- 24 Aralık 2017
- 1.775
- 6.648
- 108
Morti sen boşver bol boll yee emio zaman hiç yemiyeyim kahvaltıda tamam kuzum dediğin iyi oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Morti sen boşver bol boll yee emio zaman hiç yemiyeyim kahvaltıda tamam kuzum dediğin iyi oldu
7. Takım => Kaptan: MiuLego
Kaptan Yardımcıları: begum75 & nehirnil111 & Whiteblacklife
Karar defteride güncellenmiş , resmi kaptan yardımcıWhiteblacklife
![]()
Ondan peşimi bırakmıyorsun
Sevginin herkesten çok gösteriyorsunOna takılıyorum severim.kendilerini şimdi şımaracak ama.neyse bir kere söylemis oluyum başkasını duymaz benden![]()
Büyüksun başkanuzatmayalım artık .
Uyarmış arkadaşın iyiliğin için ... sana yazılanları , senin kendini savunmaya çalışmanı okuyunca üzülmüştür senin için ...bir daha yaşamaman için ... yani bırak bizi demek istemiş triplicim ... keyfine bak ..mutlu ol ...mutlu kal ... sıcak sıcak ateş başında ..sarılın sıkı sıkı ...
ortada bi yanlış anlaşılma yok . açıklama ve izahatta gerekte yok o yüzden cancağızım . hadi canım ...![]()
Selam güzeller![]()
şükür
son mesajıymış
nerde konfetiler
çok şükür Rabbim ya.
Canım aklımdaydın. NasılsınAleykum selam hemşehrim
Seni kutlamak istiyorum canım evde bile aklımdasın
Bu diyet sürecindeki istikrarın azmin işini ciddiye almam vs gibi gerçekten hayran kaldım cani gönülden kutlarım canım haftayada mezun oluyorsun helal olsun diyorum maşallah canım sana![]()
Müdür bak var ya bu sefer seninleyim hadi kız anarsikte olsam bak senin yamacindayimşükür
son mesajıymış
nerde konfetiler
çok şükür Rabbim ya.
Hemşom çok teşekkür ederimAleykum selam hemşehrim
Seni kutlamak istiyorum canım evde bile aklımdasın
Bu diyet sürecindeki istikrarın azmin işini ciddiye almam vs gibi gerçekten hayran kaldım cani gönülden kutlarım canım haftayada mezun oluyorsun helal olsun diyorum maşallah canım sana![]()
sende bol bol pilav ye emiii çakaaall mortiMorti sen boşver bol boll yee emi![]()
Kizlar disardayim menü vereyim eve gidince gelcem
Sabah 13.00
Tost
7 zeytin
Salatalik
Sekersiz cay
Ara 15.00
Ceyrek muz
1 elma
Aksam 19.00
5 izgara kofte
Salata