Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Ausencia merhaba arkadaşım..
Neler olmuş burda?
Şimdi haberim olabildi.
Allah aşkına kimin nereye yazacağına kim karışabilir esasen.
Sen de az çok geyik topiklerinde takılmışsındır,bir geyik topiğinde devamlı yazıyorsan,bir diğerinde yazmazsın. 'Sen' yazmazsın, yani tercihen yazmazsın.Hani yazılı olmayan kural gibidir.
Gelelim meseleye,
Geyikte yeni topik açıldı ismi lazım değil.Bizim yafrukurtlar etiketlenip çağırılıyor vs. Hatta orda devamlı "Inek obası'ndan" bahsediliyor / muş'.:KK45:
Neyse.. Konu orası yani,o geyik topiği. Ordan insanlar geldi bişiler dedi gitti bla bla:olamaz:
Konu Burası Değil. Burası diyet topiği değil mi?? Ki Öz'ün hakikaten ihtiyacı var birlikte yürüyeceği yol arkadaşlarına. Daha önce başardı,gene başarabilir..
Arada Öz'le çok yakın olduğumuz için takılırım,burnunu 7. takımdan çıkar da gel şuraya laflayalım diye. Şaka mahiyetinde bu laflar ama:KK66:
Yanlış istihbarat Ausencia Ausencia
Burda yazışılanları bilmiyorum ben,şöle bir göz attım sadece bir iki mesaja.
Fakat Triplinin gönlü çok kırık ve buna çok üzülüyorum..
Sen gönül kırmazsın diye biliyorum ben..

Sevgiler

uzatmayalım artık .

Uyarmış arkadaşın iyiliğin için ... sana yazılanları , senin kendini savunmaya çalışmanı okuyunca üzülmüştür senin için ...bir daha yaşamaman için ... yani bırak bizi demek istemiş triplicim ... keyfine bak ..mutlu ol ...mutlu kal ... sıcak sıcak ateş başında ..sarılın sıkı sıkı ... :KK200:

ortada bi yanlış anlaşılma yok . açıklama ve izahatta gerekte yok o yüzden cancağızım . hadi canım ... :KK15:
Büyüksun başkan:KK9: ben bosuna sana başkan demiyorum basmışım animo asiti tas gibiyim :KK9:

Aleykum selam hemşehrim
Seni kutlamak istiyorum canım evde bile aklımdasın
Bu diyet sürecindeki istikrarın azmin işini ciddiye almam vs gibi gerçekten hayran kaldım cani gönülden kutlarım canım haftayada mezun oluyorsun helal olsun diyorum maşallah canım sana:KK200::KK19::KK9::KK9::KK9::KK9:

Aleykum selam hemşehrim
Bu diyet sürecindeki istikrarın azmin işini ciddiye almam vs gibi gerçekten hayran kaldım cani gönülden kutlarım canım haftayada mezun oluyorsun helal olsun diyorum maşallah canım sana:KK200::KK19::KK9::KK9::KK9::KK9:
Canım aklımdaydın. Nasılsın :KK200:

Aleykum selam hemşehrim
Hemşom çok teşekkür ederim:KK60:
Bunda sizin de payınız var:KK19:Ben tek başıma beceremezdim..Daha önce 2kilo-3 kilo fazlalarım ile diyet yapardım...Ama bu kadar fazla uzun zamandır yapmamıştım:KK45:Desteğinizle yaptım çok şükür:KK19:

Back
X