Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabh ilik limonlu su
Öğle 12.30
2 kaşık sucuklu menemen
2 kk peynir biraz kaşar peyniri
6 7 tane top peynir söyle minnak az tuzlu
2 dilim kapya biberli lor
Yesillik yarım ayva havuç
6 zeytin
Akşam
18.00
Brokoli zeytinyağlı yarım tabak
1 tabak tavuk sote
HAvuç turp yoğurt
6 cigkofté :( marulla neyseki . Lavas yemedim
Cay 20.00 yarım avuç uzum bikaçtane dut
Yarım incir 1 hurma
Spor 20 dk koşulu ;)yuruyus
Bol emzirme ;) Ausencia Ausencia aeben aeben @MiuLego

Saat 8.30da oglum uyumus mutfak toplanmis salona geldim esime basim cok agriyo dedim.o da hadi baska isin varsa hallet yatalim dedi.spor yapcam dedim ooo senin is uzun dedi.sonra oturduk biseyler ictik biraz muhabbet fln derken saat 10a 10 kala ben spor yapcam dedim kalktim esim de ben namaz kilip yatcam dedi tamam dedim.ben spora basladim o tv den muzikler acmaya basladi.sonra okudugu kitabi anlatmaya basladi muhabbet ettik ben 1 saat spor yaptim o anlatti muzik dinledi ben sporu bitirdim yesil cay ictim o hala yeni seyler dinliyodu.saat 11.20 de dedim ben yatiyorum.o da ben de namaz kilip yatcam dedi yine :KK70: ben salonu topladim dişlerimi vs fircaladim pijamalari giydim derken oglum uyandi ben mama yaparken esim yaninda durdu.sonra ben(bu mesaji yazarken oglum uyandi uyuttum geri geldim)mamasini yedirdim derken saat 12de esim yatti ben anca yatiyorum.

Bunu da niye anlattiysam haa :KK70: :KK70:
Ilaaahiii deli kız. He he iyi oluo. Şöyle bi günü toparlıyo insan . Bebeler olunca insan hep bi firsat bulma derdinde zman önemli. Planlamak lazım. ;) kolay gelsin yavrun sağlıkli olsun . Ben de uyuttum bebeleri ama ellerı kulağında kıpır kıpır lar kalkar biri simdi

Sabh ilik limonlu su
Öğle 12.30
2 kaşık sucuklu menemen
2 kk peynir biraz kaşar peyniri
6 7 tane top peynir söyle minnak az tuzlu
2 dilim kapya biberli lor
Yesillik yarım ayva havuç
6 zeytin
Akşam
18.00
Brokoli zeytinyağlı yarım tabak
1 tabak tavuk sote
HAvuç turp yoğurt
6 cigkofté :KK43: marulla neyseki . Lavas yemedim
Cay 20.00 yarım avuç uzum bikaçtane dut
Yarım incir 1 hurma
Spor 20 dk koşulu :KK66:yuruyus
Bol emzirme :KK66: Ausencia Ausencia aeben aeben @MiuLego
6 çiğköfte:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çiğköftesiz de doyardın oysaki akşam yemeğin gayet zengin çünkü.
O meyveler akşam sekizde olmasaymış keşke.
Kahvaltın çok güzel. Afiyet olsun kuzum:dondurma:

Yok yahu ne şakası değil, sabah 10.30 akşam 18.30 elimde levye ve çekiçle fayans kırdım tüm gün. İki ay böyle tadilat, inşaat yapacağız, ben de çok seviyorum bu işleri ama yorucu vallahi
Ben de severim kuvvet isteyen işleri.kolay gelsin kuzum. Kas yapıcan diye daha bi şevkle çalışırsın sen şimdi:deli:

Back
X