Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah
1 dilim kizarmis t.b ekmeği
1 ince dilim salam
peynir zeytin
1 kapya biber birkaç cig fındık
Ara
sekersiz Türk kahvesi
Öğlen
yok
Aksam
4 yk kadar tarhana corbasi
et doner
bol brokoli salatasi
1 limonlu soda
Gece
s.y.l. kürü
Su: 2 lt
Ausencia Ausencia @MiuLego
mortim @Portakal Sulu Ordek
Bence gayet güzel canim mortin yandi
Menü verem
Sabah 7.00 iki kuru kayısı
Kahvaltı 12.30
2 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
3 ceviz
Marul
Bi cennet hurması

Az önce bi muz

Akşam 19.00
3 yk zeytinyağlı barbunya
Ton balıklı salata

60 dk leslie bitti
25 dk bölgesel egzersiz yapıcam
@kelebekolacam ada81 ada81
@nehirnil111 begum75 begum75
Gayet güzel canim
Canlar başım ağrıyor çok .. yoksa bilirsiniz nöbetçilik dediniz mi sopam ve ben hemen devrede oluruz ...

Ama yok gelsem de yazacak halim yok .... beni idare ediverin .... alın sopaları elinize :sinirli: menülere bol bol sopa .. herkesten harika menüler bekliyoruz ... miu da okuyor ... üzmeyin kaptanı he mi canlar ? cuma gözü nerede biliyorsunuz :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:KK200:
Hedef verecekmiydin
Mercimekli köftelere Miu kızmasın:sus:Bence güzel menü şifa olsun:KK45:
Inş. Kızmaz kizarmiki

Menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Peynir
1 dilime yakın tb ekmeği

Akşam
Tavuk-soğan-sarımsak fırında pişmiş
Yoğurtlu brokoli-karnabahar (buharda pişmiş-yağsız)
Avuç içi kadar ay çekirdeği

Su:2 lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş

begum75 begum75
Ausencia Ausencia
Bu hafta kesin mezunsun yaaa ne güzel o günleri gorurmuyum

Bugünkü menüm
Saat 11.00da kahvaltı
8tane zeytin,2dilim tb ekmeği,1haşlanmış yumurta,roka,beyaz peynir yarım kase yoğurt 2bardak çay
Öğle saat 15.30da 4tane köfte 1ayran
Ara yarım elma 1mandalina
Akşam yemeği 19.00
1tabak nohut yemeği,mor lahana salatası
2 lt su
Ausencia Ausencia begum75 begum75

Ben hep böyle yapıyorum ama istediğim kadar gitmiyor.Show biraz zor:skandal:
Hadi beraber olalım ama gitmeyelim burada kalalım:halay:
Benim takimdaki hedef 65 ama gizli hedef 58:KK45: su 65 twn asagi bi ineyim mezuniyeti o zaman dusuncem.henuz hic sikilasma egzersizi yapmadim.belki kalan kiloyu sikilasarak yavas yavas veririm

Benim takimdaki hedef 65 ama gizli hedef 58:KK45: su 65 twn asagi bi ineyim mezuniyeti o zaman dusuncem.henuz hic sikilasma egzersizi yapmadim.belki kalan kiloyu sikilasarak yavas yavas veririm
Benim de gizli hedeflerim var.:sus:Aynen benim de sıkılaşmam lazım:KK45:Onu tatil sonrası yapacağım inşaallah:spor:Yavaş yavaş toparlanmak istiyorum.Toparlanırız inşaallah:spor:

ada81 ada81
YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
Floweroflife Floweroflife
Bonus Bonus
aeben aeben

Geçmiş olsun canım:KK36:

Gecmis olsun kuzum.Rabbim sifalar versin. Neyi varmis kuzum :KK43:

Sarayca Sarayca Allah şifa versin canım.

Kızlar çok teşekkür ederim gribal sanirim. ama sesi çok kötü geliyor. Normalde torunlarını çok düşünür bu soğukta asla gelin demezdi demekki kendini iyi hissetmiyor. Bizde zaten çarşamba ankaraya gidecektik. Ordan k pedere surpriz yapacaktik. Ev sobalı çocuklarla gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi bakalim. Esime kalsa bu saatte cikacaktik. Gece 2-3 gibi sobali eve cümbür cemaat cok zor olur dedik sabah erkenden cikacagiz insallah.

Kızlar çok teşekkür ederim gribal sanirim. ama sesi çok kötü geliyor. Normalde torunlarını çok düşünür bu soğukta asla gelin demezdi demekki kendini iyi hissetmiyor. Bizde zaten çarşamba ankaraya gidecektik. Ordan k pedere surpriz yapacaktik. Ev sobalı çocuklarla gitmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi bakalim. Esime kalsa bu saatte cikacaktik. Gece 2-3 gibi sobali eve cümbür cemaat cok zor olur dedik sabah erkenden cikacagiz insallah.
Rabbim şifa versin canım:KK60:

Hayırlı yolculuklar canim geçmiş olsun

Back
X