- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, burun uzun olunca çarpma hızı azalıyo neysekiburnuma.düşer benimde
Hasar varmi![]()
Evet Türk hatunların mottosu bu olmuş, napalım var da kalça genetik
Oohh göbek dansı da çok yakışıyor bize kıvrak kıvrak
![]()
Menü maşallah bombaBugünkü menum:sabah herzamanki gibi zencefilli limonlu ballı şu
Sabah:1 YUMURTA tereyağında kızartılmış 1 dilim kepek ekmeği ince bir dilim kasae peyniri salatalık domates maydonoz ve cay
Oglen: tavuk salatası yanında ayran
Akşam: 2 kabak dolması yogurt
Ara öğünlerde kahve yeşil badem ananas elma üzerine tarçın doketek yiyorum bazen süt üzerine tarcin![]()
Bende bikeresinde 1 biber dolma 5 sarma yemiştimBugünkü menum:sabah herzamanki gibi zencefilli limonlu ballı şu
Sabah:1 YUMURTA tereyağında kızartılmış 1 dilim kepek ekmeği ince bir dilim kasae peyniri salatalık domates maydonoz ve cay
Oglen: tavuk salatası yanında ayran
Akşam: 2 kabak dolması yogurt
Ara öğünlerde kahve yeşil badem ananas elma üzerine tarçın doketek yiyorum bazen süt üzerine tarcin![]()
Oi senin boyun varmış, kaldırır kilonu :)Aynı ben de öyleyim işte. Amaan verdim azcık,alsam gene veririm diye diye çakıldım senelerdir 100lere.boyum 1,71 canım
Orayı karıştırmaKalçamız güzel de, o gereksiz basenlerimiz?![]()
İyi gecelerrrr bugün ben yaparım temizliği hep bastım buralaraŞarj biter pınar gider
Haydin iyi geceler hatuncanlar![]()