hayırlı olsun kuzum sahane menü sporu unutmaaaaa