Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Yine ben geldimmmmmm :KK70:
Kapıdan kovsanız bacadan girecek moddayım :KK70: enerjiniz çok iyi geldi :KK66: şükür bizim kızlarda ufak ufak gaza geliyor gibi ama tabi sizin gibi çok zor oluruz :KK70:
Yine birinci belli ikinci kim der gibi bir bildirim var sizden maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende diyetisyen kontrolüne gittim bugün :21:
Çok mutlu oldum :KK66:
Malum diyetisyende tok karnına çıkıyoruz tartıya ve evdekine göre 1 kg fazla çıkıyor genelde :KK66: o yüzden pek rakama orada takılmıyorum :KK66:
Geçen hafta oradaki tartıda 88.4düm :KK66:
Bu hafta 86.9 çıktım :21::21::21::21:
Sabah evdekinde de aç karnına 85.9 çıkmıştım zaten :21::21::21::21:

İnanılmaz mutlu oldum hem 1.5 kg kilodan hemde 600 gram yağdan gitmiş ve tabiki diyetisyen sonuçtan çok memnun kaldı :KK66: şu direncini kırdık şükür dedi :KK66: arada bir beni listeyle silkelemesi lazım ( önceki liste baya sertti daha doğrusu başkasına göre sertti ama ben çok zevkle yaptım :KK66: o açlığı az hissetmeyince gitmiyor bende demekki :KK70: )
Bu haftanın listesini de beğendim tabiki ve harfiyen uyacağım :KK66:

Oradan haftalık enerjimi aldım :KK66: eee sizlerede her gün bir çööö desem kim tutar beni :KK70:
Ay inşallah doğum günüme kadar 7li rakamlarıda göreceğim inşalllahhhhhhhhhhhh ( 28 şubat doğum günüm :KK48: )
Ahaaa kimi buldum buralarda..
Sen bize niye gelmiyosun bakiim. Biz yine azaldık ufaldık:KK39:

İyi aksamlar
Menu paylaşım
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 5 zeytin domates salatalik 1 tk fıstık ezmesi

Ogle 6 kucuk yaprak sarma salata 1 bardak ayran

Ara 1 ev yapımı baklava

Aksam 2 yk bulgur pilavı 5 yk nohut yemegi 1 bardak ayran

Spor 3 mile @MiuLego

Amacım porsiyon kontrolu kızlar artık surdurulebılır olması acısından boyle dusundum
Makbulem bu menü artı getirir kuzum korumada gibi kalıp haftalık 200 300 gr eksi ile gelmekse amacın çok bu canım yaprak sarma bulgur nohut ekmek baklava fıstık ezmesi menü de yok yok kilo almak isteyenlerin yemesi gereken menü bu canım sana ciksss olmaz bu menu:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

Tamammmmmm şurda tarihe not düşelim ....

anaaaaaaaaaaaaaam başka ne konuştunuz hakkımda :KK70::KK70::KK70::KK70: @moni ? torun ? yaş ? :KK57:

ayyyy gerçi benim yaşıtlar babaanne olurken doğuruyorum ben :21::21::21::21::21:

:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

çok andık bilmeyenlere bi foto atayım :))))

593a617261361f1a5c52e617.jpg

ay bu kız peri kızı gibi geliyordu o zaman bana ... şimdi eee güzel işte de geç

kız buraları es geç :))) dizi konuşup çene çalıyoruz :KK53:

ay bayılırdım ya manuellaaa
maria mersedes daha dün konuştuk bizde bunu iş yerinde

Banum listeye çok yakistin ve menun süper canım afiyet olsun inşaallah boynun düzelir lessie baciyla kavusursun :KK15::KK33::KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canım saol menüye ek 3 salatalık yerim arkadaşlar yiyordu

Veroooo oldu la senden cissiz menü gormek nasip oldu valla oldu dur bi daha bakayım valla ciss yok abovvvvvv yaşasın şahane menü beeeeee:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kızzz vala 1 haftadır ben de böyle menüler . Bak hele
2018-01-09 13.58.43.webp
2018-01-09 00.06.18.webp
2018-01-05 11.52.20.webp
kahvaltılarım . Geçen haftaki ;) karşılıgı 60 li kilo görmek oldu şükur bugune

Bugunki menüm
Sabah 1 bardak şekersiz çay
2 yumurtadan kaşarlı omlet
6 zeytin
Domates salatalık bol yeşillik
1 dilim tb ekmeği
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak salata
1 küçük tabak tavuk mantar sote
Şu 3 litre spor daha yapmadım yapınca yazarım
@MiuLego ve @Ytmz
ooo harika menü mortim buram buram morticilik kokuyo mortisini yenmek için:KK53::KK53::KK9::KK9:

Mali şisko gorunmuyo kulvarimiz ayni deyıl :KK53:

Senin dedigini bilmiyoduk :)) ilk gelince hemen kaynasti zaten bizimle ❤ miu arada geliyo ya malinin guzel biseyler yazdigini gormustu gel demisti.

Ahhh ahhh bide bonus vardi kivircigini yidigim
Senin kulvarını yirim sana bişe olmasın. :KK74:
Gel teselli edim seni hemen:KK53:

İlk menümü paylaşayımr:halay:.kahvaltı saat 12.00
2dilim beyaz peynir
3tane siyah zeytin
1kase yoğurt
Biraz ev ekmeği ve biraz salçalı patates,kabak kızartması
3tane şekersiz çay
Akşam yemeği :saat 18.00
2but tavuk,salata ve 1tabak yeşil fasulye
1,5litre su akşam daha içerim de inş
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Kizartmanin her türlü su hayirrr
Ev ekmeği beyaz undan değil demi kuzum beyaz unsa onuda yemiyoruz tb çavdar kepekli tercihimiz patates ekmek ikisi de karbon patates yiyorsak ekmek yemiyoruzzzzz onun dışında güzel menü balim suyu çok iç 3 litreye tamamla emziren anneler için çok önemli su:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Bugunki menüm
Sabah 1 bardak şekersiz çay
2 yumurtadan kaşarlı omlet
6 zeytin
Domates salatalık bol yeşillik
1 dilim tb ekmeği
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 tabak salata
1 küçük tabak tavuk mantar sote
Şu 3 litre spor daha yapmadım yapınca yazarım
@MiuLego ve @Ytmz
Listeye girisin hayırlı olsun kuzum sahane menü sporu unutmaaaaa:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X