- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Sağol canım evet birazcık zorGeçmiş olsun cnm sezeryan zor
harika olmuş masumm afiyet olsun menü güzell et döner lavaşsız yedin dmii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım evet birazcık zorGeçmiş olsun cnm sezeryan zor
harika olmuş masumm afiyet olsun menü güzell et döner lavaşsız yedin dmii
okudum şimdi canın sıkkınmış, normal o zaman, umarım en yakın zamanda iş olayın iyi bir çözüme kavuşurkahvaltı
1-2 lokme ekmek
2-3 zeytin
öglen
100 gr et döner
az salata
ayran
akşam
sütlü kahve
100 ml süt ile
Spor fayans kurma canım, valla pertim iki gündür spor yapamam sanırımDikkat et yakamoz canım akşama yumurtayla menemen gbi bişeler ye acıkırsın yumurtadan bişe olmaz tok tutar afiyet olsun spor yok mu
bence gayet iyi olur yersen güzel menü canın spor yok mu
Akşamları acıkmıyorum kuşum ya psikolojik sanırım 5 ten sonra hiç açlık hissetmiyorum gündüz gözüm dönüyor amaDikkat et yakamoz canım akşama yumurtayla menemen gbi bişeler ye acıkırsın yumurtadan bişe olmaz tok tutar afiyet olsun spor yok mu
bence gayet iyi olur yersen güzel menü canın spor yok mu
Canım allah yardımcın olsun bi kapı daha açılır merak etme
kızlarrr canım sıkkın keyifisizim iş yerinden dolayı yarın çözlüecek geliyorlar patronlar
haftaya cumada son zaten![]()
@Ytmz canım lavaşsız yedim
Çocuk yok kızmalipina ile nevreste dogurttular
bi gün içinde hamile kalıp doğurdum
![]()
yeme yeme yürüdüğün yolda taş olur tökezletir düşürür seniHaklısın mali, çok seviyormuşum meğer, diyete başlayınca farkettim,yemeyeceğim bugün
Kaç senelik fılavirim içimden kurabiye canavarı çıktı, çok şaşkınım
![]()
Sabanan yarim.dilim yedimAha bağa yürüdü ben de at gibi hatunlara bayılırım. Ohş kisrak gibi
Sar yafrumm
Ahaha habibte gitti
Ooo karşı atak
Hayırlısı olsun kuzum yaşı kaçtı? Beklemesinde bi sakınca oluyormuymus?
Kek yidin mimenü ver
![]()
Çocuk yok kızmalipina ile nevreste dogurttular
![]()
kız flavır bizim mutfak lavabosu akıtıyo ona da bi el atıverNeyse ben fayans kırmaya devam edeyim
![]()
Darısı banaÇocuk yok kızmalipina ile nevreste dogurttular
![]()
Allah daha bereketli kapılar açsın inşallah canım
kızlarrr canım sıkkın keyifisizim iş yerinden dolayı yarın çözlüecek geliyorlar patronlar
keeeeeekkkkkSabah degil gerci oglen (bebem gec uyuduğu için gec kalkiyoriz) 13.20
2 yumurta omlet
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
Yarim dilim 3 isirik kek
Ara
2 gun kurusu
Aksam (simdi yicez)
Firinda sebzeli tavuk yarim porsiyon
Bol salata
ayran
1 salatalik tursusu
2 lt su icildi
Spor henuz yok misafirm var gidince yapablrsem yazarm
zor canım afiyet olsun demek ki hayırlısı buymuş
Yorulduğun zaman yapamıyosun bende yapamadım cmt pzarSpor fayans kurma canım, valla pertim iki gündür spor yapamam sanırım
sen yine iyisin ben emzirirken çok acıkıyodum gece kalkıp yemek yediğimi bilirim ağzım hiç boş durmazdı canım ne istese sütüm çekiyo derdim eşime aldırırdımAkşamları acıkmıyorum kuşum ya psikolojik sanırım 5 ten sonra hiç açlık hissetmiyorum gündüz gözüm dönüyor ama
Yaa yazmayi unuttumkeeeeeekkkkk
kek dışında kahvaltı iyi gibi peynirle zeytini biraz daha fazlalaştırabilirsin bence ekmeksiz yediğin için.
akşam da güzel pro ve salata miss.turşuya dikkat et kuzum ödem yapmasın.ben de çok ödem yapıyo yiyince.Afiyet olsun kuzum![]()