Ben hep böyle yapıyorum ama istediğim kadar gitmiyor.Show biraz zorMezun olurken şov yapcam menüsü bu
Bu arada ben de mezun olabiliyorum ha![]()

Hadi beraber olalım ama gitmeyelim burada kalalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep böyle yapıyorum ama istediğim kadar gitmiyor.Show biraz zorMezun olurken şov yapcam menüsü bu
Bu arada ben de mezun olabiliyorum ha![]()
Bence gayet güzel canim mortin yandiMenüm
Sabah
1 dilim kizarmis t.b ekmeği
1 ince dilim salam
peynir zeytin
1 kapya biber birkaç cig fındık
Ara
sekersiz Türk kahvesi
Öğlen
yok
Aksam
4 yk kadar tarhana corbasi
et doner
bol brokoli salatasi
1 limonlu soda
Gece
s.y.l. kürü
Su: 2 lt
Ausencia @MiuLego
mortim @Portakal Sulu Ordek
Gayet güzel canimMenü verem
Sabah 7.00 iki kuru kayısı
Kahvaltı 12.30
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Marul
Bi cennet hurması
Az önce bi muz
Akşam 19.00
3 yk zeytinyağlı barbunya
Ton balıklı salata
60 dk leslie bitti
25 dk bölgesel egzersiz yapıcam
@kelebekolacamada81
@nehirnil111begum75
Hedef verecekmiydinCanlar başım ağrıyor çok .. yoksa bilirsiniz nöbetçilik dediniz mi sopam ve ben hemen devrede oluruz ...
Ama yok gelsem de yazacak halim yok .... beni idare ediverin .... alın sopaları elinizemenülere bol bol sopa .. herkesten harika menüler bekliyoruz ... miu da okuyor ... üzmeyin kaptanı he mi canlar ? cuma gözü nerede biliyorsunuz
![]()
Inş. Kızmaz kizarmikiMercimekli köftelere Miu kızmasınBence güzel menü şifa olsun
![]()
Bu hafta kesin mezunsun yaaa ne güzel o günleri gorurmuyum
Ödem yapmazsa sorun yokBence gayet güzel canim mortin yandi
Gayet güzel canim
Hedef verecekmiydin
Inş. Kızmaz kizarmiki
İnşaallah canımBu hafta kesin mezunsun yaaa ne güzel o günleri gorurmuyum
Benim takimdaki hedef 65 ama gizli hedef 58Ben hep böyle yapıyorum ama istediğim kadar gitmiyor.Show biraz zor
Hadi beraber olalım ama gitmeyelim burada kalalım![]()
5 tane kestane yedim esim yapmis koktu beni kim sopalicak![]()
Benim de gizli hedeflerim var.Benim takimdaki hedef 65 ama gizli hedef 58su 65 twn asagi bi ineyim mezuniyeti o zaman dusuncem.henuz hic sikilasma egzersizi yapmadim.belki kalan kiloyu sikilasarak yavas yavas veririm
Geçmiş olsun canım![]()
Gecmis olsun kuzum.Rabbim sifalar versin. Neyi varmis kuzum![]()
Sarayca Allah şifa versin canım.
Olmazkendime geldim bi aclik otu iceyimde uyurken erisin
Rabbim şifa versin canımKızlar çok teşekkür ederim gribal sanirim. ama sesi çok kötü geliyor. Normalde torunlarını çok düşünür bu soğukta asla gelin demezdi demekki kendini iyi hissetmiyor. Bizde zaten çarşamba ankaraya gidecektik. Ordan k pedere surpriz yapacaktik. Ev sobalı çocuklarla gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi bakalim. Esime kalsa bu saatte cikacaktik. Gece 2-3 gibi sobali eve cümbür cemaat cok zor olur dedik sabah erkenden cikacagiz insallah.
Hayırlı yolculuklar canim geçmiş olsunKızlar çok teşekkür ederim gribal sanirim. ama sesi çok kötü geliyor. Normalde torunlarını çok düşünür bu soğukta asla gelin demezdi demekki kendini iyi hissetmiyor. Bizde zaten çarşamba ankaraya gidecektik. Ordan k pedere surpriz yapacaktik. Ev sobalı çocuklarla gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi bakalim. Esime kalsa bu saatte cikacaktik. Gece 2-3 gibi sobali eve cümbür cemaat cok zor olur dedik sabah erkenden cikacagiz insallah.
Kahve iç sende kuzum hem Tok tutarEşime çay yaptim çukur izleyip çerez yiyecek bende su
Amaaaaaa mutluyum![]()