- 30 Kasım 2014
- 29.911
- 132.035
- 798
2. günden itibaren iştah patlaması yaşıyorum. sinir oluyorum. bu kadar olur mu yaaa vallaKullanmamakta metabolizmayı yavaşlatıyor.herkese aynı etkiyi yapmıyor .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. günden itibaren iştah patlaması yaşıyorum. sinir oluyorum. bu kadar olur mu yaaa vallaKullanmamakta metabolizmayı yavaşlatıyor.herkese aynı etkiyi yapmıyor .
Cok canim cekti yaa yarismaci arkadaşın tarifinden yapasim var nevom cok fena birseyy![]()
Cok canim cekti yaa yarismaci arkadaşın tarifinden yapasim var nevom cok fena birseyy![]()
Ciger ye bosver ilaci b12 benim cok yuksek cikti... kii 5 iğne vuruldugum donemde bile bu kadar yuksek degildi... ciger ve kuru uzum ben careyi bunlarda buldum2. günden itibaren iştah patlaması yaşıyorum. sinir oluyorum. bu kadar olur mu yaaa vallabir de B12 içince öyle oluyorum. ama new life ın B12 plus ı iştahı etkilemiyormuş. onu alacağım. ama demir bulamadım
![]()
Herkesi ben mi zannediyon mium aaaaaNevooooooo
Mezuniyey haftan şov haftan demektirbiliyon demi
![]()
Ben gidem de şu bölgeselimi bitirem. Haydin görüşürük![]()
Yok canim bende maltofer kullandim ilk donem istah acti ama sonra kontrol ettim..ben biraktim ilaci bagirsak florami bozdu...
Onun yerine duzenli ciger ve kuru uzum yiyorum ayrica proya agirlik verdim... et yedigim gunlet ayran yogurt sut urunleri tuketmedim ilacsiz değerlerim yukselmeye basladi canim...yesil cay iciyirsan icme demirin bas düşmanı..
Sen sus yoldan çıkarcan bak gece geceHerkesi ben mi zannediyon mium aaaaa![]()
Ben yemiyorumNevooooooo
Mezuniyey haftan şov haftan demektirbiliyon demi
![]()
Süprüzlere bayılırımNe renk olsunsüprüzlü mü olaun
![]()
Eki Görüntüle 2093465 Gelsene sen şuraya yat da rahatça anlat yaaaaaa![]()
Kaldır kaldır