- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Oldu mu bu şimdi![]()
lobi bulun kendinize ..destek kuvvet bulun ... çıtır çıtır yiyecek sizi adacığımla daktırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu mu bu şimdi![]()
Gerçi laf ediyom da benim kasapın üç ismi var evlerden ırak yarabbim. Mehmet ali ibrahimmetin ali feyyaz![]()
bi de baba var ya hani ...eşim ...ona da bi soraydık :)
Gerçi laf ediyom da benim kasapın üç ismi var evlerden ırak yarabbim. Mehmet ali ibrahim![]()
Combo yapalim size aslinurelifher isimden bi parcada olur elnuras
![]()
Biri dededen birini de nenesi koymuş içinde ukte kalmış 12 çocuk doğurmuş ama birinin adını memetali koymak gelmemiş aklınaikisi de dededen gelmedir kesin![]()
Biri dededen birini de nenesi koymuş içinde ukte kalmış 12 çoxuk doğurmuş ama birinin adını memetali koymak gelmemiş aklına![]()
Biri dededen birini de nenesi koymuş içinde ukte kalmış 12 çoxuk doğurmuş ama birinin adını memetali koymak gelmemiş aklına![]()
Bilmiyom çoğunu tanımıyom zaten aşiret gibiler. Herif kuzenlerinin sayısını bilmiyo12 si de erkek değildir ondan gelmemiştir![]()
sabah kalkınca kahvaltıdan 30-40 dk önce 1 yk zeytinyağı iç canım. faydası olur.
Kendine dikkat et onemli olan saglikli olmak mantikli olani ayda kilonun %5 ini vermek daha fazlasi zarar olarak niyeleniyor. Paylasimda bulunmayi unutma ama olur mu 70 e dustugjnu bilmek isterim
Bakim geçmezse oyle yapicam insaAllah yaDoktor gozetiminde kilo versen daha iyi olmaz mi sonucta senin ickn iyi olani bilen biri sana daha cok yardim.edebilir