Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben d é mi yesem aciktimmmmm. Ama yatağa girdm. Leptin yapiom. Gerçi yapiom die sütüm mu azalio ne. Yavrum pek huysuz du. Ya da karnabahar gaz yaptı bebem de galiba ekmeksiz neyin yiyince
Emziriyosun lutfen
Cok kasmadan yap diyetini

Emziriyosun lutfen
Cok kasmadan yap diyetini
Çok haklısın da ne bilim.bu kilolu halim benim çok moralimi bozuyor. Bir de ben çok fazla limon tuketiyorm. Sabhları ilik limonlu su iciyirn4falan.süte etki eder mi . Azaltan ne ki acaba. Yoksa eskisinden daha sağlıklı besleniyorm

canım ben bunu hep derdim eskiden .. çok yazdım burada ...

burda da kızlara eşleri sabotaj yapardı , yeter falan derdi ...

belli etmeyin yahu derdim ... bi erkek bir kadının diyet psikolojinden ne anlar ? açsan ye işte der :confused: bir de üzerine diyet dır dırı ..diyet suratı ..diyet halsizliği çekecek ????

o yüzden normal davranın .... sofraya oturduğunuzda siz neşenizden kaybetmeyin .... ne bilecek ekmek yediniz mi ? kaç tabak yediniz ?
Ayni benim eşimi anlattin abla haa diyette olduğum zamanlar acliktan geberiyodum moral motivasyon düşük oluyordu eşimde acsan ye derdi, diyet yapiyorsan kendine yapıyorsun ben napim boyle halsiz ölü gibi durma eve gelince neseli goreyim seni benim sucum ne dderdi:D

kız şükret % 2 dememiş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:yirim o takımı ben :KK200:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ayyyyyyy kız senle bi bağırış çığırışşş sarılmamız var ki :KK70::KK70::KK70:
Ay inşallah gerçek olur be birgün Auss :dua:
Ada eski ada değil aerık ahu :KK70:

Gelmeyerek çok şey kaçırıyorsun:confused:
Gelemeyerek desek daha doğru Mium balım..hem ben sana kaç tane alıntı yaptım gir iki tek mesajlarıma bak..hiç birine cvp yazmadın :(

Benim eşim yaparsın sen ben sana güveniyorum sen daha oncede yapmıştın yaa falan der bende pek şikayet etmiyorum vok acıktım falan dersem yiyebilecegin birşey yokmu falan der yoğurt ye der sağolsun bitane yiyince nasıl oluyor der bazende bak yemeyecektin falan hatirlatir yabancılar varsa baktı ben götürüyorum birşey ister benden esra tuz yok getirsene falan

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:Heyoooo 3 haftadır 1. Biziz yaşasınn 7. Takımın hatunları kaptaniçeleri harikayız bz ya işte takım istikrarııı başta kaptaniçelerimiz bir hayli harika lakin bizde öle yaaa süperiz be herkesi tebrik ederim bol eksilerimiz olsun inşallah çok mutlu oldum yatayım hemennn:KK36::KK36::KK36:

Insallah sınavın başarılı gecer canim korkma kendine guven calistiysan zaten yaparsın
Çalıştım ama tam hakim sayılmam. Oyüzden biraz stres yapıyorum bilmediğim yerden gelirse diye.
Bazen de aman nerden çıkardm başıma diyorum offf.
Şimdi raht rht kızımla gezer tozardm :)

Çalıştım ama tam hakim sayılmam. Oyüzden biraz stres yapıyorum bilmediğim yerden gelirse diye.
Bazen de aman nerden çıkardm başıma diyorum offf.
Şimdi raht rht kızımla gezer tozardm :)
Ay böyle sınavlar stres falan okuyunca birden lise yillarim geldi aklima yine sinir oldum.cok zor bitirmistim 5 sene okumustum hey gidi gunler isyanlarla okula giderdim :D sınıfı gecememe korkusu olurdu hep:D stres yapma canim bosver insallah gecersin gecemezsen de kalirsin takma kafana dunyanin sonu degil ya bu kadar stres yapma kii zaten sen kazanirsin kendine guven :D

Çok haklısın da ne bilim.bu kilolu halim benim çok moralimi bozuyor. Bir de ben çok fazla limon tuketiyorm. Sabhları ilik limonlu su iciyirn4falan.süte etki eder mi . Azaltan ne ki acaba. Yoksa eskisinden daha sağlıklı besleniyorm
Kuzum 1 hafta boyunca bir avucun kadar dereotu ye

Back
X