• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Ausencia
Auuuuussss
Miu kizartmasi yaptim
Bak yuzunu kara cikarmadim
Beni destekleyen herkese cani gonulden tesekkur ederim
Ha mideyi aldirdimda soylemiyom
Ha bu arada cok korkuyom
Aeben gelip bu kez agzimi yirtacak

@Ausencia
Auuuuussss
Miu kizartmasi yaptim
Ha bu arada cok korkuyom
sen benide geçersin bh gidişle maşallah nazar değmesin.

Ben sabitim :olamaz: Canım sağolsun :p değil mi :21:
Napim yani dün turşu yedim depresyondaydım. :KK22:
Bugün akşam annemler gelecek ne yani @nehirnil111 ve @saydin78 yendi diye karalar mı bağlayıp karşılayayım annemi :cool:hıh:ıslık:

tabii ki de canın sağolsun ... dünkü çeyrek ekmek sağolsun :sinirli: eşin sağolsun :KK53:

turşular sağolsun :rolleyes:

du bakalım senin daimi mortiler ne yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :cool::cool::cool:

o @saydin78 hanımlar şov mu yapmışşşşşşşşşşşşşşşş :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

aman da amaaaaaaaaaaaaaaaaan saydının bu galibiyeti ile SAYDIN 5 - ÖRDEKİM 11 Mİ OLMUŞ :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın :halay:kilomu bildireyim :KK73:
Gecen Hafta : 62,4
Bu Hafta : 61,2
Fark : 1,200 gr.
Yuzde : 1,92
@MiuLego :KK37:
Mortim @Portakal Sulu Ordek :KK37::KK8:

TEBRİKLER SARI PAPATYAMMMMMMMM , CAPS LOSK MAĞDURUYUM SİLMEYE ÜŞENDİM :confused:

@MiuLego kaptanım regli 2.gün şişliğim biraz indi eminim sonuç daha güzel olacaktı ama olsun keyifliyim Ballı çörekcik yazmış bende resim ekleyeyim dedim :deli: Ördekin kafasında soru işareti olmasın :KK45::KK60: @begum75 :KK15: @Portakal Sulu Ordek :KK8:

Geçen hafta 52.7
Bu hafta 52.4
Fark -300
Yüzde %0,57

Eki Görüntüle 2097058

Ooooooooooooooo buradan da ördeke bir sol kroşe :KK70::KK70::KK70::KK70:

tebrikler minnak güzellik .... yaklaştık yine 51.9 a :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

@Ausencia
Auuuuussss
Miu kizartmasi yaptim
Ha bu arada cok korkuyom
Verdiğin 3.5 kiloyu görünce benim aklıma da @aeben geldi:KK53:Belki farketmez 3.5 KİLO verdiğini:KK45:

görceeeeeeeez hanımefendi görcezzzzzz :cool::cool::cool::cool: konyalım verir 2 kilo ...bakalım sen 400 gr barajını geçecek misin :KK71:
aaa doğru @konyalı42 duymasın benim lakap 400cü geldi hanım, 400cü geldiiiiii :KK70::KK70::KK70:
olsun öyle öyle 17 kilo vermiştim. 400 ü küçümsemeyeydimmmmm şimdi daha nice 17ler vermiştim :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Back
X